Rapture News - 2018. szeptember






Ismét a hátunk mögött hagytunk egy hónapot! Sajnos csak napokkal később tudtam írni, és foglalkozni veletek, mert technikai problémák adódtak: Nem volt jó a mikrofonom, és közben másik filmet is forgattam a faluról, miközben az egészségi állapotom is rossz volt, közben netünk se volt, és a windowsom is szétment.
Ennek ellenére nagyon köszönöm azoknak, akik részt vettek az elragadtatás próbán, és mellettem álltak, még ha jöttek is a csapások, mert ezeket nem ússzuk meg. A következő sorok csak a követőknek szól: Ha valakik azon a napon, csúnyán beszélt, és bűnt követett el, akkor azok úgy is foghatják fel, hogy itt ragadtak! Az új tagoktól nem, de a régi követőktől elvárom, hogy komolyan vegyük ezt, mert lesz egy valóságos esemény, aminek a pontos dátumát soha a földi életben nem fogjuk megtudni, de ténylegesen is nagyon sokan fognak itt maradni. Összeszedtem nektek azt elmúlt hónapban 10 Olyan hírt, amiről érdemes tudni, ha más hírről nem is olvastunk vagy hallottunk:

1.    Halálos motorbaleset – keresik a cserbenhagyót

2.    Riasztást adtak ki Floridában a Gordon trópusi vihar miatt

3.    Krokodil végzett egy 5 hónapos csecsemővel és anyjával

4.    300 ezren menekülnek Japánban a tájfun elől

5.    Gyászos hétvége, 11 halott az utakon

6.    Egy egész család a metró alá zuhant Londonban – túlélték

7.    Több mint 1 millió embert kell kitelepíteni a Florence hurrikán miatt

8.    Ítéletidő Németországban – egy halott és káosz

9.    Megkezdték a Magyarországgal szembeni eljárást

10. 7 éves lányt erőszakoltak meg egy étterem mosdójában

A következő elragadtatás próba 2019. október 23-án lesz, mivel 1844. október 23-án is várták a hívők Jézus második eljövetelét, de egy korábbi cikkben is leírtam már ezt. 174 évvel ezelőtt nem volt annyi katasztrófa és káosz, mint most az utolsó időkben, ezért is gondolom azt, hogy Jézus még a mi életünkben vissza kell, hogy jöjjön! Ha te is úgy gondolod, hogy az utolsó időkben élünk, és észrevetted, hogy nagyon nincsenek rendben a dolgok, akkor csatlakozz te is és várjuk együtt a Megváltót. Kezdődjön ismét a visszaszámlálás!

források:








Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A halál rejtélye

Mi várható a jövőben? - Milyen lesz a 2021- es év?

Milliárdosok: Mit használ az embernek...?