Keserű valóság – Az álcázott Sátán a pokolba taszította az álcázott brazil rabot



Keserű valóság – Az álcázott Sátán a pokolba taszította az álcázott brazil rabot

Először a 444.hun értesültem a következő hírről:

„Egy brazil kábítószerkereskedő úgy akart megszökni a börtönből, hogy beöltözött a látogatóba érkező lányának. Clauvino da Silva nemes elképzelése szerint a 19 éves lánya bennmaradt volna a börtönben, miközben ő kisétál, de ideges viselkedése lebuktatta.
A hatóságok által közzétett videón látható, ahogy az őrök kéjes lassúsággal, egymás után vetetik le a parókát, a ruhadarabokat és a maszkot a 42 éves férfival.
Az a kábítószerkereskedő hálózat, amelynek da Silva a vezetőségébe tartozott, a riói biznisz jelentős részét felügyeli a rendőrség szerint. A szökési kísérlet után a férfit egy szigorúbban őrzött fegyházba szállították, a lánya ellen pedig bűnrészesség miatt emelhetnek vádat.”

Másnap viszont Herczeg Márk újságírótól a következő sorokat olvastam:

„ A Brazíliában drogdílerkedésért elítélt bandavezért, Clauvino da Silvát holtan találták a börtöncellájában három nappal azután, hogy megpróbált megszökni. A börtön szerint úgy tűnik, a férfi felakasztotta magát.
A 42 éves Da Silva pár napja úgy akart megszökni a börtönből, hogy beöltözött a látogatóba érkező, 19 éves lányának, aki bent maradt volna a börtönben, amíg ő kisétál, de az ideges viselkedése lebuktatta.”

Az index.hun már bővebb információt is szereztem az esetről:


„ Clauvino da Silvát drogkereskedelem miatt 73 év és 10 hónap szabadságvesztésre ítélték. 2013-ban egyszer már megszökött több tucatnyi rabtársával a börtönből.”

Keserű valóság: 

Clauvino da Salvia most a pokolban gyötrődik és arról is tud, hogy egész végig az álcázott Sátán használta fel arra, hogy gonosz dolgokat tegyen, és végül végezzen magával. Most már felismerte azt is, hogy azok a gonosz gondolatok valójában nem is az ő gondolatai voltak. Biztos vagyok benne, hogy Jézus sok lehetőséget adott neki, hogy megtérhessen, de ő elutasította! Bárcsak megtért volna! De ő már tudja, ahogy minden más lélek, akik oda kerülnek, hogy már késő! Örökké késő! 

A tolvaj nem egyébért jő, hanem hogy lopjon és öljön és pusztítson; én azért jöttem, hogy életük legyen, és bővölködjenek. 

( János 10:10)



Források:

Megjegyzések

Unknown üzenete…
Hát kinek mi a véleménye eröl ,az döntse el maga.De ez engem nagyon megdöbbentett!!!:-[:-!
,

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A halál rejtélye

Mi várható a jövőben? - Milyen lesz a 2024-es év?