Keserű Valóság - Az évszázad leghosszabb teliholdja



Keserű valóság – Az évszázad leghosszabb holdfogyatkozása

Egy új menü rész fog megjelenni a weboldalamon, miközben jönni fognak a depresszió ellenszerei és Lucifer lelepleződéséről szóló rövidvideók. Ez a menürész, olyan hírek vagy nagy eseményekről fog szólni, amelyek korábban, de nem is olyan régen történtek meg, és úgy határoztam el, hogy írni fogok. Az első rész a legutóbbi holdfogyatkozásról lesz szó.
Értekezésemet kezdeném is azzal, hogy nem is az évszázad teliholdja volt a július 27-ei telihold. Ezzel a címmel becsapták az olvasókat, de valahol azt is megértem, ha ez figyelemfelkeltés lett volna a szerkesztők részéről. Valahogyan fel kell hívni a lakosok figyelmét, hogy valami olyasmi lesz, amire legközelebb csak száz év múlva kerül sor.

A 24.hu is a következő címmel hívták fel az olvasók figyelmét: „Lenyűgöző képek az évszázad holdfogyatkozásáról.”

Aki elolvasta az origo.hu oldalon, az erről szóló cikket az már is megtudhatja, hogy Az EarthSky írása szerint az eddigi leghosszabb holdfogyatkozás 1 óra 47 percig tartott. Tehát a valóságban négy perccel volt rövidebb a mostani holdfogyatkozás a tényleges leghosszabbjától.

Miközben tartott a vérholdas holdfogyatkozás, sokuknak fogalmuk sem volt róla, hogy egyáltalán volt ilyesmi. Megint mások pedig, ha tudták is, hogy mi lesz azon a napon, de nem is érdekelték, hogy mi lesz július 27-én.  

Nekünk, keresztényeknek fontos viszont az, hogy ne legyünk passzívak, ha valami nagy égi jel, vagy jelenség történik. Ha már felébredtünk, akkor nem aludhatunk vissza. Ezek az égi jelenségek ugyanis előre jelzik, hogy Jézus nemsokára visszafog jönni. Előre jelzik, hogy egy nagy esemény fog eljönni. Ez az esemény az elragadtatás lesz, de előtte sok más események is lesznek. Egy igevers pedig arra hívja fel a figyelmünket, hogy ilyenkor ünnepelni kellene, és nem pedig aludni vagy figyelni az égi jelenségeket. Olvassátok figyelmesen a szent titkot:

„ Fújjatok kürtöt új holdra, holdtöltekor, a mi ünnepünk napján,” ( Zsoltárok könyve: 81:4)

Vannak más titkaim is az égi jelenségekről, de ezt egy másik cikkben kifejtem.

Kérdésekkel zárom le értekezésemet, hogy elkezdj gondolkodni kedves olvasó és nyugodtan válaszolhatsz is rá a cikk alján. Nyugodtan írjátok meg a véleményetek ezzel kapcsolatosan, ha van.

A kérdéseim pedig a következőek: Miért van az, hogy olyan sok jel ellenére, amit kapunk ebben a században sok keresztény alszik? Miért közömbösek az emberek, ha ilyen jeleket látunk? Miért nem hisznek sokan az elragadtatásban vagy, ami ugyanaz Jézus második eljövetelében? 

források: 

http://www.origo.hu/tudomany/20180627-kulonleges-verhold-uralja-majd-a-magyar-egboltot-ez-lesz-az-eddigi-leghosszabb.html

https://zoom.hu/hir/2018/07/26/ha-lemaradsz-a-verhold-fogyatkozasrol-egy-evszazadra-benezted/

 https://24.hu/kulfold/2018/07/28/holdfogyatkozas-kepek/

 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A halál rejtélye

Milliárdosok: Mit használ az embernek...?