Keserű Valóság - A gyermek Antikrisztus Japánban átvette az irányítást!







Keserű Valóság – A gyermek Antikrisztus Japánban átvette az irányítást!

Japán mindig is különleges ország volt. Nemcsak a nyelve, írása, és a kultúrája miatt, de a szoborkészítésben is megmutatta, hogy ők igenis mások. Egy 2015-ös cikk szerint Japánban már csótányoknak is van szobruk. De két évvel később már halott bogarakból készítettek szobrokat. Ez eddig minden rendben lenne, de a minap megjelent egy új cikk a 24.hu, amitől nagyon elkezdtem szédülni. Szó szerint szédültem, mert, ahogy olvastam a cikket és nézegettem a képet a következő gondolatkérdések jöttek elém: 

Az Antikrisztus gyermek Japánban átvette az irányítást? Lehetséges, hogy az Antikrisztus már megszületett, és itt él már köztünk?

A Blikk.hu szerint Bizarr szobrot avattak Fukusimában. A szobor megálmodója Kendzsi Janobe (53) szobrászművész, aki a nukleáris energia tisztaságát szimbólumaként készítette el, mivel 2011-ben Japánban erős cunámi érkezett. A szobor mérete 6 méter magas és „A Nap gyermekének” hívják. A cikk szerint a helyiek felháborodtak a szobor miatt, mert egyrészt gyászos emlékeket ébreszt bennük, másrészt pedig nem értik, hogy a nemi szervénél milyen védőeszköz látható.
Ha összekötjük a három szürkés korongokat, akkor egy háromszöget kapunk, ami az okkultizmus szimbóluma. De tudjuk jól, hogy az Illuminátusok és a Sátánisták is nagy szeretettel használják ezt a szimbólumot. Ha még jobban figyelmesek vagyunk, akkor meglelhetjük a mindent látó szemet is középen.
Aztán láthatjuk a képen, hogy a gyermek feje sérült. A sebek hamarosan begyógyulnak. Milyen érdekes, hogy a Jelenések könyve is említést tesz arról, hogy az egyik Fenevad halálos sebet kap az egyik fején. 

„A Szörnyeteg egyik fején halálosan megsebesült, de a seb mégis begyógyult.”
-       Jelenések könyve 13:3 – 

A Jobb kezében tartja a napot, ami arra utal, hogy a hatalom az ő kezében van.
Az is érdekes, hogy szkafanderben van és nem hétköznapi ruhában. Az Űrruha jelzi, hogy nem ebből a világból származik, hanem egy másik bolygóról érkezett, hogy Japán és a világ problémáit megoldja.
A bal kezében tartja az Űrsisakot, és benne egy tükör található. Ha valóságosan ott állnánk a szobor előtt, akkor saját magunkat látnánk benne és ismét hallanánk az őskígyó hangját: „Hajolj le előttem és imádj engem és csakugyan olyan lehetsz, mint Isten. Vedd fel a bélyegemet és minden rendben lesz”

A mellén pedig ott van a három nulla, csakhogy én már most magam előtt látom a 666-os számot. Ezzel pedig teljes lesz a képünk a szoborról.
Japánban mindenből viccet csinálnak. Vannak olyan csatornák, ahol kifejezetten áramlanak az „erotikus viccek”. Isten 2011-ben már megítélte a nemzetet emiatt is, de mégsem tértek meg az emberek. Mivel nem tértek meg megengedi, hogy még nagyobb megtévesztésben éljenek, és még sötétebb ötletek szülessenek meg az elszigetelt országban.
Miközben a helyiek és talán más Japán állampolgár azon háborodik fel, hogy a gyermek nemi szervénél milyen védőeszköz található, addig én és velem együtt más keresztény ismerősömmel azon háborgunk, hogy milyen vakok is az emberek. Ez nagyon keserű valóság tud lenni, mivel a japánoknak hamis vallásuk van, és nem ismerik Jézust. Mivel a többségük nem tudják, hogy ki is a tényleges megváltó, hamarosan egy hamis megváltó fog megjelenni és a három nulla helyén már a 666-os szám fog látszani, és a gyermek Antikrisztus helyére már a Fenevad szobra fog állni.



források:



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A halál rejtélye

Milliárdosok: Mit használ az embernek...?