Elragadtatás próba – Második próba


Elragadtatás próba – Második próba

Még három nap és végre eljön a várva várt nap! Azon a napon lesz ugyanis megint egy elragadtatás próba! Szeretnélek megkérni, hogy csatlakozz te is erre a nagy szellemi eseményre! Nem kell semmi mást tenned, csak annyit, hogy tisztában tartod a szívedet és nem beszélsz csúnyán azon a napon. Mutassuk meg azt, hogy összetudunk fogni mi is, akik hisznek Jézusban! Ha a sátánisták, boszorkányok, táltosok, politikusok, rendőrök, mentősök, hadseregek összetudnak fogni, akkor mi szentek ne fogjunk össze Jézusért?!

Bizonyára emlékeznek a kedves követők, hogy tavaly nagyon sokan világszerte tisztában tartották a szívüket, mert sokan úgy gondolták, hogy lesz elragadtatás, és sokan egy nagy jel megjelenésére számítottak, de sem megajel, sem pedig az elragadtatás nem történt meg. Egy évvel később pedig úgy látom, hogy a tavalyi szeptember 23-i nagy szellemi esemény volt a huszonegyedik század legnagyobb elragadtatás próbája, mert sokan tisztában tartották a szívüket azon a napon, miközben ugyanúgy történtek balesetek azon a napon, ugyanúgy ettek, és ittak az emberek, ugyanúgy teltek a hétköznapi dolgok, de mi Isten igéje szerint szentek vagyunk, ezért is kell várnunk az ő visszatérésére, - azok után is, hogy nem történt meg az elragadtatás.
A 20. században is volt ehhez hasonló nagy elragadtatás próba. Ugyanis az 1830-as években nagyon várták az elragadtatás a hívők, de konkrét dátummal is várták: 1844. október 23-án Ellen Harmon kijelentéseinek hatására, aki napokkal később egy égi hangot hallott, ami arról szólt, hogy ez csak a kezdet és nem a vég. Az elragadtatás nem történt meg, de a későbbi Ellen. G. White pedig nagyon sok látomásos kijelentéseket kapott. 2017.szeptember 23-án is hasonlóan vártak Jézusra a hívők, mint 1844.október 23-án. Most is úgy látom, hogy nagyon sok látomásos kijelentéseket fognak némelyek kapni az Úrtól. 

Szeretném megosztani veletek azt, hogy nagyon sokáig azt hittem, hogy a következő nagy esemény az elragadtatás lesz! Sokáig azt hittem, hogy ez lesz a következő nagy esemény, de további kutatásom után eljutottam egy bizonyságtevőhöz, akinek a nevét nem fedem fel, de megtudtam tőle, hogy a következő nagy esemény a csodák korszaka lesz. A Jóel próféta könyve fog beteljesülni:
„Jóel próféta könyve 2:28 (3:1) Azután kitöltöm majd lelkemet minden emberre. Fiaitok és leányaitok prófétálni fognak, véneitek álmokat álmodnak, ifjaitok látomásokat látnak."
Tehát Isten szó szerint mindent testre, vagyis mindenkire kitölti az ő lelkét. Vagyis ez azt jelenti, hogy a csodák korszaka jön el. Készüljetek fel arra is, hogy nagyobb csodákat fogunk tenni, mint ő, hiszen maga Jézus megmondta ezt nekünk. A tavalyi elragadtatás próba után úgy látom, mintha Ellen. G. White néni munkáját folytatnám tovább. Hiszen ő is a várva várt esemény után nagyon sok látomásos kijelentéseket kapott. És én is nagyon sok látomásos kijelentéseket olvastam és elemzem. Hiszen a csoportom és oldalam nagy része látomásos kijelentésekből áll. Tudom, hogy nagyon sokan nem hisznek ezekben, de ezek új kijelentések és csak úgy nem lehet kitalálni őket. A Menny és Pokol titkai még jobban megerősítik azt, hogy szó szerint értelmezzük a Bibliát, hogy Isten valóságos, és ezek még hitelesebbé teszik a Bibliát, ezért is hiszek a látomásos kijelentésekben, de hangsúlyozom, hogy nem mindent fogadok el. 

Tehát jönni fog a nagy csoda korszak, de ez egyben veszélyes korszak is lesz, mert azok is csodát fognak tenni, akik nem fogadják el Jézust úrnak. Betegek fognak meggyógyulni Jézus nevében, de azok is képesek lesznek gyógyítani, akik nem használják Jézus nevét. Jézus nevében halottak fognak feltámadni, de azok is rendelkezni fognak ezzel a képességgel, akik nem akarnak megtérni. És ebből pedig egy nap konfliktus lesz. Nem is kicsi. Ha a két tábor összefog csapni, akkor fog elkezdődni a nagy háború, a háborúk háborúja. Egy háborúban van egy vesztes és egy győztes csapat. Ha a győztesek oldalán akarsz tartozni, akkor szeretnélek megkérni, hogy a szeptember 23-ai napot szenteljük az Úrnak, és ezzel azt fejezzük is ki, hogy mennyire is vágyunk arra, hogy végre valóságosan is találkozzunk a királyok királyával! A pontos dátumot soha nem fogjuk tudni, hogy mikor fog eljönni Jézus, és talán még sokáig sem jön el Jézus, mi viszont akkor is várni fogunk rá, mert nagy jutalmat fogunk kapni! A jutalom nem fog elmaradni!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A halál rejtélye

Milliárdosok: Mit használ az embernek...?