Keserű Valóság - Pokolra került egy 30 éves öngyilkos keresztény




Keserű Valóság – Pokolra került egy 30 éves öngyilkos keresztény


Jarrid Wilson, a Kaliforniában működő, több mint 15 ezer hívőt számláló Betakarítás Keresztény Közösségi Egyház lelkésze - 30 évesen vetett véget az életének – olvasom a sorokat a 24.hun, amiről eredetileg a BBC írt.


A 24.hu a következőkről is ír:


„ A hírt az egyház is megerősítette. Jarrid Wilson feleségével hozta létre a Remény Himnusza nevű programot, amely a depresszióval küzdő embereknek nyújtott segítséget.
Greg Laurie, az egyház vezetője arról írt, hogy lelkipásztoruk maga is depressziós volt, nyíltan vállalta a betegséggel folytatott küzdelmeit.
Halála előtt nem sokkal Wilson egy „Jézust szerető” nőről írt, aki eldobta magától életét. Szavai szerint:
Jézust szeretni nem mindig gyógyír az öngyilkossági gondolatokra. Jézust szeretni nem mindig gyógyítja meg a depressziót
– írta, hozzátéve:
De ez nem jelenti azt, hogy Jézus nem kínál társaságot és vigaszt. Ő MINDIG ezt teszi.” 


Keserű Valóság: 


Amikor először olvastam a hírt kirázott a hideg, mert én is pont 30 éves vagyok, és elárulom azt is, hogy elég sokszor vannak depressziós gondolataim. 

Jarrid Wilson most a Pokolban van és azt is tudja, hogy becsapta őt az Ördög. 

Ő azt is tudja, hogy az idézett gondolat nem az ő gondolatai voltak és az igazság pont fordítva igaz. Vagyis Jézust és másokat szeretni, ha nem is mindig, de gyógyír az öngyilkossági gondolatokra, hiszen a figyelmünk máshova terelődik, hacsak egy pillanatig is. 

Jarrid Wilson megfeledkezett Isten beszédéről is, amit az egyik Démon lopta el tőle és ezért figyelmen kívül hagyta a következő igeverset is:



-       2 Korinthus 4:17- 18 –


Bárcsak emlékezett volna Isten igéjéről, mielőtt túl késő lett volna a számára! De Jarrid Wilson az örökkévalóságot már a pokolban fogja tölteni, mivel a Biblia szerint gonoszság/igazságtalanság az, ha valaki eldobja az életét Isten akaratán kívül. A „valódi keresztények” végig harcolják a hit nemes nagy harcát!



Források:

Megjegyzések

Bubi üzenete…
Korán sem biztos, hogy a kárhozatba került. Nagyobb isten irgalma és hűsége, semmint felfoghatnánk.
unicornis25 üzenete…
Kedves Bubi! 9 évnyi kutatás és olvasói tapasztalat alapján írtam le a cikkemet. Az oldalaim különlegessége és újítása az, hogy a Bibliai tények mellet a látomásos, kinyilatkoztatásokat is tényként kezelem. Tévedni emberi dolog, és könnyen el tudom képzelni, hogy Jarrid Wilsonnal is találkozni fogunk a mennyben, de a sok olvasói tapasztalatom arra engednek következtetni, hogy Jézus nem tud eltérni az ő igéjétől, hiszen ő maga az igazság! A Biblia szerint az életünket az ő szava fog minket megítélni. Ez alapján tehát Jarrid Wilsont a pokolban tudhatom be.
arpiel üzenete…
Nagy butaságra vall ez a nézet, mi szerint a "látomásos, kinyilatkoztatásokat is tényként kezelem". Érdekes, hogy utána írod, Tévedni emberi dolog. De ekkorát ? :-) Maga az ige figyelmeztet bennünket, hogy az utolsó időkben sok hamis messiás és ilyen jellegű üzenet fog jönni. „Meglássátok, hogy valaki el ne hitessen titeket, mert sokan jönnek majd az én nevemben, akik ezt mondják: Én vagyok a Krisztus, és sokakat elhitetnek.” (Mt 24:4–5) „És sok hamis próféta támad, akik sokakat elhitetnek.” (Mt 24:11) Teológiai alapelv, hogy soha semmilyen kijelentés, látomás, szózat stb. nem kerülhet fel az Biblia szavával egy szintre. A kinyilatkoztatás pedig véget ért, a Jelenések könyvével ! A cikkre visszatérve, senki ember fia nem tudhatja, hogy mi lett, mi lesz ezzel az emberrel. Az ilyen ex catedra kijelentések, inkább csak a kijelentő büszke és öntelt önmagát nagyon bölcsnek tartó állapotára utalnak. A pokolban (nem a Gyehenna tűz tavában!) égő emberek, eredetileg okkult görög-babiloni eredetű tévtanítása, stílszerűen szólva, meg csak olaj erre a hamis tűzre.
unicornis25 üzenete…
Kedves Arpiel! Számodra lehet, hogy butaságnak tűnik az, hogy a látomásos kinyilatkoztatásokat tényként kezelem, de számomra nem az! De felhívom a figyelmedet arra, hogy én sem hiszek el mindent el. Már 9 éve foglalkozok ezekkel, de nem azt jelenti, hogy mindent tudok, sőt még mindig tanulmányozom a mennyet és a poklot és tudom, hogy nagyon sok hívőnek fogalmas sincs, hogy milyen a menny és a pokol.
Vannak olyan Szerzők, akiket nem tudom elfogadni, mivel ahogy írtad: „És sok hamis próféta támad, akik sokakat elhitetnek.”
Csakhogy nem ezek a hamis dolgok, amelyekről én írok, hanem sokkal inkább más forrásokban találhatók hazugságok, mint például a világtitkai.hu; jézusafény.hu; felfedés.hu; stb. Ezeknek az oldalaknak több százezer követői vannak. Miért nincsenek nálam ilyen sok követőim? Talán azért, mert sokan nem szeretik az igazságot? Vagy nem is akarnak hallani róla? Igen!
Írod, hogy idézem: „Teológiai alapelv, hogy soha semmilyen kijelentés, látomás, szózat stb. nem kerülhet fel az Biblia szavával egy szintre.” Ezzel a mondattal egyet is értek, csakhogy kiegészíteném azzal, hogy a látomásos kijelentések, amelyeket tényként kezelek kiegészítője a Bibliának és a szó szerinti értelmezést hangsúlyozza. Például voltak olyan időszakaim, amikor a poklot szimbolikusan értelmeztem és azt hittem, hogy nem tart örökké, de idővel rájöttem, hogy az adott Szerző pont erre a kérdésemre válaszolt és rá is világított az adott igeversekre.
Én nem tartom magamat büszkének, bölcsnek, önteltnek. Ez már előítélet, mert személyesen nem ismersz és talán nem is fogsz! Sőt én senkiházinak tartom magam, de tudom, hogy kötelességem az, hogy írjak és videozzak ezekről, mert ezzel Jézusnak okozok örömöt, és ha idővel akad új követő akkor az csak nagyobb áldás számomra is.
Neked is felteszem a kérdést, amit a csoportomban is feltettem a szintén jehovista követőmnek is:
Jézus hogyan értelmezte az ő beszédét? Hogyan értelmezte a pokolról szóló tanításait? Mert ő volt az első a világon, aki beszélt ezekről.
Neked is bemásolom, amit írtam a szintén jehovista követőmnek és hozzáteszem már évek óta követi a facebookos csoportomat:
„ A Bibliát és a Jelenések könyvét is lehet szimbolikusan és szó szerint értelmezni. Előbb fel kellene tenni a kérdést, hogy hogyan értelmezte Jézus a beszédét és hogyan az első tanítványai. Ha ez a képünk megvan, akkor már nyert ügyünk van abban, hogy megtudjuk, hogy a két értelmezés között ki az aki téved és ki az aki nem. Ki az aki jól értelmezi és ki az aki rosszul értelmezi a szöveget. Az én meglátásom az, de nem akarok ebbe belemenni, hogy a poklot eredetileg szó szerint értelmezték az őskeresztények. Máskülönben értelmetlen lett volna az, hogy nagyon sokan mártírhalált haljon.”
Nyugodtan írd meg a véleményedet és folytatni fogom akkor, mert Árpi! Nagyon sok titkom van! Ezek csak a kezdetek! Hát nem csodálatos Jézus, a mi Urunk?!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A halál rejtélye

Milliárdosok: Mit használ az embernek...?