Keserű Valóság – A Halál Angyala lebegett egy franciaországi híd felett



Keserű Valóság – A Halál Angyala lebegett egy franciaországi híd felett

A 24.hun értesültem elsőként, hogy 2019. nov. 18-án reggel 8 óra és 8 óra 30 perc között összeomlott egy híd Franciaországban a Tarn folyó felett. Vaskor Máté újságíró szerint egy 15 éves fiú az életét vesztette.
Később viszont a 444.hun már arról olvashattam, hogy nem is egy 15 éves kisfiú, hanem egy 15 éves kislány halt meg a délnyugat-franciaországi Toulouse-tól mintegy harminc kilométerre található Mirepoix-sur-Tarn településén.
 A hvg.hu és az index.hu is megerősíti azt a hírt, hogy egy 15 éves lány vesztette el az életét azon a napon.
A hvg.hu rögtön a baleset okával kezdte meg a sorokat:
„Egy kamion hajthatott fel a megengedettnél nagyobb súllyal a Tarn-folyó feletti hídra, ez okozhatta a balesetet.”

Míg az index.hu több információt közölt a függő hídról:
„A most leszakadt hidat 1931-ben építették, 155 méter hosszú és 6,5 méter széles volt - írja a BFMTV. Utoljára 2003-ban esett át felújításon, 2017-ben pedig részletes ellenőrzésen, ennek során azt állapították meg, hogy a híd jó állapotban van, a normális mértéknél nagyobb amortizálódás nem tapasztalható rajta.”

Keserű Valóság:
A 15 éves lányt a Halál Angyala már várta, mert megkapta az engedélyt a „Mindenek Urától”, hogy elvegye az életét, mert a tini sorsáról már tudott az Alkotó, hiszen minden az ő irányítása alatt van, és semmi sem történik meg az ő ellenőrzése nélkül. Nem tudjuk, hogy Jézus volt-e a szívében, de egy dologban biztosak lehetünk: Azonnal elfoglalta örökkévaló sorsát az örökkévalóságban. 



Források:


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A halál rejtélye

Milliárdosok: Mit használ az embernek...?