Keserű Valóság – Dupla öngyilkosság történt Vászlón



Keserű Valóság – Dupla öngyilkosság történt Vászlón

2019. május19-én vasárnapon délután borzalmas tragédia történt a romániai Vászlón – értesít erről a 24. hu az Antena1 beszámolója szerint. 


A 24. hu szerint:


„ Egy 27 éves fiatalember felakasztotta magát miután szakított vele a barátnője. A fiú édesanyja, amikor értesült a szörnyűségről, állítólag felhívta a lány anyját és közölte vele, hogy ő is végez magával. Az egyik szomszédja próbálta megállítani, de nem tudta. Az asszony követően kiment a vasúti átjáróhoz és mélybe vetette magát. A kiérkező mentők sokáig küzdöttek az életéért, de már nem lehetett megmenteni.”

Keserű valóság:
Néha nekem is vannak sokszor öngyilkos gondolataim, de három ok miatt is nem tudom megtenni. Az egyik, hogy mindig eszembe jut, hogy már nincs sok hátra ebből a korszakból és eljön ismét az „Arany korszak”. A másik oka, hogy mindig eszembe jut az, hogy a Hősök Hőse 10 évesen meglátogatott valóságosan. A harmadik oka, hogy tudom, hogyha végeznék magammal, akkor pokolra kerülnék!


Forrás:
https://24.hu/kulfold/2019/05/20/felakasztotta-magat-egy-vaszloi-fiatal-miutan-szakitott-vele-a-baratnoje-utana-az-edesanyja-is-megolte-magat/

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A halál rejtélye

Milliárdosok: Mit használ az embernek...?