Elragadtatás kutatás - Mi lesz az elragadtatás után?


Sokak kérésére most arról fogom lerántani a leplet, hogy milyen események várhatók az elragadtatás után. Mielőtt kitérnék arra, hogy mi lesz, tudni kell azt is, hogy az elragadtatással kapcsolatosan legalább öt elmélet van, de azóta jóval több is lehet. Korábban írtam a csoportban arról, hogy miért megosztott a kereszténység? Az alábbi linken is olvasható:

https://www.facebook.com/elragadtatas/posts/1440511229306243:0

Nos, ebben is megosztottak a hívek, mert vannak, akik úgy gondolják, hogy:

1. Nagy Nyomorúság végén lesz az elragadtatás – Poszttrubulációs elmélet
2. Nagy Nyomorúság közben – Midtribulációs elmélet
3. Nagy Nyomorúság előtt – Pretribulációs elmélet

Mind a három csoport hívei igeversekkel támasztják alá állításukat. Én abban hiszek, hogy az elragadtatás a „Nagy Nyomorúság” előtt fog bekövetkezni. És ez sok éves kutatásom eredményeként jöttem rá, mert voltak olyan éveim, amikor abban hittem, hogy a „Nagy Nyomorúság” végén. De rájöttem, hogy ez ostobaság, mert már megtörtént a baj. Ha már megtörtént, akkor minek ragadtasson el minket az Úr? A másik dolog ezzel kapcsolatosan, hogy sokkal többen hisznek abban, hogy a „Nagy nyomorúság” előtt fog bekövetkezni, mint közben vagy a végén. Van még egy érvem ezzel kapcsolatosan: Sok mennyei utazó- arról számol be, hogy a Nagy Nyomorúság előtt fog vissza jönni Jézus. Erről pedig pár kijelentést közzétettem. További kutatásaim során arra is jutottam, hogy elképzelhető, hogy a „Nagy Nyomorúságot” megelőzi a 7 éves Nagy nyomorúság, amennyiben az utóbbi azonos az Atomháborúval. „Ezt hangsúlyozni szeretném, hogy ez az én feltételezésem, hogy a Nagy Nyomorúságot megelőzi a 7 éves Nagy Nyomorúság.” De erről a Jelenések könyvében lévő Két Fenevad is megerősíti, mert az egyik halálos sebet kap és lesz egy másik Fenevad, aki csodákkal és jelekkel fogja becsapni az embereket. A másik gondolat ezzel kapcsolatosan, hogy elég bele gondolni abban, hogy világszerte sok a nyomorúság: például Afrikában vízhiány van, Venezuelában katasztrofális a helyzet, a Közel-keleten üldözik a Keresztényeket, egyre több gyerek hal meg éhség miatt stb. Ezek már a „Nagy nyomorúság előszelei”. Mi van, ha még mindig nem kezdődött el a 7 éves Nagy Nyomorúság, amiről David Wilkerson írt? Mi van, ha ezek még mindig a Nagy Nyomorúság kezdetei? Amennyiben a 7 éves Nagy Nyomorúság azonos lenne a Jelenések könyvében lévő Nagy Nyomorúsággal, akkor azt jelenti, hogy közelebb vagyunk az elragadtatáshoz, mint gondolnánk! 

Ahhoz, hogy jobban megértsük, fel kell tennünk a következő kérdéseket: Miért lesz elragadtatás? Honnan származik ez az elmélet? Mi lesz azokkal, akik nem ragadtatnak el? Lesz-e utána is kegyelem vagy bezáródik a kegyelem ajtaja?
Az első-két kérdésre most nem fogok válaszolni, mert regényt kéne írnom, de az utolsó két kérdésre igen. 

Tehát Jézus a „Nagy Nyomorúság” előtt eljön az övéiért, de sokan itt fognak maradni. Pásztorok, papok, keresztények, püspökök, diakónusok…
Milliók fognak eltűnni, de milliárdok maradnak itt!
Lehet, hogy te is itt fogsz maradni? Elképzelhető, hogy én is?
Bárhogy is legyen azoknak, akik itt fognak maradni azoknak túl kell élniük a „Nagy Nyomorúságot”- ne felejtsük el, hogy olyan nyomorúság lesz ez, ami nem volt soha és ezután sem lesz. Többet erről, majd egy másik cikkben fogok írni bővebben, de menjünk tovább. Akik túl élték a „Nagy Nyomorúságot”, azoknak még egy próbatétel elé kell állniuk. Hiszen ekkor fog világi színpadra lépni a „Fenevad”, akiről tudjuk, hogy sokakat becsap, és arról is tudunk már, hogy egy Új világrend lesz új fizető eszközzel, aminek köze lesz a 666-os számhoz.

„Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az õ jobb kezükre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek” (Jelenések: 13:6)

Az Új világban a Fenevad üldözni fogja azokat, akik hisznek Jézusban, és azokat is, akik nem hódolnak be neki. A válaszom tehát arra a kérdésre, hogy lesz-e kegyelem az elragadtatás után az, hogy Igen, de nem lesz könnyű, mert két választási lehetőség lesz:

1. Felveszed a Fenevad bélyegét a 666-os számot és ezzel már ő hozzá tartozol. Ha felvetted visszaút nincsen és az örök sorsod is bepecsételődik, mert akik felveszik, a tüzes tóba vettetnek majd.

2. Menedéket keresel és elutasítod a világot és megpróbálod valahogy túlélni azt a 3,5 évet, mert ezután Jézus eltapossa a Fenevadat és elkezdődik a várva várt ezeréves Millennium.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A halál rejtélye

Mi várható a jövőben? - Milyen lesz a 2021- es év?

Milliárdosok: Mit használ az embernek...?