Apokalipszis - Az Apokalipszis lovasai a szemeink előtt vágtatnak





Apokalipszis - Az Apokalipszis lovasai a szemeink előtt vágtatnak

„Tehát erőszak, fosztogatás és zavargások lesznek mindenütt, világszerte.” 


– írta a sorokat tíz évvel ezelőtt egy világhírű, amerikai prédikátor, aki már nincs köztünk.
És bizony ismét beteljesedni látszanak profetikus kijelentései, mert a novemberi hónapban ismét sok olyan esemény történt, mint amilyen soha korábban nem voltak. Most összeszedtem nektek néhányat:

„ Az öt hónapja tartó tüntetések után a városállamban a jogállam a teljes összeomlás szélére jutott, figyelmeztetett a helyi rendőrség kedden. A tüntetések az elmúlt pár napban különösen erőszakossá váltak: a rendőrség éles lőfegyverrel lőtt mellkason egy tüntetőt, míg egy…”


„Másfél méter magasan árasztotta el a víz szerdára virradóra Velencét a szokatlanul magas dagály miatt. A La Repiblicca beszámolója szerint a Punta della Saluténél levő mérőállomáson 187 centis áradást mértek, ennél magasabb vízállást, 194 centit 1966-ban mértek csak. A város utcáit elborította a víz. Víz alatt áll a Szent Márk tér, sok utcán mellmagasságig állt a víz.”


„Sydney-ben is érezhetővé váltak az Ausztráliában elharapódzott bozóttűz hatásai, miután a szél óriási füstöt fújt a város fölé. A lakásokban is érezhető füstöt…”
„Teljesen eltűnt a debreceniek kedvelt kirándulóhelyén levő tórendszer. A fancsikai tavak medre kiszáradt, a halak elpusztultak, holott korábban nemzetközileg is ismert horgászhely volt — számolt be az ATV.

 
„Vihar miatt több mint négyszázezer ember maradt áram nélkül a kelet-kanadai Quebec tartományban szombaton, két ember meghalt – számolt be a helyi média. A helyenként óránkénti száz kilométeres szél fákat, elektromos vezetékek oszlopait döntötte ki. A viharos időjárás pénteken kezdődött, Québec területének…”


„Óránként több mint 160 kilométeres sebességgel érkezett vasárnapra virradóra Franciaországba az első nagy őszi vihar, amely az Atlanti-óceán partvidékén fákat csavart ki és utakat tett járhatatlanná. A Franciaország délkeleti részére lecsapó Amelie vihart orkánerejű szél, erős esőzések és hirtelen áradások kísérték. A Meteo France jelentése szerint…”


„Csaknem egész Olaszországban készültséget rendeltek el. A legmagasabb fokozatú, vörös riasztás érvényes a déli tartományokban (Basilicata, Calabria, Szicília) az esőzés és a viharok veszélye miatt. Közepes szintű riasztást rendeltek el az olasz csizma sarkában Puglia térségében, míg…”


„Az egyetemi kampuszok is hongkongi tüntetéssorozat hadszíntereivé váltak a Guardian cikke szerint. Szerdán szinte teljesen lebénult a város, több száz irodai dolgozó ebédidőben a Central nevű üzleti negyed utcáira vonult. A demonstrálók téglákat szórtak szét az utakon és olyan szlogeneket skandáltak, mint például hogy
Ne lőjetek a fiataljainkra!
Kedden súlyos összecsapások bontakoztak ki a rendőrök és a tüntetők között a hongkongi Kínai Egyetem kampuszánál. A rendőrök könnygázt és gumilövedéket vetettek be a tiltakozók szétoszlatására, annak ellenére…” 


„Kedd este megérkezett az előrelzett extrém havazás Bajorország dél-keleti részére, illetve az Alpokba. A Wetter Online cikke szerint az M8-as autópálya München és Salzburg közötti szakaszán problémákat okoz a körülbelül 10 centiméteres hó. Ennél jelentősebb több, összesen 50 centiméternyi hó esett le az osztrák Alpokban. A Brenner-autópályát lezárták, több mint ezer háztartásban nincs áram.”


„ Erős, 6,1-es fokozatú földrengés volt Laosz és Thaiföld határtérségében csütörtök reggel. Áldozatokról vagy károkról nem szólnak az első jelentések, írja az MTI.
A földmozgás kis mélységből pattant ki, de érezni lehetett az onnan 700 kilométerre található thai fővárosban, Bangkokban is, ahol …”


„ Szerda reggel erős, 6-os erősségű földrengés volt Krétán – írja az Independent. A földrengés a tenger mélyén történt, és Görögország déli részén is érezhető volt. Sérültekről, károkról egyelőre nincsenek információk.
Egy nappal korábban Albániában volt 6,4-es erősségű földrengés, ott óriási károkat okozott. Kedd esti adatok szerint legalább 21 ember meghalt, több mint…”

Miközben a nagysodrású média újonnan folyamatosan a klímaváltozással magyarázza a mostani katasztrofális eseményeket, mi keresztények észben kell tartani, hogy Isten szava befog teljesedni. A jelenések könyvében lévő lovasok elkezdtek vágtatni. De vajon kik az apokalipszis lovasai, és kitől van az idézet? 


Hamarosan válaszolni fogok.


Források:




Megjegyzések

Azele üzenete…
Abba kell hagynunk az odáig fajuló megfélemlítésüket, hogy nem akarnak alkotni. Ez visszaélés a gyerekekkel. Szégyen hulljon a fejünkre, hogy mi, legalábbis néhányan közülünk, hagytuk, hogy a gyerekeink efféleképp gondolkodjanak.

https://alapblog.hu/az-elet-szep/
unicornis25 üzenete…
Elolvastam az általad küldött linket és nagyon sok mindennel nem értek egyet. De most csak néhány sort írni van időm! Először is a vajúdások már elkezdődtek. Éppen ezért annak az ideje is eljött, hogy nemcsak a gyerekek, de mindenki, aki csak él ezen a földön elkezdjen másképpen gondolkodni. 10 - 15 év múlva még kegyetlenebb idők fognak jönni és a Szerző azt írja, hogy gondolkodjunk pozitívan? Én nem tudok már pozitívan gondolkodni azért sem, mert ez az évtized is kemény lesz, mert nagyon sok esemény fog megtörténni.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A halál rejtélye

Milliárdosok: Mit használ az embernek...?