Apokalipszis - A jövő megérkezett



Apokalipszis: A Jövő megérkezett
                                                          

Miközben csütörtök éjfél óta beléptünk egy új hónapban - sok átlagos ember számára a dolgok úgy mentek, ahogy előtte is. Sok ember számára a dolgok úgy mennek, ahogy előtte is, mert sok keresztény alszik, és nem veszik tudomásul a következő igeverset sem:

„ és ezt kérdezgetik: "Hol van az ő eljövetelének ígérete? Mert mióta az atyák elhunytak, minden úgy maradt, amint a teremtés kezdetétől fogva van."
-       2. Péter 3:4 - 

Én ezzel a cikkel felakarok ébreszteni az alvó keresztényeket, és befogom bizonyítani, hogy nem a szokásos következő hónap jött el, és nem is az átlagos következő hét. Hanem tanúi lehettünk nem mindennapi eseményeknek. Olyan eseményeknek lehettünk a tanúi, amelyektől nem tudunk szemet hunyni, mert Jézus is beszélt ezekről a nehéz időkről, de adott nekünk prófétákat, hogy mi keresztények ne jósokhoz vagy jövendőmondókhoz forduljunk, ha tudni szeretnénk, hogy mi fog történni a jövőben: 

„Prófétát támasztok nekik atyjukfiai közül, olyant, mint te. Az én igéimet adom a szájába, ő pedig elmond nekik mindent, amit én parancsolok.”
-       5 Mózes 18:18 -

David Wilkerson amerikai, pünkösdi prédikátor is egy olyan próféta, aki a 70-es években olyan borzasztó eseményeket látott, hogy maga is értetlenül állt a dolgokhoz. A következő eseményeket is látta:
               
„ A romboló erejű természeti katasztrófák idején sokak látszanak, majd megtéri bűneikből, de a rövid nyugalmi időszakok alatt úgy fog tűnni, mintha a természet „lecsillapodott” volna, s a meleg, a napsütés és az évszaknak megfelelő, normális időjárás az embereket is nyugalommal tölti el. A rövid fellélegzést azonban hamarosan még erőteljesebb, az addigiaknál sokkal-sokkal rettenetesebb csapások fogják követni.
A repülőgép pilóták a légi közlekedés legborzasztóbb időjárási viszonyairól számolnak be. Soha nem tapasztalt erejű hurrikánok támadnak, s a föld számos területén minden idők legkeményebb telei következnek. Soha nem tombolt még olyan ítéletidő Európában, mint amilyenekre az elkövetkezendő teleken számítani lehet.”

Aki figyelte vagy olvasta a múlt heti híreket, azok tudhatják, hogy mi is történt Amerikában és más helyeken.
Ahhoz, hogy megértsük, hogy mi is történik, a "Nagy világban" előbb meg kell értenünk azt is, hogy mi történt hazánkban. A következő eseményeket a 24.hu-ból szedtem össze nektek:

-       Február 1 - én felhős volt az ég, és sok helyen esett az eső.
-       Február 2 - án, szombaton megdőlt a melegrekord Somogyban 18 fokkal.
-       Február 3 - án, vasárnap Nagykanizsán már kinyíltak a hóvirágok egy társasház udvarán.
-       Hétfőn, február 4 - én még tavaszias idő volt Magyarországon, de másnap ismét rossz idő érkezett.
                                                                                                                                     

Most, hogy megtudtuk, hogy milyen idők voltak hazánkban megtekinthetjük nagyvilági időket:
-       Január 30-án dermesztő hideg érkezett az Usában. A 444.hu szerint -40 fok is volt némely helyen.
-       Február 1-én Wisconsinban, Michiganben, Illinois-ban, Indianában, Ohióban, Pennsylvaniában – felfüggesztették a postaszolgáltatást, ezekben az államokban kedd óta zárva tartanak az állami hivatalok és az iskolák is.
-       Nagyjából 1500 repülőjáratot kellett törölni az időjárás miatt Chicago környékén, ami eleve egy forgalmas átszállópont, országos szinten nagyjából 2700 járatot töröltek a CNN cikke szerint. 
-       Az antarktiszi hideg 21 ember halálát okozta.
-       Kanadában káosz volt az autópályákon, de Missouriban például az egyik országúton 15 autó csúszott össze, Kansasben egy hókotró csúszott az útpadkára és gázolt el egy férfit.
-       Végül, de nem utolsó sorban tízezrek maradtak áram nélkül.

Mindezek mellett nem hagyhatjuk figyelmen kívül egy hőst, aki január 31 - én a „Nagy Amerikai Apokalipszis” előtt 70 hajléktalannak bérelt hotelszobát, miután azoknak kigyulladt az alvóhelységük. A Blikk. hu szerint napokkal később sem tudták, hogy ki volt a titokzatos jótevő.
David Wilkerson 2011 óta már nem él, de nagyon valószínű, hogy ezeket az eseményeket is láthatta 1973-ban. Valószínűleg a titokzatos hős tettét nem láthatta, de sok olyan megrázó eseményeket mutatott neki az Úr, amelyek napjainkban teljesednek be, hogy mi keresztények fel legyünk készülve, és ne érjen minket semmi váratlanul.
Bár jól lehet még mindig nem ezeket az eseményeket láthatta Wilkerson, és ez azt is jelenti, hogy még ennél is szörnyűbb állapotok is lesznek – viszont úgy gondoltam, hogy megéri külön foglalkozni ezekkel, mert még mindig nagyon sokan élnek sötétségben!




  Források:

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A halál rejtélye

Milliárdosok: Mit használ az embernek...?