Világvége 2067 előtt?




Világvége 2067 előtt?

Úgy gondolod, hogy lesz világvége? És arra is gondolsz, hogy 2067 előtt lesz? Akkor rosszul gondolkodsz, mert soha sem lesz világvége! Ilyen szó egyáltalán nem szerepel a Bibliában!  Sőt, akik ismerik, a Jelenések könyvét azok tudhatják, hogy Új ég és Új Föld lesz, mert a régiek elfognak múlni! Arról is tesz utalást a Jelenések könyve, hogy mi fog történni, amikor kiöntetik a harag csészéi, de ez még mindig nem világvége képet fest le, dacára annak, hogy borzasztó események lesznek.
 
Legutóbb 2017. szeptember 23-ára gondolták úgy az ateisták és mások, hogy akkor lesz világvége. Csakhogy a dátumot eredetileg Steve Cioccolantiról lopták el, mert ő neki sikerült sok millió nézőt meggyőznie világszerte arról, hogy készüljenek fel a nagy jel megjelenésére és az esetleges elragadtatásra! Nem volt megajel - tudjuk, de arról is tudunk, hogy egy másik video tanításban megalázta magát. Tudok arról is, hogy van olyan video, ami arról szól, hogy valaki másnak a találmánya volt a nagy jel megjelenése, de most nem erről szeretnék írni. 
 
Tehát szeptember 23-ig felébredtek a hívők, de addigra felkapták a fejüket a nem hívők is és megjelentek a „világvégéről” szóló cikkek például a Blikk. hun, hogy csak egyet említhessek, ami az alábbi linken olvasható:

 De Jézus nem jött vissza 2017. szeptember 23-án, ezért megjelentek a gúnyolódok és komédiát rendeztek az egészből, hiszen ők megmondták nekünk, hogy nem lesz semmilyen világvége, nem igaz? Másnap kibújtak a gazdag milliárdosok is a luxusbunkerjukból, akiknek köszönhetően a felesleges építkezés és sok élelmiszer megvásárlása miatt másoknak még nagyobb adóssága lett, de másnap folytatódott minden a megszokott kerékvágásban. A világ nem lett jobb, de elmaradt az elragadtatás is, és ha nem is volt, akkor soha nem is lesz, nem igaz? Az elmúlt 2000 év során mindig is voltak világvége várások, pontosabban Jézusra várási dátumok - sajnos most nem akarok erre sem kitérni, de úgy gondolom, hogy a tavalyi dátum nagyon is jól bemutatta azt, hogy mi fog történni a következő 50 évben. 
 
Mert nemcsak egy ébredés volt világszerte, hanem szeptember 23 egy „aion mirror” volt vagyis, akik azon az éjjelen felnéztek az égen és tisztában tartották a szívüket, noha úgy tűnt az egészből, hogy nem történt semmi, azoknak volt a lelkükben egy reménysugár, hogy élőben is találkozhatnak a Megváltóval. De nem találkoztunk és ennek oka volt, mert Jézus több lelket akar a Mennybe juttatni. Isten több irgalmat ad és még több kegyelmet, hiszen megvan írva, ahol a bűn túlsúlyra jut, ott elárad a kegyelem. Ebben az utolsó időkben Isten még nagyobb kegyelmet ad az utolsó nemzedéknek! Vajon élni is fogunk a lehetőséggel vagy elutasítjuk? Ez csakis rajtunk múlik.
 
 Az „aion mirror”-ban csak a Seregek Ura prófétái és írói láthatnak bele, de ugyanakkor azok is bele láthatnak ebben a természetfeletti tükörben, akik engedik, hogy Isten megmutassa nekik, de valahol megértem azt is, ha a sorokat olvasva úgy véled, hogy nem hiszel az általam feltételezett tükörben! Túl keveseknek van fogalmuk arról, hogy mi folyik a háttérben, de még kevesebben vannak, akik arról is tudnának, hogy miről fog szólni a világ a következő 15-20 évben. Elárulom, hogy én is ide tartozok, más különben nem tudnék ezekről írni. De most mivel tudjuk, hogy sohasem lesz világvége és azt is, hogy tőlünk keresztényektől lopták el az eredeti elméletet, hiszen ilyenekről írni mindig érdekes, ezért is szeretnék újra elindítani egy visszaszámlálást, és mivel nem tudjuk, hogy valóban akkor lesz-e ezért azt a napot kijelölöm „elragadtatás próbaként”. Magamnak legalábbis biztos, ha te is csatlakozol, és hacsak nyolcan leszünk, mint Noé esetében én annak is örülni fogok!  Világvége nem lesz az elkövetkezendő 50 évben, de az elragadtatás megfog történni! Mivel a hit korszakában élünk, ezért csak tézisek és antitézisek, tagadások és állítások, hipotézisek sorozatában is hihetünk. Neked kell eldöntened kedves olvasó, hogy melyik hitet választod és kinek akarsz hinni. Jól gondold meg, hogy melyik parton állsz, mert lehet, hogy rossz oldalon vagy! Én viszont eldöntöttem, hogy amíg élni fogok, Isten oldalán fogok őrködni, és várni fogok Jézusra! Nagyon szentül hiszek abban, hogy Jézus a mi életünkben fog eljönni, mert vannak bizonyítékaim is. Most a bizonyítékokban nem merülök bele.

Tudjuk azt, hogy Jézus a mi életünkben fog eljönni, de tételezzük fel, hogy nem így lesz! Tegyük fel, hogy várunk évről-évre és elérkezünk 2029-ben, majd 2045-ben a világ eddig talán nagyon katasztrofális állapotban lesz, mint előtte, de Jézus még mindig nem érkezett meg. Tovább peregnek az évek és elérkezünk 2055-ben, de Jézus még mindig nem jött vissza és addigra rengetegen haltak meg a sok háborúk, járványok, éhezések miatt. Tegyük fel, hogy még mindig élünk, talán túléltünk egy polgárháborút vagy nemzet-nemzet elleni háborút, de egyik nap 2060-ban leáll a szívünk! Ennyi volt! Nemcsak másokat, hanem magunkat is becsaptuk! Hiába vártunk Jézusra, mégsem jött el. Ha ezt előbb tudtunk volna, akkor nem is vártunk volna rá, nem igaz? 
 
Ha te is kételkedsz, és úgy gondolod, hogy Jézus még sokára nem jön vissza, lelkem rajtad, de én, amíg élek várni fogok az ő dicsőséges megjelenésére! Fanatikusan hiszek abban, hogy Jézus a mi életünkben fog visszajönni és nagyon rövid az idő! Felsorolok 10 érvet, hogy miért érdemes várni az elragadtatásra és miért érdemes visszaszámlálást tartani 2067-ig.
 
Visszaszámlálás 2067 előtt

-          Azért érdemes visszaszámlálást tartani, mert egyre több természeti katasztrófák lesznek, szélviharok, árvizek, csak ezek után fognak jönni a még nagyobb szélviharok, megacunamik, kegyetlen földrengések stb.
-          Azért érdemes várni az elragadtatásra, mert az előző korszakok szentjei is várták, noha nem történt meg életükben, akkor pont most adjuk fel, amikor is nagyon közel vagyunk hozzá?
-          Érdemes visszaszámlálást tartani, mert másfajta gondolkodásmódot ad és néha, ha nem is mindig sikerül, de visszatart attól, hogy vétkezzünk.
-          Érdemes várni Jézusra, mert ha nem is fog történni az elragadtatás a mi életünkben, legalább megpróbáltuk megőrizni a szívünk állapotát, noha nem mindig sikerül, és ha valaki ezáltal mehet haza!? Ó milyen áldott állapot az!  
-          Érdemes visszaszámlálást tartani, mert a Mennyben is már elindult a visszafelé számolás, ez azt is jelenti, hogy már készen van minden és már arra várnak a Menny lakói, hogy mi is feltudjunk készülni.
-          Érdemes várni Jézusra, mert valamire mindig várunk, hát Jézusra várni még csodálatosabb dolog.
-          Érdemes várni Jézusra, mert így nem koncentrálunk a világra, mert a világi dolgok tudjuk jól, hogy elragad minket.
-          Érdemes visszaszámlálást tartani, hogy ezáltal mindig készen álljunk a tényleges elragadtatásra!
-          Érdemes várni Jézusra, mert nem hagyhatjuk azt, hogy kigúnyoljanak minket! Nem engedhetjük, hogy a gúnyolódok, tábora legyen több. Sokkal többen kell lennünk belőlünk, akik hisznek benne és várják az ő megjelenését!
-          Érdemes várni Jézusra, mert minden évben lesznek dátumok és egyik sem a pontos idejét fogja jelezni, viszont tudjuk az időszakot.

Érdemes tehát továbbra is várni Jézusra és nem aludhatunk! Főleg nem, ha már fel is ébredtünk! Nem aludhatunk! Az idő vészesen fogy! A tényleges elragadtatásig sokan megfognak halni és talán mi se élnénk túl, ha itt ragadnánk! Olyan idők fognak jönni, amelyek korábban nem tapasztaltunk meg! Ha ma meghalnánk, akkor az lenne számunkra a világvége! De nem lesz! Kezdődjön hát ismét a visszaszámlálás! 

Megjegyzések

paramparam üzenete…
'' Legutóbb 2017. szeptember 23-ára gondolták úgy az ateisták és mások, hogy akkor lesz világvége,, ...nagyon el vagy tévedve. Az atepisták sosem gondolkodnak világvégében, annál sokkal több eszük van. Az emberiség végét inkább vizionálják, és arra alapos ok is van. A fanatikus isten hit pedig a te bulid. A Bibliára hivatkozni is komoly szégyen, nem vall gondolkodó emberre. A Biblia nem más, mint egyházhatalmi érdekek szerint összeválogatott vallási irományok egyvelege.
unicornis25 üzenete…
A vallásokról már írtam korábban sorozatot és neked is javasolni tudom, hogy olvasd el! Ha a keresőbe beírod, hogy vallások, akkor megtalálod! A Biblia pedig az igazság könyve. Mindenki Isten szava által leszünk megítélve. Erről is bővebben is tudnék írni...

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A halál rejtélye

Milliárdosok: Mit használ az embernek...?