Menny és Pokol titkai - Mindenki pokolra fog kerülni, akik meghajoltak a Szűz előtt




Következzék egy másik bizonyságtevőnek a kijelentése, akinek szintén hihetetlen titkokat mutatott meg az Úr a mennyről és pokolról:

"Az Úr ezután egy másik embert mutatott meg a pokolban. Patrick R. Cooney tiszteletes volt az. A démonok úgy vágták és fűrészelték őt, akárcsak egy darab fát. A férfi keservesen sírt és nagy gyötrelmeket szenvedett, de a démonok tovább kínozták őt. Gúnyolták és kinevették a vétke miatt. Egy hamis tanításnak köszönhetően került ide erre a helyre, mégpedig azért, mert meghajolt Szűz Mária képe előtt. (2Mózes 20: 3-4) Ez annyira szomorú, mert sok ember emiatt a tette miatt fog a pokolba jutni. Jézus nagy fájdalommal sírt ennek az embernek a lelkéért. Én is nagyon szomorú
voltam.

„Ha valóban téged is elszomorít ez, akkor mond el mindazt az embereknek, amit itt láttál.”- mondta az ÚR nekem. Neked kell megnyitnod a szíved és nemet mondanod az ördög megtévesztéseire. El kell hagynunk minden olyan tanítást, ami ahhoz vezet, hogy Krisztus megtagadjon bennünket miatta."

Ha valaki meghajolt életében valaha is Szűz Mária előtt az biztos, hogy pokolra fog kerülni, ha nem bánja meg tetteit és nem ismeri fel időben, hogy ez bűn! Tudom, hogy sok katolikus is követi a csoportomat, és egyre többen követik a facebookos oldalamat is, de eljött az ideje, hogy még nagyobb hangsúlyt helyezzünk Jézusra és figyelmeztessünk mindenkit, hogy ne hajoljanak le Szűz Mária vagy a szent képek előtt, mert erről is hallottam példát.

Tartsunk bűnbánatot és igazából térjünk meg, mert a pokol valóságos és semmiképpen nem juthatunk el oda! Mindenkit nem tudok elérni, ezért megkérlek kedves Befogadó, hogy akiről tudod, hogy ezeket teszi: Figyelmeztesd és mondd el neki, hogyha továbbra is ezt fogja tenni, akkor egy nap pokolra fog kerülni.


Megjegyzések

Azele üzenete…
Üdvözöl az égi édesanyánk.

https://masodikeljovetel.hu/udvosseg-anyja-en-minden-korszakban-az-o-hirnokekent-lettem-kuldve

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A halál rejtélye

Milliárdosok: Mit használ az embernek...?