A Menny és Pokol zsilipjei



Már jó ideje, hogy időnként elolvasom a Pokol zsilipjeinek legújabb világi titkait. Nem véletlenül hívom így a weboldalt, mert sok érdekesség van az oldalon, de valójában egy olyan oldallal van dolgunk, ami tele van hazugságokkal. Pillanatokon belül meg is indoklom, hogy miért hazugságok, de előbb nézzük meg a két oldal közötti ellentéteket. Ha ezeket megvizsgáltuk, akkor sokkal jobban megfogjuk érteni a Menny és Pokol zsilipjeit, és lehetséges, hogy nem is kell válaszolnom, mert időközben ráfogtok jönni, hogy mire is gondoltam.

A Pokol zsilipjeinek 10 jellegzetességei:

1. Több, mint 97 ezren követik az oldalt.
2. Az oldal néhány almenüi a következők: Rejtélyek, Tudományos, Paranormális, Ezoterikus cikkek -, de ezeknek semmi köze nincs az igazsághoz.
3. Vannak benne Biblikus tartalmú cikkek, de ettől még a hazugság - hazugság fog maradni.
4. Sok téves információkat olvastam az oldalon. Olvastam Idegenekről, párhuzamos dimenziókról, arról, hogy ez az élet csak egy álom, ahogy a Mátrix c. filmben, de olvastam arról is, hogy lapos a föld, sőt még időutazásról is, de Luciferről és a nefilimekről is.
5. A kedvenc részeim, amikor a Szerkesztő Bibliával fűszerezi a hazugságokat. Ha valaki idéz a Bibliából még nem biztos, hogy hisz is benne.
6. A Szerkesztő vajon el is hiszi, amiket ír? Mert én nehezen hiszem el, hogy valaki egyszerre sok mindenben higgyen. Ha valóban hisz az írásaiban, akkor egy elmebajossal van dolgunk. Hiszen a világ tényleges irányítói is elmebajosak. Erről lehetne írni bővebben is írni, de most nem teszem meg.
7. Ha nem elmebajjal van dolgunk, akkor egy szélhámossal állunk szemben, hiszen az ő érdeke az lesz, hogy hétről hétre növekedjen a bevétele.
8. A Szerkesztőnek vajon fontosak az olvasók? Ha igen, akkor hányszor lehetett érezni azt, hogy szeretett van benne, hogy szeretetből ír?
9. Az utolsó cikk, ami lekötötte a figyelmemet ez a következő link: https://avilagtitkai.com/…/itt-a-veg-a-malakias-lista-szeri… , de ezen belül a következő mondat különösen megfogott:
„ Az égen feltűnő látványos jelek, Istenre emlékeztető alakzatok, keresztek, kezek, arcok pedig mind-mind azt súgják: nincs hátra sok.” Néhány kérdés ezekkel kapcsolatosan: Honnan tudja a Szerkesztő, hogy nincs hátra sok? Lehetséges, hogy az író tud arról, amit az Ördög is, hogy valóban nincs sok hátra, mert kevés ideje maradt? A válaszom az, hogy: Igen!
10. A világ titkai weboldalt egy olyan adatbázisnak is tekinthetjük, aminek a forrása a Sátán.

A Menny zsilipjeinek 8 jellegzetességei:

1. Csak 51-en követik az oldalamat, de a csoportomat sokkal többen követik világszerte.
2. A csoportom 3 központi témákból áll: Menny, Pokol, Apokalipszis, de mindig vannak új témák is.
3. Mindig próbálok Igeversekkel alátámasztani érveléseimet, gondolataimat, hogy ezáltal az igazság még igazságosabb legyen.
4. Sok érdekességek vannak, benne például megtudhatjuk, hogy: Milyen a Menny? Milyen a Pokol? Milyen események zajlanak a szellemvilágban? Milyenek az Angyalok, Démonok? stb.
5. A kedvenc részem, amikor van egy adott témakör és bemutatom a Menny vagy Pokol szemszögéből.
6. Én nagyon is hiszek azokban, amikről írok. Sokszor fogok még olyanokról is írni, ami másoknak nem fog tetszeni. Isten Igéje olyan, mint a kétélű kard – tehát az igazság is kétélű fegyver tud lenni.
7. Írásaimat mindig ingyenesen osztom meg. Soha senkitől egy fillért nem kaptam – pedig ilyen témákról nagyon kevesen írnak. Sőt ha jobban belegondolok, még én fizetek azért, hogy tudjak heti szinten új titkokat megosztani veletek. Például a múltkor elromlott a Monitorom, de sikerült másikat szereznem azóta. A villanyszámlát is fizetni kell. Semmi sem ingyenes. Az örök élet ingyen van, de minden másért áldoznunk kell.
8. Számomra nagyon fontosak vagytok! Hiszen a tét továbbra is az örök életünk.

Ismét választás elé kerültél kedves olvasó(k)! El kell döntened, hogy Jézusnak akarsz hinni vagy az Ördögnek! Isten embereinek vagy a Sátán munkásainak. Sátánnak az a célja, hogy ne tudjál különbséget tenni igazság és hazugság között, Igazi és hamis tanítók között, hogy ne tudd megállapítani, hogy mi a jó és mi a rossz. El fog jönni az a sötét korszak is, amikor már nem lehet a neten evangelizálni – különösen az Antikrisztus idejében. Ha már most nem tudtok különbséget tenni jó és rossz között, akkor mi lesz veletek, amikor Babilon idejében az igazság keveredni fog a hazugsággal? Abban a sötét korszakban nagyon szükség lesz belenézni a valóság tükrében (Biblia), mert minden más forrás hamis lesz.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A halál rejtélye

Milliárdosok: Mit használ az embernek...?