Elragadtatás kutatás: Jéghegy modell





Elragadtatás kutatás: Jéghegy modell

Bevezetés: Kedves Olvasó! A következő sorokat nem fogod érteni, ha nincs némi tudásod a szellemvilágról, ha nincs képed a Mennyről és a Pokolról. Én mégis úgy határoztam, hogy a legegyszerűbb nyelvezettel, a szleng nyelvhez hasonlóan szólok most hozzád a Szentszellem segítségével:
Mennyei Szféra:
1.       Isten szentséges szíve: Másik neve tűzköves szív. Ebből a szívből csak egy van az univerzumban.
2.       Jézus vérző szíve: Másik neve: Hős szív, de nevezhetjük az önfeláldozó szívnek is. Ebből is csak egy van a világegyetemben.
3.       Szentek szíve: Nevezhetjük angyali szívnek is, mert az Angyaloknak is ilyen a szívük. Ide tartoznak azok a keresztények is, akiknek van olaj a lámpásukban. Ők nagyon lelkesen várják az Urat és mindennap kapcsolatban vannak Istennel. Ők biztosak abban, hogy részesülni fognak az elragadtatásban.
4.       Ezüst szívűek: Ide tartoznak azok a hívők, akik szintén várnak Jézusra, de nincs olaj a lámpásukban! Ez azt is jelenti, hogy nincs Szentszellemük éppen ezért nem fognak részesülni az elragadtatásban, akármennyire is vágynak rá!
5.       Bronz szívűek: Ehhez a csoporthoz azok a hívők tartoznak, akik valamikor hittek Isten igéjében és az elragadtatásban, de a világi dolgok elcsábította. Ők szintén nem fognak részesülni a dicsőséges találkozásban!

Földi Szféra:

6.       Melegszívűek: Gondolom, mindenki tudja, hogy hála Obamának 2015 nyarától megnyílt a pokol kapujának legújabb gonoszsága. Amerikában ma gender őrület van, de ennél egy fokkal rosszabb, ha valaki földönkívülivé válik. Ennél további elmebajt nemigen tudok elképzelni!
7.       Fagyos szívűek: Ők azok az emberek, akik figyelmen kívül hagyják Isten igéjét! Soha nem is akarnak hallani Istenről és az evangéliumról!
8.       Szenes szívűek: Ők azok az emberek, akik jobban szeretik az anyagiasságot, vagyis a világot, mint Istent.
9.       Pozdorja szívűek: Ők azok az emberek, akik csak gyűjtenek és tékozoltak. Ők azok a szívvel rendelkező Nők és Férfiak, akik nem törődnek másokkal és mindent csak maguknak akarnak!  

Pokol Szféra:

10.   Két szívűek: A két szívűeknek állhatatos az útja Isten igéje szerint. Ők azok a keresztény lelkek, akik egykor a földön éltek. Valamikor meg is tértek, de visszamentek a világban. Ők jelenleg is kínlódnak a Pokolban. Az ő kínjuk ezerszer nagyobb!
11.   Kő szívűek: Ők azok az ateista lelkek, akik a pokolban szenvednek azért, mert elutasították az örök életet!
12.   Kárhozottak szíve: Az ő szívük kétszeresen is kárhozottak, mert még a Pokolban is aljasul gondolkodnak! Ide tartozik a Gonosznak a szíve és a Démonoké is. De ilyen szíve van Hitlernek, Sztálinnak és azoknak a személyeknek, akik egykor a földön éltek és nagyon gonoszak voltak. Ők úgy gondolják, hogy még több gonoszságot kellett volna elkövetniük. Nagyon bánkódnak, hogy nem tették meg!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A halál rejtélye

Milliárdosok: Mit használ az embernek...?