Menny és Pokol titkai – Mennyei Titkok, avagy igaz történetek a Mennyről: Negyedik rész




Menny és Pokol titkai – Mennyei Titkok, avagy igaz történetek a Mennyről: Negyedik rész

Háttér információ: Az apokalipszis korában is élünk. Az apokalipszis szónak több jelentése van: "Nagy Nyomorúság, Ítélet, Revelatio, Ítéletszerű kinyilatkozás." Az apokalipszis szó a görög Apokalüptó igéből ered, melynek jelentése felfed! Az Apokalüptó tehát az eddigi rejtett titkok felfedését célozzák. Ilyen rejtett titok a Menny és a Pokol, de sok más dolgok is. A 20. század végén és 21. század elején soha nem látott mértékű kijelentések születtek meg ezekkel kapcsolatosan. Még soha nem volt annyi bizonyság a mennyről és pokolról, mint most az utolsó időkben!

4. Tapasztalati tudósítás

A Menny Királyságában sok csodálatos dolgot láttunk, mint ahogy az 1.Kor. 2,9-ben áll megírva: Amit szem nem látott és fül nem hallott, és amit ember szíve el nem gondolhatott, azt készítette el Isten - az Ő t szeretőknek. Amikor a Menny Királyságába érkeztünk, ez csodálatos és fantasztikus volt - mind azokat a nagyszerű dolgokat látni - és az mellett az Úr dicsőségét érezni. Valami különleges volt e helyet látni, ahol olyan nagyszámú gyermek él. Igazán kijelenthetjük, hogy ott gyermekek milliói találhatóak. A Menny különböző részekre volt felosztva, melyekben a legkülönbözőbb korcsoportokat láttuk. Láttunk egy úgy mondván kisgyermek-házat, amelyben 2-4 éves gyermekek voltak. Észrevettük, hogy a gyermekek a Menny Királyságában egészen normálisan nőnek fel és van iskola, ahol Isten Szavát tanítják. A tanítók angyalok voltak és dicsőítő énekeket tanítottak meg velük, amelyekkel az Úr Jézust/Jesuát a Messiást legszebben dicsérhetik. Amint az Úr Jézus jött, láttuk, hogy nagyon örvendett. Jóllehet nem láthattuk az arcát, de mégis érzékeltük, hogy nevet - ez betöltötte az egész helyiséget. Mikor belépett, az összes gyermek odarohant hozzá! A gyermekek között láthattuk Mirjámot/Máriát, Jézus földi anyját - Ő egy csodálatos asszony volt. Mi nem láttuk sem a trónját, sem valakit is, aki Őt imádta volna!

Ugyanúgy, mint más asszonyok, akik a Mennyben voltak - és mint más emberek a Földön, Ő is megtért Jézushoz. (Azaz neki is szüksége volt a Messiás bűnbocsátó áldozatára. Megj.ford.) Egy fehér öltözékben volt aranyövvel a derekán, és a haja a derekáig ért. A Földön sok embert hallottunk, amint Máriát, mint Jézus anyját imádták - de szeretném tovább adni számotokra, amit Isten Szava mond: Én vagyok az út, az igazság és az élet;
senki sem jöhet az Atyához csakis énáltalam! Ján. 14,6. Az egyetlen bejárat/közbenjáró a Menny Királyságába: Jézus Názáretből - és nem Mária! Láttuk, hogy sem Nap sem Hold nem volt ott. Isten Szava mondja a Jel. 22,5-ben: És éjszaka nem lesz többé, és nem lesz szükségük lámpa fényére, sem a nap fényére, mert az Úr Isten/Adonaj Elohim fénylik fölöttük, és uralkodnak örökkön-örökké.

Láthattuk Isten dicsőségét. Nehéz volt nekünk a pokolban látott szörnyűséges dolgokat szavakba foglalni - ugyancsak nehéz a mennyei dolgokat és Teremtőnk nagyságát szavakba öltöztetni.
Ott létünkkor mindenhova oda akartunk futni, hogy mindent megnézzünk. Ott lehetséges volt a füvön feküdve is Isten dicsőségét érezni. Az, mint egy lágy szellő, simogatta arcunkat - egyszerűen csodálatos volt. A Menny közepében egy nagy keresztet láttunk színtiszta aranyból.
Ez nem az imádat szimbóluma volt, hanem kifejezője annak a ténynek, hogy Jézus/Jesua kereszthalála által van bejáratunk a Menny Királyságába.
Mentünk tovább a Mennyben - Jézussal együtt elbűvölő élmény volt. Ott biztosan nyilvánvaló lett számunkra ki Isten, akit szolgálunk - Jézus Názáretből. Mi láttuk Jézust - Őt mint barátot - aki sír, ha mi sírunk. Jézus a szeretet Istene, kegyelemmel és irgalommal teljes; kezét nyújtja
felénk, hogy tovább segítsen az üdv útján. Az Úr Jézus megengedte nekünk, hogy egy bibliai személyiséget megismerjünk. Dávid királlyal találkoztunk - akiről az Ószövetségben olvasunk. Nagyon jó kinézésű férfi Ő, akinek arca Isten dicsőségét sugározta vissza. Láttuk Őt amint Isten dicsőségére táncolt. Mindazoknak, akik ezt a tapasztalati tudósítást olvassák, a következő Íráshelyre szeretném felhívni a figyelmét a Jel. 21,27-bŐl: És tisztátalanok pedig nem mennek be oda, sem olyanok, akik szentségtelenek/utálatosságot és hazugságot cselekszenek; hanem csak azok, akik be vannak írva az Élet könyvébe, amely a Bárányé.
Továbbá még azt szeretném mondani, hogy csak a bátrak mennek be Isten Országába.
Isten áldjon.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A halál rejtélye

Milliárdosok: Mit használ az embernek...?