A Menny egy Bolygó



Drága barátaim és felebarátaim! Eljött az idő, hogy megtudjátok, hogy milyen a valóságos Menny! Mivel sokan nem szeretnek olvasni, csak 10 titkot fogok feltárni a Mennyről. De mielőtt felfedném a titkokat érdemes tudni néhány alapigazságot:

Először is: Minden teremtett dolog a láthatatlanból állt elő. Tehát a láthatatlan világ az elsődleges és nem a látható. Furcsa? Pedig ez az igazság! Az őseink, akik nagyobb szellemi képességgel rendelkeztek és sokkal magasabbak voltak nagyon jól tudták ezt.
Másodszor: Mivel Isten szellem és az ő szellemét lehelte belénk - jogosan állíthatjuk azt is, hogy mi is szellemi lények vagyunk. Furcsa? Pedig sok ókori filozófus és hívő is tudott erről, de folyamatosan elszakadtak a hittől és fokozatosan romlott az emberi génállomány. Erről bővebben az alábbi linken olvashattatok:

Harmadszor: A Plakátban feltüntetett kép csak egy illusztráció a Mennyről, de így néz ki az egyik Exobolygó. Gyengébbek kedvéért az exobolygókat azokat nevezzük, ami a mi naprendszerünkön kívül vannak. Ebben a században sok Exobolygót fedeztek föl a csillagászok. Egy cikk szerint 1284 exobolygó van, amelyről az alábbi linken olvasható: http://24.hu/…/katasztrofalis-veget-josol-az-exobolygok-fe…/

De én nem hiszek abban, hogy valaha is eljut az emberiség egy másik naprendszerben. Sokkal inkább hiszek abban, hogy az ezeréves millenniumban a Menny egyesülni fog a Földdel. Nem ez áll benne a mindennapi „Mi atyánkban?”
Negyedszer: Mivel a Menny természetfeletti, ezért felejtsd el, hogy valaha is lefogod fényképezni, kamerázni vagy űrhajóval eljutni oda. 

Ha szeretnéd tudni, hogy milyen a Menny, akkor csatlakozz a csoportomhoz!

 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A halál rejtélye

Mi várható a jövőben? - Milyen lesz a 2021- es év?

Milliárdosok: Mit használ az embernek...?