Apokalipszis – 2020. július 29-én lesz világvége?




Apokalipszis – 2020. július 29-én lesz világvége?

Újabb álhír jelent meg a neten a múlt héten. Az álhír szerint ebben az évben július végén eljöhet a világvége és ráadásul a Bibliára is hivatkoznak. Mindkét cikkben hasonló fogalmazást fedeztem fel:

„ Több­­ször ké­­szül­­tünk már a vi­­lág­­vé­­gére. Fél­­tünk az ez­­red­­for­­du­­ló­­tól, a maják jós­­la­­tá­­tól. Most ismét egy ka­­taszt­­rófa híre bor­­zolja az ide­­ge­­ket. A szak­ér­tők ri­o­ga­tá­sát nem árt ko­mo­lyan venni! Újabb világméretű pánikkeltéssel riogatják az emberiséget! A márciusra jósolt pusztító meteorit után most egy tudósok által működtetett YouTube csatorna jövendölte meg, hogy július 29-én eljön az apokalipszis. 

A szakértők szerint minden város összedől, az egész Föld elpusztul és újra Jézus Krisztus lesz a világ ura, mindezt pedig tudományos okokkal,egészen pontosan bolygónk mágneses mezőinek felcserélődésével magyarázzák – számolt be róla a The Sun.Ez persze első hallásra nagy átverésnek tűnhet, ám bolygónk hasonló pusztulását már a Biblia is megjósolta. „


A helyesírásban most nem kötnék bele, de még mélyebben sem foglalkozok vele, mert egy korábbi cikkemben már kifejtettem, hogy soha nem lesz világvége, ha valaki szeretné megtudni, hogy miért gondolom ezt, akkor az alábbi linkből megtudhatja:

https://elragadtatas.blogspot.com/2018/01/vilagvege-2067-elott.html











Források:

Megjegyzések

Unknown üzenete…
Addig kitartás ! Utána már mindegy...
unicornis25 üzenete…
Nem tudom, hogy mire írtad azt, hogy mindegy, de ha elolvastad érthetően a cikkemet, akkor megtudhattad, hogy nem lesz itt semmilyen világvége, sőt a Biblia szerint új ég, és új föld lesz, mert a régiek elmúlnak!
Unknown üzenete…
Kamu az egész
Senki sem tudja hogy mikor lesz vége csak az Isten

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A halál rejtélye

Milliárdosok: Mit használ az embernek...?