Keserű Valóság - Iida Rei a keresztények jó példaképe



Keserű Valóság - Iida Rei a keresztények jó példaképe

 

A 24. hun értesültem a következő cikkről: 

„Japánban nagyon népszerű az ekiden, amit leginkább váltó maratonnak nevezhetünk. A csapatok maratoni távot futnak, de egy-egy versenyző más és más távot teljesít belőle, a staféta egy kendő.
A 19 éves főiskolás, Iida Rei egy három és fél kilométeres szakaszt futott, de a váltóponttól körülbelül 200 méterre elesett, eltörte a lábát. Váltótársa sírva várta, csapata feladta a versenyt, de ez nem jutott el hozzá – írja a Metro. Négykézláb mászott a váltópont felé, miközben azt kérdezgette az őt kísérő bírótól, mennyi van még hátra?”

A cikket elolvasva a következő gondolatok jöttek elém: 

Iida Rei egy jó példaképet mutatott nemcsak a csapattársainak, de a keresztényeknek is egyaránt. Pál apostol a következőket írta a 2 Timóteús 4:7-ben: 

„ A jó harcot megharcoltam, a pályát végigfutottam, a hitet megtartottam.”

Pál apostol itt egy futóversennyel hozta párhuzamba a győzelmünket.
Ida Rei akkor sem adta fel a futását, miután elesett és eltörött a lába. Annak ellenére, hogy véresek voltak a térdei akkor sem adta fel. 

De még egy szellemvilági képet vettem észre a videonézés során: 

Mellette sétál egy öltönyös férfi, aki a cikk szerint a bíró, aki az Őrangyalunkat képviseli. Az Őrangyalunk folyamatosan velünk utazik bárhová is megyünk. Életünk végéig velünk van!
Néha a következőket mondja nekünk, amikor elvagyunk fáradva:

Kitartást! Vagy azt mondja: Folytasd tovább! De van, hogy azt mondja nekünk: „Most igazán nem adhatod fel, hiszen az utolsó kört futod, mint utolsó idők kereszténye, majdnem bejutottál Isten királyságába! Pont most mész vissza világba, amikor is nagyon közel voltál a Királyok királyához?!”
 
Keserű igazság: Miközben több százezren megnézték Iida Rei nemes futását, és több százan olvasták a róla készült cikkeket világszerte - csak némelyek látták meg a dolgok árnyaltabb elemeit. Ehhez már másfajta bölcsesség kell! 

forrás:

 



Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A halál rejtélye

Mi várható a jövőben? - Milyen lesz a 2021- es év?

Milliárdosok: Mit használ az embernek...?