Mi várható a jövőben? - Milyen lesz a 2019-es év?



Mi várható a jövőben?

Milyen lesz a 2019-es év?

Bevezetés

Köszöntök mindenkit az utolsó időkben! Korábban már kiraktam pár profetikus üzeneteket az idei évről másoktól, de még nem hallottatok profetikus üzenetet az elragadtatás szemszögéből.
Akkor kezdeném is az idei évet azzal, hogy ebben az évben 100 százalékig biztos vagyok, hogy nem fog megtörténni az elragadtatás! Tudom, hogy most nagyon sokatoknak elvettem a kedvét, de még nagyon sok dolgot kell megtennünk itt a földön, hogy még többen üdvözüljenek, és ne kárhozzanak el. Isten mindenkit el akar érni, de ehhez kell a te segítséged is, mert általad sokan mások is juthatnak az igazságra és nyerhetnek örök életet.


Én személy szerint hiszek abban, hogy mi a nappal fiai tudni fogjuk azt, hogy melyik évben fog megtörténni az elragadtatás, hiszen maga Pál apostol is írt erről! Az 1Thessalonika 5: 4, 5, 6 -ban a következő sorok vannak megírva:


„ De ti, atyámfiai, nem vagytok sötétségben, hogy az a nap tolvaj módra lephetne meg titeket. Ti mindnyájan világosság fiai vagytok és nappal fiai; nem vagyunk az éjszakáé, sem a sötétségé! Ne is aludjunk azért, mint egyebek, hanem legyünk éberek és józanok.” 


Ha te is úgy határoztál, hogy nem akarsz aludni, akkor tarts velem a visszaszámlálás során, mert minden évben tervezek egy ilyet! 


Ha új vagy és még nem hallottál erről, akkor a következő sorok neked szólnak: Az idei évben október 23-án tervezek elragadtatás próbanapot! Most nincs idő arra, hogy kitérjek arra is külön, hogy miért azon a napon! Viszont annyit mondanék most el, hogy ez a nap semmivel nem lesz másabb, mégis nem átlagos nap lesz, mivel azon a napon sokan tisztában tartsuk a szívünket. Azért is lesz különlegesebb az a nap, számunkra, mert nagyon erőteljesen fogunk arra koncentrálni, hogy a szívünk tiszta maradjon! Egyébként a mennyben is elindult a visszaszámlálás, ezért is érdemes visszaszámlálást tartani! Ha szeretnél másképpen gondolkodni, akkor tarts te is velem! Az elragadtatás próbanapjáig még 282 nap van vissza jelenleg! Itt van a Blogom egyébként, ahol folyamatosan lehet ellenőrizni a visszaszámlálást:
https://elragadtatas.blogspot.com/

Most viszont enged meg, hogy elmondhassak néhány tényt a 2019-es évről, és elmeséljek neked egy - két érdekes dolgot a naptárakról, mielőtt elemezném a 2019-es évet!
Tehát akkor kezdjük is el a tényekkel! Ezek nem profetikus üzenetek, és nem is gondolatok, ezért mindenki számára egyetemes lesz.


Tények


 Tény az, hogy internetes szavazással megválasztották, hogy ebben az évben a havasi cincér legyen az év rovara, az év madara pedig a gólyatöcs lett.
Tény az is, hogy csalással ugyan, de az év hala ebben az évben a vörös szárnyú keszeg lett.
Tény az is, hogy ez az év nagyon mozgalmas lesz, mert nagyon sok esemény fog történni. Ilyen nagy esemény például:


1.       Március 29-én, ha nem tolják tovább az időpontot, akkor Nagy - Britannia kifog lépni az Unióból.
2.       Május 26-án Európai választások lesznek.
3.       Nyáron Úszó –Vb lesz.
4.       Októberben pedig önkormányzati választások lesznek, de még nincs meg ennek a pontos dátuma.
5.       Tény az, hogy a 24.hu egyik cikkében azt írták, hogy a 2018-as év volt az az év, amikor azt lehetne mondani, hogy ebben az évben érdemes volt élni, mert 2018 végére a globális gazdaság jobb állapotban volt, mint az emberi történelem során bármikor.
6.       Tény, hogy a qubit.hu egyik cikke szerint a 2019-es év jobb év lesz, mint a 2018-as év.


Naptárak


Ha eddig azt hitted, hogy 2019-et írunk, akkor jobb, ha kiábrándítalak az illúzió világából, mert ezen a napon ismét 2019-et írnak más országokban, legalább is néhány ortodox egyházban, de 7-8 év múlva ismét 2019-et fogunk írni, ha sikerülne elutaznunk Dél-Afrikában. Most tudom, hogy teljesen összezavartalak, de rövid időn belül jobban megfogod érteni, hogy miért is mondtam el ezeket. Ehhez viszont meg kell vizsgálnunk a naptárakat.


Az első naptár a világon az egyiptomi naptár volt, amelyet csaknem háromezer évig alkalmaztak. Kr.e. 5000-ben Egyiptomban kétféle naptárat is alkalmaztak:


1.      Az egyik a holdhónapokon alapult és a mezőgazdaság céljait szolgálta.

2.      A másik az ókori Kelet legpontosabb naptára volt és adminisztratív célokra alkalmazták. Az adminisztratív naptárban vezették be legelőször a 365 napos évet és a szökőnapokat.


- Kr. e. 45-ben Caius Julius Caesar Szoszigenész egyiptomi csillagász segítségével, - aki mellesleg nagyon jól ismerte az egyiptomi naptárat - bevezettet egy új naptárat. Az új naptárra azért volt szükség, mert kiszámították azt, hogy hosszú távon nagyon nagy lenne a lemaradás a valódi napévtől. A másik oka az egyházi ünnepek voltak. Ma már azt is tudjuk jól, hogy egy nap az az időtartam, amely alatt a Föld egyszer megfordul a saját tengelye körül. A valóságban egy nap nem kerek 24 óráig, hanem 23 óra 56 percig tart. 


- Tehát az első századtól kezdve évszázadokon keresztül a Juliánusz naptárt használták, és az első századtól egészen a 16. századig, vagyis 1500 éven keresztül az újévet hol Márciusban, hol pedig Augusztusban ünnepelték. 


- 1582-ben XIII. Gergely Pápa ismét bevezetett egy reformnaptárt, hogy összhangba hozza az addig használt Julián-naptárt a csillagászati megfigyelésekkel. Innen ered a Gergely-naptár elnevezése.


- 1582. október 4-e után másnap már nem október 5-e, hanem október 15-e volt. Eltűnt 10 nap az eredeti számolásból. Ennek az okát az előbb leírtam. 


- Manapság sokan a Gergely-naptárat használják, de számos más naptárak vannak a világon, mivel máshogyan számolták az időt. Ahány naptár létezik annyi dátum. A legtöbb naptár azért különbözik a mi naptárunktól, mert más időponthoz kapcsolják a nulladik évet, de van olyan ország, ahol egyáltalán nincs nulladik év.  Nézzünk meg most néhány naptárat és dátumot:


 - Kínai naptár: A kínaiaknál 2019. február 5-én lesz náluk az ázsiai újév.

- Indiában a polgári naptárt használják, és ott 1940-et írnak.

- Közel-keleten a muzulmánok 1440-ben járnak.

- A Maja naptár szerint 13-at írunk.

- A Buddhista naptárat Kambodzsában, Laioszban, Thaiföldön, Srí Lankán, és Mianmarban használják. Ha arra fele tévednél, akkor ne csodálkozz, hogy 2573-at írnak ott.

- Észak- Koreában 118-at írnak.

- Örményországban az örmények 552-től számolják az időt, ezért náluk 1478-at írnak.

- A dél-afrikai Etióp naptár mintegy 7-8 évvel vannak lemaradva tőlünk, mivel az ő naptáruk 13 hónapra van felosztva. Ezért van az, hogy náluk most 2012-öt írnak.

- Afrikában a kopt keresztények kopt vagy más néven alexandriai naptárt használnak.  Ezért náluk 1746-ot írnak. 

- Izraelben 2018. szeptembere óta beléptek az 5779-es évben.

5779-es év 

Izraelben, de más zsidó naptárában az 5779. év jött el. A zsidók vagy hébereknél a betűk is számokat jelent. De mondhatjuk azt is, hogy a számok egyben betűk is. Nézzük meg, hogy milyen jelentése van ennek az évnek:

-          5700 jelentése: valaminek az éve.
-          70 jelentése: Héberül Ajin vagyis a szemnek az éve.
-          9 jelentése: Héberül Tét. A tét az anyaméhnek, a boros tömlőnek, de a kígyónak is a jelképe.
-          5779. év a Szentszellem teljes megnyilvánulásának az éve.
-          5779. évben nagyon fontos megtanulni különbséget tenni jó és rossz között.
-          5779. év arról szól, hogy láss a dolgok mögé. Isten szeretné megnövelni képességedet a látásra. 


2019-es év


A kínai naptár szerint február 5-én érkezik a Disznó éve. A disznó a tisztátalanságnak, bujaságnak a szimbóluma. A kereszténységben pedig a disznó az ördög szimbóluma.

A kínaiak szerint ez az év a Merkúr éve lesz. Az ő hitük szerint ez az év a gyorsaságról fog szólni.
Perry Stone próféta szerint ez az év jó lesz.

Dr. Kézdi Andrea numerológus szerint mindenkinek olyan éve lesz, amilyet magának teremt.
Lana Vawser prófétanő szerint a gyorsaság szelei jelentősen felerősödnek 2019-ben, és a 2019-es év a döntés és a mustármag éve lesz. 

A 888.hu szerint ez az év a hasítás éve lesz.

T.B. Joshua Próféta szerint egy tiszta szívre van szükséged, hogy élvezd az új évedet. Elmondja, hogy a 2019-es év nagyon félelmetes év lesz.

Ráki Tamás Pásztor szerint 2019 a tágulás és a társítás éve lesz. Elmondja, hogy azt mondta neki az Úr, hogy ami most következik, azok még mindig csak előkészületek a nagy aratásra. Aki arat, az gyümölcsöt gyűjt az örök életre.

Torben Sondergaard szerint: " A 2019-es év olyan lesz, amikor sokan elhagyják a hitüket. Ez egy olyan év lesz, ahol sok gyülekezet és egyház köt majd kompromisszumot. Ez egy olyan év lesz,a mikor a bűn bejön az egyházba. Ez egy olyan év lesz, amikor egyre több langyos üzenet fog elhangzani. Ez egy olyan év lesz, ahol sokan közületek, akik látjátok ezt a filmet, elhagyjátok a hiteteket és sokan meghaltok."

Németh Sándor szerint beakarják vezetni az új moralitást, ami törvénytelenséget jelent a Biblia szerint. Beszél még arról, hogy nagyon nagy változás készülődik, mert őszkor a német püspöki kar elnöke, Marx püspök bejelentette, hogy egy nagy reform cunami készülődik.
Elmondja azt is, hogy a korszaknak a vége felé állunk és az ő álláspontja szerint a 20-as, 30-as években szörnyű állapotok lesznek. 


Én is úgy gondolom, hogy ebből a korszakból 15- 20 év van vissza, de az is meglehet, hogy a korszak utolsó évtizedében élünk.
Ennek az évnek a kulcs igéje a 119.zsoltár, mivel ez a fejezet összefüggésben van ezzel az évvel. De most szeretném felhívni a figyelmedet valami másra.
Nekünk, keresztényeknek fontos az, hogy ne csak években gondolkozzunk, hanem nagyobb távlatokban. Én legalább 10 éves távlatban gondolkodok, hogy nagyobb képet kapjak arról, hogy milyen lesz az élet a jövőben és merre felé fog haladni a történelem: Jó vagy rosszabb irányban? A Jelenések könyvéből tudjuk jól, hogy minden csak rosszabb lesz, de nem én vagyok az egyetlen, aki 10 éves távlatban gondolkodik. A következő sorokban két cikket fogok elemezni.

10 éves periódus


Radó Péter a zoom.hu írt arról, hogy 10 év múlva a magyar gyerekek negyede el fog bukni. De azt is tudniuk kell a kedves olvasóknak, hogy a cikk sokáig nem volt elérhető. Hogy miért ezt nagyon sokan tudják! Az a célja az elitnek, hogy lenémítsanak mindenkit, aki az igazságnak a szó szólója. De kanyarodjunk is vissza Péter cikkjéhez:


Radó Péter három nagy problémát lát a magyar közoktatásban, de most nincs idő, hogy erre külön kitérjek, ha valaki bővebben szeretne olvasni erről, azok megtehetik a forrásokban lévő linkekben.
Annyit viszont még leírok, hogy két forgatókönyvet lát a magyar közoktatásban:
Az első, hogy a mostani kormány megváltoztatja az oktatást.
A másik vészjósló forgatókönyv szerint tíz év múlva ennek az oktatáspolitikának a folytonossága még fennáll.

Egy másik tanulmány szintén előrevetíti nekünk azt, hogy 10 év múlva milyen lesz a világ. A következő sorokban a 24. hu alapján fogok értekezni.


Az amerikai tudományos akadémia lapja szerint 2030-ra olyan lesz az idő, mint hárommillió évvel ezelőtt. 


 Jack Williams, a wisconsini egyetem klimatológusa szerint idézem: „Látványos változások felé tartunk rendkívül rövid időn belül.”

Később pedig arról nyilatkozik, hogy: „Számos faj el fog tűnni. Mindez mutatja, hogyan tanulhatunk történelmünkből és a Föld történetéből, hogy megérthessük a jelenlegi változásokat, és alkalmazkodni tudjunk ezekhez.”


Tóth Dalma a 888.hun viszont felhívta nekünk a figyelmet, hogy nem is kell 10 évet várnunk ahhoz, hogy néhány állatfaj kipusztulhasson, mert még ebben az évben eltűnhetnek a következő állatok:

1.       Északi szélesszájú orrszarvú
2.       Dél-kínai tigris
3.       Amuri leopárd
4.       Kaliforniai barnadelfin
5.       Keskenyszájú orrszarvú
6.       Vörös farkas
7.       Vietnámi antilop
8.       Keleti síkvidéki gorilla


Befejezés


Mi vagyunk az utolsó idők keresztényei. Mi nagyon is tudjuk azt, hogy mi, miért is történik. Ezekről az időkről beszélt Jézus a tanítványainak kétezer évvel ezelőtt. Szeretnélek megkérni, ha eddig nem tetted meg, hogy mondd el e megtérők imáját és keresd az Urat mindennap, mert az idő közel van! Ha van olyan ismerősöd, rokonod, aki még nem hallott Jézusról, akkor sürgősen mond el neki, hogy szálljon be a szellemi bárkában, mert hamarosan elfog jönni a szellemi özönvíz és örökre elnyeli. Mi, viszont akik ismerjük az Urat, örökké együtt leszünk vele.  Én kívánom azt, hogy minél több személlyel találkozhassak Jézussal, a Szentekkel, az Angyalokkal a Mennyben.


 Források:
Kérdés és Válasz – Világegyetem, Föld 9. oldal

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A halál rejtélye

Milliárdosok: Mit használ az embernek...?