Menny és pokol titkai - Márk soha nem fog kijönni a pokolból!



Egy másik igaz történetet fogok most idézni nektek. Akinek van füle hallja meg, hogy mit mond a Szentlélek, és akinek van szeme, lássa meg az igazságot:

" A pokol minden területén tűznek közepette voltak a lelkek. Az emberek képzeletükben kristálytiszta folyóáradást láttak - de, amikor inni akartak belőle, a folyó tűzzé változott.Távolról fákat láttak, amelyeknek gyümölcsei vizet adnak - amikor utána nyúltak, megégett a kezük és a démonok gúnyolódtak rajtuk.
Ezek után egy helyre vitt minket az Úr, ahol sokkal rosszabb volt, mint mindazok, amiket eddig láttunk. Láttuk a tűzzel és kénnel égő tavat. A tó egyik oldalán egy kisebb tó volt. E kisebb tóban emberek megszámlálhatatlan milliói voltak, akik üvöltöttek és kegyelemért rimánkodtak. Nagyon hangosan kiáltottak: Urunk, kérünk! Vigyél ki minket innen – ha csak egy pillanatra is! Kérünk, adj még egy lehetőséget innen kikerülni! Azonban az Úr nem tehetett értük semmit, mert ítéletük már kimondatott. Az Úr megengedte nekünk, hogy tekintetünket egy ember felé irányítsuk, akinek teste félig a tűztóba merült. Az Úr segített nekünk, hogy megérthessük a gondolatait. A férfi neve Márk volt. Megrázott bennünket, amint megértettük, a gondolatait, amit magában mondott: 

Mindent megadnék azért, hogy ott lehessek, ahol ti vagytok. Mindent megadnék azért, hogy csak egy percre újra a Földön lehetnék. Nem zavarna, ha a legszegényebb, a leggyűlöltebb, totál beteg vagy a legszerencsétlenebb ember lennék – mindent megadnék azért, hogy csak egy percre is visszamehetnék, és a Földön lehetnék. 

Az Úr Jézus fogta a kezemet és viszonozta Márk gondolatait: Márk, miért szeretnél egy percre visszamenni a Földre? Elgyötört síró hangon válaszolt: Uram! Mindent megadnék azért, hogy csak egy percre újra a Földön lehetnék - hogy bűnbánatot tartsak és megtérjek! Amint az Úr Márk szavait hallgatta, láttam a vért az Úr sebeiben és könnyek töltötték meg szemeit, midőn mondotta: 

Márk, már késő neked. Nyűvek a derékaljad, kukacok a takaród.

Ézs. 14,11. Amint az Úr ezt mondta, elsüllyedt örökre a tűztóban.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A halál rejtélye

Mi várható a jövőben? - Milyen lesz a 2021- es év?

Milliárdosok: Mit használ az embernek...?