Keserű Valóság - 7 éves titok került napvilágra



Keserű Valóság – 7 éves titok került napvilágra

Dunakeszi, 2018 – A Blikk beszámolója szerint a Duna dunakeszi egyik partszakaszán találtak egy autóroncsot és abban kiszáradt csontokat. Kiderítették, hogy még 2011-ben jelentett be egy asszony a rendőrségen, hogy eltűnt a fia és a kocsija, de sokáig nem mert erről beszélni senkinek, miután többszöri keresés után sem találták meg. Később megtudták, hogy a két dokumentum között összefüggés van.


A 30 éves körüli férfi munkatársai arról nyilatkoztak, hogy jóravaló, jól nevelt, érzékeny lelkű fiúnak ismerték.


A munkatársai a következőkről is beszámoltak:


„ – Bekattant vagy pedig mondták neki, hogy hajtson a vízbe, hallottam ezt is, azt is. Akkoriban mindenki erről beszélt. Már el is felejtettem az egészet. Aztán amikor hallottam, hogy egy autót húztak ki a Dunából, rögtön arra gondoltam, ez bizony ugyanaz a fiú lehet, túl sok az egybeesés – latolgatták az ételbár munkatársait. Egyikük arra is emlékszik, hogy anno városszerte keresték a fiatalembert.” 


Keserű valóság:


A cikket elolvasva eszembe jutott egy igevers és a következő gondolatok jöttek elém:
Milyen borzasztó az, ha valaki csak 7 év után kerül elő. De még rosszabb annak a személynek, aki megtudja sok évnyi keresés és remény után, hogy mégis előkerült, akit régóta haza várt, de kiderült, hogy mégis nem lehet köztük, mivel azt, akire vártak már rég halott. 


Vajon hány olyan eset lehet, még amiről nem tudunk? Hány olyan titok, illetve sötét titkok vannak, amiről fogalmunk sem volt róla? Márpedig erről az esetről is úgy értesülhetünk, hogy a Duna vízállása extrém alacsony volt idén.
Egy igevers szerint lesz egy nap, amikor mi Isten örökösei, ezalatt azt is értem, hogy Isten fiai és leányai – mindenféle titokról tudni fogunk:


Mert nincs olyan rejtett dolog, amely napvilágra ne kerülne, és nincs olyan titok, amely ki ne tudódna, és ismertté ne válna. 2Nincsen olyan rejtett dolog, amely le ne lepleződnék, és olyan titok, amely ki ne tudódnék.”

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A halál rejtélye

Milliárdosok: Mit használ az embernek...?