Keserű Valóság - Sophie suttogással negyedmillió embert vezet félre



Keserű Valóság – Sophie negyedmillió embert vezet félre


Anglia, 2018  - Sophie Mitchell egy 21 éves lány suttog a videoiban, ezért a Blikk szerint évente 22 millió forintot keres, de a suttogás mellett egy bizonyos ASMR technikát is alkalmaz.


A life.hu szerint Sophie több, mint 200 videot készített és 250 ezre követője van. A cikk szerint idézem:


„ A suttogó videók pozitív hatásait egyébként tudományosan is alátámasztották. A Sheffieldi Egyetem kutatói arra jutottak, hogy ezek a felvételek csökkentik a pulzust, pozitív gondolatokkal töltenek fel, és ellazítanak.” 


Keserű Valóság: 


Ezek után belenéztem más hasonló, suttogós videokban, és a következő gondolatok jöttek elém, amire hitem szerint a Szentszellem világított rá:


Sophie, de más ASMR-esek is ugyanúgy hazudik, mint az őskígyó az Édenkertben. A Kígyó az Édenkertben suttogással szólította meg Évát és csábította a bűnre. Éva nagyon szédült, amikor rátekintett a jó és gonosz tudásának fájára:


„ Az Örökkévaló Isten sokféle vadállatot teremtett, de mind között a kígyó volt a legravaszabb. A kígyó egyszer megszólította az asszonyt, és ezt kérdezte tőle: 


’Csakugyan azt mondta Isten, hogy ti nem ehettek a kert egyetlen fájának gyümölcséből sem?’"


Sátán ezekkel a videokkal megkötözi az emberek lelkét és hipnotizálja őket, hogy ne térjenek meg, hogy ne gondolkodjanak, hogy érezzék azt, hogy minden rendben van, hogy ne higgyék azt, hogy van ítélet. A keserű igazság azonban az, hogy már zajlik ítélet, de elfog jönni a Nagy fehér Trón ítélete is, és akkor sok ember csodálkozni fog, hogy nincs beírva a neve az élet könyvében!

források:


http://www.life.hu/drlife/20181114-suttogassal-keres-milliokat-egy-diaklany.html

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A halál rejtélye

Mi várható a jövőben? - Milyen lesz a 2021- es év?

Milliárdosok: Mit használ az embernek...?