Keserű Valóság - Hogy történhetett meg? Pornós lett az egykori apáca




Keserű Valóság – Hogy történhetett meg? Pornós lett az egykori apáca

Kolumbia, 2019 – A Blikk.hu szerint egy 28 éves lány, Yudi Pinea egyik nap úgy döntött, hogy pornósnak áll. Ez eddig rendben is lenne, de a cikk szerint Yudi korábban Apáca volt. A váltás az egykori apáca szerint nem volt könnyű, mert kislány óta Isten szolgálója szeretett lenni. Az élet azonban mást hozott, mert beleszeretett egy tanárjában, majd később felfedezte őt a pornóipar.
Az első felnőtt filmjét egyébként Január 13-án debütálják. 

Az egykori apáca szerint idézem: 


„Először rosszul éreztem magam a pornózás miatt, ma már azonban kibékültem a dologgal. Ugyanúgy szeretek templomba járni, mint korábban. Sosem hagyom ki az imádkozásokat, és a gyülekezet találkozóit sem.”


Keserű igazság:


A cikket elolvasva két kérdés körül morfondíroztam, az első, hogy én mit gondolok keresztényként erről az esetről? Rögtön meg is írom a választ:
Én úgy gondolom, hogy Yudi Pinea feleslegesen imádkozik és jár templomban, mert egy nap úgy is Pokolra fog kerülni, hacsak nem tér meg valójában. Nincs is annál, rosszabb annál, mint amikor valaki azt hiszi, hogy jó úton jár, imádkozik, templomban jár, miközben egy nap elfog kárhozni! Ennél szörnyűbb nincs is a világon!
De vizsgáljunk meg egy másik kérdést: Vajon mit mondana ma Jézus ennek az Apácának? Jézus a következőket mondaná el ennek a hölgynek:


Megtaposta az én Szent Igémet. Mégis, még mindig
szeretem. Gyermekem, jobb, ha valaki soha nem ismer meg engem, mint hogy megismer és elfordul az én szolgálatomtól.” 


Megjegyzések

Unknown üzenete…
Nagyon jó ès elgondolkodtató
unicornis25 üzenete…
Örülök, hogy elolvastad a cikkemet! Javaslom, hogy kövess a facebookon is, és figyeld heti szinten a blogomat az új cikkek miatt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A halál rejtélye

Milliárdosok: Mit használ az embernek...?