Keserű Valóság - Csodák márpedig vannak!




Keserű Valóság – Csodák márpedig vannak!

Több, mint egy hete lesz annak, hogy egy amerikai, 3 éves kisfiú, név szerint Casey Lynn Hathaway, eltűnt az észak-karolinai vadonban, miután a Dédnagymamája házánál játszott, két rokonával.  Ezután Casey családja 1 óráig keresték, de hiábavaló volt.

Casey családja ennek ellenére nem adta fel. A kisfiút több százan napokig keresték, melyben részt vettek az FBI és NCIS egységei, de még amerikai tengerészgyalogság is besegített. Eltelt 2 éjszaka is, de a kisfiú még mindig nem került elő.

További keresésük során bevetettek helikoptereket, drónokat, és kutyás keresőegységeket is, miközben búvárok a környéken lévő tavakat kutatták át.

A fiút végül a 3. napon találta meg a Chocowinity mentőszolgálat egyik tagja. Shane Grier  elmondása szerint egy vadrózsabokorból emelték ki a fiút, aki át volt ugyan fagyva, de beszélt, és az anyukája után kiabált.

Ezután sokáig tanakodni kezdtek a megtalált kisfiú ismerősei, de még azok is, akik a médián keresztül értesültek erről a hihetetlen eseményről. Sokáig gondolkodni kellett, hogy mégis hogyan élte túl a kisfiú 3 napig a medvés övezetű erdőben élelem, és víz nélkül. Ráadásul azokban a napokban fagypont alá süllyedt a hőmérséklet. 

Breanna Hathaway  a kisfiú nagynénje a facebookon közölte a választ:
azt mondta, hogy egy medvével lógott két napig. Isten egy barátot küldött neki, hogy biztonságban legyen. Vannak csodák.” 

Ezután az információ után a helyi seriff, Chip Hughes megerősítette a WCTI12 televíziónak nyilatkozva, hogy a gyerek „tényleg azt mondta, hogy volt egy barátja az erdőben, egy medve, ami mellett volt”

Keserű Valóság:

Tény az, hogy az észak-karolinai erdőben sok fekete medve él, de mégis sokan úgy gondolják, hogy a 3 éves kisfiú 3 napig elképzelte magának, hogy egy medvével barátkozott meg, miközben mi keresztények tudjuk azt, hogy Isten, aki valóságosan létezik még egy medvét is feltud használni arra, hogy csodát tegyen. Márpedig csodák léteznek!


Forrás:

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A halál rejtélye

Milliárdosok: Mit használ az embernek...?