Apokalipszis - A Mikrochipek nem a Fenevad bélyege





 
Apokalipszis: A Mikrochipek nem a Fenevad bélyege

A Mikrochip rövid tulajdonságai

A Mikrochip rizsszemnyi méretű eszköz, ami egy antenna és egy mikrochip található benne. Nincs szükség áramforrásra a működéséhez.  15 jegyű számsort képes tárolni. Két perc alatt ültetik be az emberi szervezetben. A chip beültetéséhez kialakított steril fecskendő segítségével adják be a chipet.

A wikipedia szerint:

Az RFID (Radio Frequency IDentification) automatikus azonosításhoz és adatközléshez használt technológia, melynek lényege adatok tárolása és továbbítása RFID címkék és eszközök segítségével. Az RFID-címke egy apró tárgy, amely rögzíthető vagy beépíthető az azonosítani kívánt objektumba. Az objektum lehet tárgy, például egy árucikk, vagy alkatrész, illetve élőlény, így akár ember is.  

Néhány Szerző véleménye a Mikrochipekről

Balázs Szémann:

„ A TRANSPONDER: egy módszer, a microchipben lévő információk olvasatának elraktározására. A „bio chip” mérete 7 mm hosszú és 0,75 mm széles. Olyan nagy, mint egy rizsszem. Egy Transponder-t, és egy feltölthető lítium elemet tartalmaz. Az elem egy termopár körrel tölthető fel, amely elektromos áramot termel a testhőmérséklet változásból eredően.”

 A facebookos hit hírekben értesültem a napokban a következő gondolatokkal:

„ RÖVID AZ IDŐ! Mikrochipet ültetnének a munkavállalókba?
Kiakadtak a szakszervezetek.”


A hit hírek szerzője: Morvay Péter újságíró, műfordító a ma.hu egyik cikke alapján mondta el a véleményét. 
A ma.hu ismeretlen Szerzője a mikrochipekről következő információkat osztotta meg: 

„ A brit Szakszervezetek Kongresszusa aggodalmát fejezi ki amiatt, hogy a technikát kontrollra és mikromenedzsmentre használják - számolt be az esetről az ATV. Az Egyesült Királyságban működő BioTeq cég - amely az implantátumokat vállalkozásoknak és egyéneknek kínálja - már 150 chipet ültetett be az Egyesült Királyságban.

A hüvelykujj és a mutatóujj közé ültetett apró chipek hasonlóak a háziállatokéihoz, az emberek számára pedig lehetővé teszik, hogy kinyissák a bejárati ajtót, bemehessenek az irodájukba, vagy kezük intésével indítsák el autójukat, és tárolhatnak orvosi adatokat is.

Egy másik cég, a svédországi Biohax, rizsszem méretű emberi chip implantátumokat kínál. A társaság a Sunday Telegraphnak elmondta, hogy számos brit jogi és pénzügyi céggel – köztük egy több százezer alkalmazottal rendelkező nagyobb társasággal – folytatott megbeszéléseket, miként lássa el alkalmazottait mikroprocesszorral.” 


Később pedig arról írnak, hogy idézem:

„ Jowan Österlund, a Biohax alapítója a Telegraphnak elmondta, hogy 100 fontot kitevő mikrochipjei segíthetnek a pénzügyi és jogi cégeknek a biztonság növelésében.”

Az igazság az, hogy pont az ellenkezője fog megvalósulni, mert súlyos válság közeledik!
David Wilkerson próféta  ugyanis előre látta a jövőt! Ő már 1973-ban leírta, hogy milyen eseményekre számíthatunk a szakszervezetekkel kapcsolatosan:

„ Szakszervezetek szemben a problémával

A szakszervezeteknek újabb okokból kifolyólag kell majd tartózkodniuk a sztrájktól. Az alkalmazottak többé nem engedhetik meg maguknak, hogy akárcsak egy hétre is beszüntessék a munkát. A kormány keményen lép majd fel a sztrájkolókkal szemben, s a sztrájkoló szakszervezeti tagoktól megvonja az élelmiszerjegyeket és más nekik járó juttatásokat. Az infláció újabb krízishelyzetet teremt a dolgozók és a vezetők között, s a szakszervezeti tagok sztrájkja egyes területeken üzemek teljes és végleges bezárásához – így sokak munkanélkülivé válásához vezet majd.

A munkásosztály vezetőit is magával ragadja majd a gazdasági zűrzavar hulláma; sokuk tanácstalan lesz a szükséges intézkedéseket illetőleg. Igen lehetetlen helyzetben fogják találni magukat, mivel nem engedhetik meg többé maguknak, hogy sztrájkoljanak – ám ugyanakkor azt sem, hogy ne sztrájkoljanak. Az elhúzódó sztrájkok megbéníthatják az ipart, és csak még tovább fokozhatják a gazdaságban uralkodó zűrzavart.
A részletek nem világosak előttem, azt viszont látom, hogy a szakszervezetek rendkívül nehéz helyzetbe kerülnek. A munkavállalók és munkaadók közti megegyezés szép álom csupán, és nem is számíthatunk másra, mint egyre súlyosbodó problémákra.
Lehet, hogy hamarosan tanúi leszünk minden idők legnagyobb károkat okozó szakszervezeti megmozdulásainak.”


Később pedig ír arról is, hogy az ismételt gazdasági válság után fogják bevezetni az új pénzrendszert a világon.

A Mikrochipek a Fenevad előfutára

Ezután sok hozzászólásokat is elolvastam, és mondanom se kell, hogy megoszlanak a vélemények, mert sok keresztény nem ismerik, az új kijelentéseket vagy egyszerűen nem ez a szakterületük!
Sok hívő úgy gondolja, hogy a mostani mikrochipek a fenevad bélyege, mivel tartalmaz három db. 6-os számot is, de sok mással is érvelnek.
Az igazság azonban az, hogy a mostani mikrochipek a fenevad bélyegének előfutára. És valóban rövid az idő az elragadtatásig!
Sok keresztény a következő igeversek miatt jön teljes képzavarban:

“Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az Ő JOBB KEZÜKRE vagy a HOMLOKUKRA bélyeget tegyenek. És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak a kin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma.
Jelenések könyve 13: 16,17

Figyeljük meg, hogy kezdődik az igevers! Úgy kezdődik, hogy azt is teszi – vagyis még nem jött el az az idő, mert aki ezt fogja tenni az az Antikrisztus! Az Antikrisztusról most csak annyit írnék, hogy ő lesz a hamis megváltó, aki abban az időben felfog támadni, hogy a világ problémáit semmivé tegye!

Elárulom azt is, hogy a Fenevad bélyegét felvenni napnál világosabb lesz és egyáltalán nem fognak titokban pörögni az események. 

Két választási lehetőség lesz akkor:

1.    Behódolsz a Fenevadnak, aki úgy beszél, mint a Sárkány, de hasonló lesz, mint a Bárány!

2.    Elutasítod a Fenevad rendszerét és bélyegét, de akkor ez azzal is járni fog, hogy megkínoznak, kigúnyolnak, de sok gyereket megölnek a szüleik szeme láttára, nem beszélve arról, hogy sokan elárulják egymást a félelem miatt, de ezek közül a legrosszabb talán az, hogy lefejeznek, mert nem akarod imádni a Fenevadat, a bálványszobrát, és annak képmását.

Sajnálom kedves olvasók, hogy tőlem tudtátok meg ezeket a rossz híreket első kézből, de jobb, ha tőlem tudjátok meg, minthogy hazugságban éljetek! Sok titkaim vannak még! Ígérem, hogy lesz folytatása ennek a témakörnek!

források:
https://hu.wikipedia.org/wiki/Mikrochip_(%C3%A1llatmegjel%C3%B6l%C3%A9s)

Megjegyzések

Unknown üzenete…
Jézus Krisztus nevében,az Atya Isten dicsőségére ! Az antikrisztus itt van a világban már ! Ha tudatlan vagy ülj le,és ne hazugságokkal ferdítsd el az Isten igéjét a MAGAD VESZTÉRE. Mind az aki szereti,és szólja a hazugságot,ELVÉSZ. Hazugság részedről: NEM JÖTT MÉG EL AZ antikrisztus.
unicornis25 üzenete…
És ki az Antikrisztus? Mert én nem tudok erről, és senki nem beszél, hogy itt lenne!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A halál rejtélye

Mi várható a jövőben? - Milyen lesz a 2021- es év?

Milliárdosok: Mit használ az embernek...?