Keserű Valóság – A nyíltan leszbikus Maria Kirsten a romák rossz példaképe






Keserű Valóság – A nyíltan leszbikus Maria Kirsten a romák rossz példaképe

A múlt héten olvastam egy cikket az Indexen, amiről Dezső András újságíró írt. Itt szó van arról, hogy Maria négy éves korától került Dániában, mert egy dán házaspár örökbe fogadta, mivel édesanyja egy nevelőotthonba adta kislányát a szegénység miatt. 2016 tavaszán egy dán televíziós csatorna azt a feladatot adta Andrásnak, hogy kutassa fel Maria magyarországi szüleit. Maria ugyanis jelentkezett az RTL keresem a családom című műsorához hasonló „Sporlos” nevű tévéműsorba, amit Dániában sugároztak.
András leírja, hogy alig akadt előtte valamilyen nyom, hogy rátaláljon Maria vér szerinti szüleire, de egy cégkutatás után sikeres eredménye lett, és megtudták, hogy Maria apja már nem él. 

Később András, Maria, és a dán stáb elmentek a kelet-magyarországi Pocsajon, - ami Debrecentől félórára van - hogy meglátogassák Maria szüleit, és elkészítsék a tévéműsort. Forgatás közben akadt egy kis gond, mert Mariat a magyar rendőrök illegális bevándorlónak nézték a bőrszíne miatt, de András megoldotta ezt az incidenst. Aztán később megérkeztek a cigánytelepen és a lakók már tudták, hogy kik jöttek, de el sem érkeztek a végállomásra, amikor ismét felbukkantak a rendőrök, de ezúttal a polgármester miatt, akit zavarta az, hogy megjelent a dán médiastáb a telepen. András végül a polgármesternek is sikerült elmagyaráznia, hogy Maria szülei miatt vannak ott, és nem a falu ügyeit akarják felnagyítani. 

Később pedig elkészült a forgatás Mariaról, aki elmesélte, hogy nyíltan leszbikus, van egy szőke felesége, és van egy közös fekete gyermekük, akinek a donorja egy színes férfi volt.
András elmeséli, hogy nagyon szürreális volt számára az, amikor Maria hazamenet közben elmesélte, hogy a rokonok nem értették utólag azt, hogy Marianak, hogy lehet gyermeke, ha a párja szintén nő. Miközben Maria elmesélte ezeket neki, ő nem bírta ki röhögés nélkül. Ezután Maria is nevetett. 

Keserű Valóság: Én a cikket elolvasva viszont nem tudok nevetni, hanem kellemetlenül éreztem magam, és kissé feszült voltam. Nem tudok röhögni azon, hogy Maria, aki mellesleg roma származású - rossz példát mutat más romáknak. Nem tudok nevetni ezen, mert az Ézsaiás 5:20 versszaka teljesedik be a szemünk előtt: 

„Jaj azoknak, akik rossznak mondják a jót, és jónak a rosszat, akik fölcserélik a sötétséget a világossággal, és a világosságot a sötétséggel, akik fölcserélik a keserűt az édessel, és az édest a keserűvel!"

Továbbá nem tudok ezen nevetni, mert mi, akik Krisztus világosságát hordozzuk valóban nem értjük azokat, akik a sötétséget képviselik. Az utóbbiakra pedig Isten ítélete fog lecsapni. Nem is akárhogyan, mert Isten ítéletei igazságosak és örökre szólóak!

forrás:

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A halál rejtélye

Mi várható a jövőben? - Milyen lesz a 2021- es év?

Milliárdosok: Mit használ az embernek...?