Apokalipszis – Trump és az összeesküvés-elméletek

 

Apokalipszis – Trump és az összeesküvés-elméletek

 

Egyáltalán nem akartam foglalkozni az amerikai választások eredményeivel, de amikor sorra olvastam arról, hogy a nagysodrású média Bident kiáltották ki győztesnek tudtam, hogy nekem is meg kell tennem azt a kicsinyke lépést, hogy írjak és videozzak ebben a témában, hogy általam is sokan tudják meg az én szemszögemből az igazságot.

Kevesen tudják, hogy a tömegmédiát 6 nagyvállalat tartja a kezében. Ha eddig erről nem tudtál, akkor eddig még a kisebbséghez sem tartoztál, mert nagyon kevesen tudják, hogy amit a rádióban, esti hírekben és egyéb műsorokban hallunk és látunk a következő 6 nagy cég határozza meg: 


1. General Electric ( GE)

 

2. News Corp

 

3. Disney

 

4. Viacom

 

5. Time Warner

 

6. CBS

 

De kik ezeknek a nagy vállalatoknak a vezetői? Ezeknek a cégóriásoknak némelyikük részesei a titkos társaságoknak, és ezek a színfalak mögött próbálják irányítani a világot, és számos Bank is az ő kezükben van:

 

 

 

 

1. Illuminati

 

 

2. Szabadkőművesek

 

 3.CFR - Councilon Foreign Relations (Külkapcsolatok tanácsa)

 

 

4. Bilderberg-csoport

 

 

 

 

Ezeknek az a közös céljuk, hogy egységes pénzügyi rendszerrel irányítják a világot, de végső céljuk az, hogy egy Világkormányt hozzanak létre, amely vállalatként irányítaná az országokat. Az elit új világrendet akar megépíteni. Éppen ezért is vannak zavargások, tüntetések és a háborúk nagy része. Azt felejtsd el kedves olvasó, hogy mindez azért történik, mert válság van, vagy a terroristák miatt, vagy élelmiszerhiány miatt, vagy a koronavírus miatt. Az igazság az, hogy összeesküvéssel van dolgunk. Egy olyan összeesküvéssel, ahol a központi bankok és az őket irányító bankárok is együttműködnek. Az ő elméletük a "Probléma –reakció - megoldáson" alapszik, melynek lényege az, hogy szándékosan megteremtik nekünk, átlagosaknak a bajt, hogy aztán még inkább belemenjünk az egységesített világban.

 

Bugyinszki György újságíró az indexen a következőképpen definiálja az összeesküvés-elméleteket:

 

„A szakirodalmi definíciós kísérleteket úgy foglalhatjuk össze, hogy konteó minden olyan meggyőződés, amely szerint a világ hatalmasai összejátszanak, hogy eltitkolják a fontosabb (főként váratlan és/vagy tragikus) társadalmi események és folyamatok valós természetét. Rossz dolgok tehát sosem történnek csak úgy, azokat mindig tudatosan, konkrét céllal csinálja valaki.”

 

Az összeesküvés-elméletek híveit konspiracionistáknak, míg azokat, akik elfogadják az események hivatalos változatát, konvencionalistáknak nevezzük.

 

 

Az összeesküvés-elméletek fontos tulajdonsága, hogy nem, vagy nagyon nehezen cáfolhatóak.

 

Az egyik ilyen ismert személy, aki körül sok összeesküvés-elmélet látott napvilágot, tagja valamelyik titkos társaságnak, ez pedig nem más, mint a magyar származású, milliárdos Soros György, - aki egy new yorki újágírónő szerint - nagyon sok mindenben beleavatkozik Amerikában főleg a politikában, sőt nagyon sok mindent pénzel. A média kézenfogva dolgozik az elittel.

Elmondása szerint vannak olyan feltételezések, hogy Soros György áll a zavargások és a BLM mozgalom mögött.

A hitrádió egyik műsorában beszél még arról, hogy Soros György Amerikát Kínához hasonlóan kommunistává akarja tenni.

 

De mit akar elérni Soros György Európában? És egyáltalán mi köze van Európának Amerikához?

 

Mi az a QAnon összeesküvés-elmélet és mi köze van Trumphoz?

 

Valóban vannak összeesküvés-elméletek?

 

Ezekkel a kérdésekkel fogok foglalkozni a következő részben!

 

 

Források:

 

https://hu.wikipedia.org/wiki/%C3%96sszeesk%C3%BCv%C3%A9s-elm%C3%A9let

 

https://rejtelyekszigete.com/a-cbs-volt-riporterenek-beszamoloja-arrol-hogy-mikent-manipulalja-a-tomegmedia-a-kozvelemenyt/

 https://www.youtube.com/watch?v=ga7YTBf6bCI&t=1437s

 

 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A halál rejtélye

Milliárdosok: Mit használ az embernek...?