Keserű Valóság – Sátán az öngyilkosságba kergette a tatabányai Ferencet




Keserű Valóság – Sátán az öngyilkosságba kergette a tatabányai Ferencet

Képzeld el kedves olvasó, hogy ugyanúgy telik egy átlagos hétköznapod, amíg egyszer csak észreveszel egy döbbenetes hírt. 

Ez történt velem ugyanis múlt hét pénteken, amikor is ugyanúgy a megszokott időben olvastam a híreket. Először a 24.hun értesültem arról, hogy egy 40 éves tatabányai férfi megölte 9 és 7 éves gyermekét, majd magával is végzett. 

Néhány nappal később azt is meg lehetett tudni, hogy hogyan is történt az eset.
A 24.hu szerint Ferenc vascsővel támadt rá a 7 és 9 éves kisfiára, de a feleségét nem tudta megölni. 

A blikk.hun viszont már teljesebb képet kaphatunk az esetről:

„ A férfi egy vascsővel verte agyon 7 és 9 éves gyermekét, majd amikor felesége hazaért, őt is meg akarta támadni, de az asszony kimenekült a házból, a szomszédok pedig tárcsázták a rendőröket.
Ekkor maradt magára a férfi a házban, ahol a halott kisfiai a földön feküdtek, és meghozta a döntést. Nem akarta megvárni, hogy a rendőrök élve fogják el. A Bors értesülései szerint a férfi magához vett egy kést, bement a fürdőszobába, beült a kádba, majd egy határozott és hatalmas metszéssel elvágta a saját torkát.”

Jogosan felmerült most a kedves olvasókban a kérdés: Mégis miért tette ezt Ferenc? Mi az oka, hogy ez megtörtént?

Ahhoz, hogy választ kapjunk a kérdésekre, tovább kell olvasnunk más források után is.
A ripost.hun két okról is olvastam: 

Első: A megrázó esemény mögött Ferenc gyerekkori traumája állhat, és ezt a ripost újságírója is így gondolja. A cikk szerint: Ferenc kiskorában ugyanis borzasztó dolgot élt át. Édesapja meghalt, mert autója felrobbant egy benzinkúton. 

Második oka: Ezt az okot a ripost már nem ismeri el, de én nagyon is úgy látom, hogy ez is hozzájárult Ferenc öngyilkosságához. 

A második oka annak, hogy Ferenc végzett magával, hogy néhány napja a „tragikus esemény” előtt Édesapja egyik munkatársa, N. Feri épp beszélt a még életben lévő Ferivel és szóba hozta gyerekkori esetet. A következőket olvashatunk:

Most, amikor nemrég találkoztam Ferivel, pont erről, az apukája tragédiájáról beszélgettünk, arról, hogy ez őt mennyire viselte meg. Nem látszott semmi különös rajta, de most mégis nagyon rosszul érzem magam: pár nappal ez után a beszélgetés után Feri meggyilkolta a két gyerekét… – Remélem, nem emiatt történt az egész tragédia, de biztos vagyok benne, hogy Ferit az édesapja elvesztése komolyan megviselte” – mondta.

A harmadik oka: A mindennapi családi veszekedések állhatnak.

A negyedik oka komplexebb, mert kétszintű; Az első a fizikai szint, a második - amennyiben elfogadjuk, hogy van szellemvilág, márpedig van - a szellemvilági szint:

A borsonline.hun olvasható, hogy Ferenc hobbija a zene volt. Ez eddig is rendben lenne, csakhogy a zene műfaja az nem volt jó, ami szintén rávehette a szörnyű tettére. Ferenc ugyanis Metálzenével foglalkozott, legalábbis gitározott, és tudni kell, hogy a zene hat a lélekre. Most nem akarok részletesebben is megtárgyalni, hogy hogyan is hat a zene a lélekre és miért kell megválogatni, hogy milyen zenét hallgatunk.

Viszont, ha a szellemvilági szintet is figyelembe vesszük, akkor könnyen rájöhetünk, hogy az egész esemény mögött „Lucifer és a sötétség seregei összehangolt tervei” állnak!
Keserű Valóság: 

Bár jól lehet, hogy Sátán és csatlósai tudják jól, hogy kevés idejük maradt, ezért is igyekeznek minél több családot tönkretenni, és minél több embert öngyilkosságba kergetni.
Bár, jól lehet, hogy Ferenc agresszív viselkedéséhez, ádáz gyilkosságához, és borzalmas öngyilkosságához elég volt egy szikra, hogy megtörténjen a „családi katasztrófa.” 

De Ferenc története nekünk olvasóknak egy példa, és egyben egy tükör abból az aspektusból nézve, hogy velünk ne forduljon ilyesmi elő. 

Ha családi veszekedés történik, vagy ha egyszerűen nagyon pocsék napunk van, esetleg különböző sérelem vagy atrocitások érnek minket bárkitől és bárhol is legyünk; és ha Sátán jön és kísért bennünket, akkor nekünk mindig fel kell venni a „szellemi fegyverünket” és diadalmat arathatunk a sötétség seregeivel szemben. 

Ha továbbra sincs változás, akkor továbbra is fel kell vennünk a szellemi fegyvereket és harcolnunk kell, és küzdeni a végsőkig, mint egy igazi harcos, katona. 

Továbbá ne feledkezzünk meg Jézus szavairól sem: 

Ne gondoljátok, hogy békét jöttem hozni a földre. Nem békét jöttem hozni, hanem kardot. 35Azért jöttem, hogy szembeállítsam az embert apjával, a leányt anyjával, a menyet anyósával. 36Az embernek a tulajdon családja lesz az ellensége. 37Aki apját vagy anyját jobban szereti, mint engem, nem méltó hozzám, aki fiát vagy lányát jobban szereti, mint engem, nem méltó hozzám. 38Aki nem veszi vállára a keresztjét, s nem követ, nem méltó hozzám. 39Aki meg akarja találni életét, elveszíti; aki azonban elveszíti értem életét, az megtalálja.”
-          Máté 10: 34 – 39 -


Források:

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A halál rejtélye

Milliárdosok: Mit használ az embernek...?