Keserű Valóság – Jaj nektek vallási vezetők!




Keserű Valóság – Jaj nektek vallási vezetők!

Az Index.hun olvastam tegnap arról, hogy eljött az az időszak is, amikor katolikus papok nyíltan beszélnek homoszexualitásukról.
Írnak arról, hogy a New York Times - nak nyilatkoztak először két tucat meleg papok és papnövendékek szexuális orientációjukról. Hárman abban is beleegyeztek, hogy nevük mellett fotójukat is bemutassák.
Az Index.hu szerint az egyik ilyen meleg pap Gregory Greiten atya, aki ma egy Milwaukee közelében lévő település papja, és tini kora óta meleg, csakhogy sokáig titkolta.
24 éves korában viszont Greiten atya nemcsak saját magának, hanem az egyik paptársának is elmesélte, hogy meleg. Ezután egyik nap egy vasárnapi misén elmondta egyházközségének, hogy meleg, de nincs kapcsolata senkivel.
A New York Times szerint közössége tapsviharban tört ki, miközben másoktól gyűlölködő leveleket kapott, amelyben sátánnak, gyerekmolesztáló szörnynek nevezték.
Ferenc Pápa véleményéről is írnak. Az index.hu szerint Ferenc pápa egy meleg férfinak a következőket mondta idézem:
„A homoszexualitásod nem számít. Így vagy úgy mindannyian Isten gyermekei vagyunk, ezért a jó cselekvés útján kell haladnunk."
Egy brazíliai utazásán meg azt mondta idézem:
„ Ha egy meleg Istent keresi, ki vagyok én, hogy megítéljem őt?”

Keserű Igazság: 

A cikket elolvasva szörnyen éreztem magam és a következő gondolatok jöttek elém:
Az emberek kezdenek egyre inkább távolodni Istentől, de némelyiküknek az esze is elmegy. A következő lépés az lesz, hogy homokos egyházak fognak kialakulni és minket igaziakat őrültnek fognak kikiáltani, miközben ők lesznek az épelméjűek. Az ilyen papok, püspökök nevezik magukat keresztényeknek?

 Ferenc Pápáról meg az a véleményem, hogy ugyanazt fogja tenni az igazi hívőkkel, amit a farizeusok és szadduceusok tettek Jézussal. Mielőtt azonban eljönne ez a hirtelen, kegyetlen, és váratlan üldözés órája tehetetlenségemben ugyanazokat mondom, amelyeket Jézus is mondott:



Forrás:

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A halál rejtélye

Mi várható a jövőben? - Milyen lesz a 2021- es év?

Milliárdosok: Mit használ az embernek...?