Keserű Valóság – Cserdi polgármestere pokolra került




Keserű Valóság – Cserdi polgármestere pokolra került

Ezúttal az egyik falubeli ismerősömtől értesültem elsőként a szörnyű hírről, hogy a Cserdi polgármestere öngyilkos lett. Amikor először olvastam a szörnyű hírt, hogy Cserdi polgármestere 46 évesen vetett véget az életének – kirázott a hideg. Feltettem magamnak a kérdést: Vajon ha ismerte volna a Megváltót, akkor is öngyilkos lett volna? Bárcsak ismerte volna Jézus Krisztust!

Ezután több portálon is olvastam arról, hogy Bogdán László szegény roma családban született Pécsett, 1974-ben. Gyermekkorában költöztek családjával Cserdibe. Anyagi okokból nem tudott továbbtanulni, ezért saját magát fejlesztette. 2002-ben független jelöltként lett Cserdi alpolgármestere, 2006 óta pedig polgármestere. 2013-ban lett országosan ismert, miután a cserdieknek bűnmegelőzési céllal börtönlátogatási programot szervezett, amire ellentmondásos címe miatt a média is felfigyelt. 

Bogdán László más elismerések mellett idén januárban Raoul Wallenberg díjat kapott a kisebbségi és többségi társadalom békés együttéléséért tett erőfeszítéseiért.

Bogdán László országosan is ismert cigányvezető volt.

Keserű Valóság: 

A pokolban most duplán örülnek a démonok, mivel ezúttal egy nagy vezetőt sikerült megtéveszteniük. Bogdán László most már azt is megtudta, hogy Istennek még terve volt vele, mert egy nagyszerű vezető volt.

László most már rájött arra, hogy őt becsapta az ördög és Jézus Krisztushoz kiált, de ahogyan mindenki másnak, aki oda került, úgy neki is már nincs szabadulás onnan. Ő neki már örökké elpecsételődött a sorsa.

Számára nem maradt más, mint az ítélet és Isten írott szava:


László, már késő neked. Nyűvek a derékaljad, kukacok a takaród.
-          Ézsaiás 14:11-



Források:

Megjegyzések

Fritz János üzenete…
Ez nem így működik
arpiel üzenete…
Ember NEM mondhatja meg, ki kerül hová !!! Vedd vissza az arcodat cikkíró ! Milyen démonok vannak a pokolban ? Van ilyen ige a Bibliában, ami ezt írja ? Nincs ! Akkor miért írsz marhaságokat ?
unicornis25 üzenete…
Ember valóban nem mondhatja meg, hogy ki hova kerüljön, mert ezzel gyakorlatilag Isten fölé helyezi magát! A Biblia nem ír arról, hogy a démonok hol lennének, de Jézus idejében elég sok démon tartózkodott a földön. Érdemes elgondolkodni ezen! Amiről írok, ezek teljesen újszerű, mivel Jézus újra szól az emberekhez álmokon és látomásokon keresztül. Ha ezt nem fogadod el, akkor megértelek, hogy miért nem hiszed el a cikket!
keresés üzenete…
A Lélek pedig nyilván mondja, hogy az utolsó időben némelyek elszakadnak a hittől, hitető lelkekre és gonosz lelkek tanításaira figyelmezvén. (1Tim.4:1) Honnan tudod, hogy Istentől kapod a látomásokat ? Mi van, ha a démonoktól ? Egy ember megitélése, örök sorsa nem ránk tartozik, nem hiszem, hogy ezt idő előtt elmondja nekünk az ÚR.
unicornis25 üzenete…
Az igevers jó, de ne akard a te saját gondolataiddal összhangba hozni, hogy ezáltal igazold a te igazságodat. Miért is írom ezt? Először is azért, mert nem én kapok látomásokat, hanem mások látomásait elemzem. Én sem hiszek el mindent, de most nem akarok erről külön beszélni. Talán a próbanapon fogok. Az igaz, hogy egy embernek a megítélése, örök sorsa nem ránk tartozik, mivel Istené az ítélet - gondolom erre gondoltál! De vannak új kinyilatkoztatások, amivel én már 10 éve foglalkozok, és hiszem, hogy ezek az Úrtól származnak! Az új kinyilatkoztatásoknak köszönhetően másfajta túlvilági képem van a valóságról!
A másik meg az, hogy én azért is tudom megerősíteni ezt a cikket, mivel egy új kinyilatkoztatás szerint, minden öngyilkos pokolra kerül. Nincs kivétel. Tudom, hogy nagyon fájdalmas igazság ez, de ezen nem lehet változtatni! Megint nincs most idő, hogy ezt részletesen tárgyaljam!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A halál rejtélye

Milliárdosok: Mit használ az embernek...?