Menny és Pokol titkai – A gyerekek a Mennybe kerülnek




Menny és Pokol titkai – A gyerekek a Mennybe kerülnek

Cikksorozatom a következő kérdésekkel fog foglalkozni:
Vajon minden gyerek a mennybe kerül?
Vannak egyáltalán gyerekek a pokolban?
Mi történik, amikor egy gyerek meghal?
Az elragadtatás után is születnek majd gyerekek? Na, de mi lesz a Fenevad gyermekeivel?

Kedves Befogadó!

Bizonyára van olyan ismerősöd, akiről tudod, hogy elveszítette a gyermekét, vagy ha többen voltak, akkor a gyerekeit?

Amennyiben igen, akkor szeretnélek meg kérni, hogy juttasd el ezt a fontos, rövid üzenetet a szüleihez, hogy megtudják ők is végre az igazságot! 

De, nyugodtan beszéljetek erről a cikkről a barátaiddal, ismerőseiddel bárhol is vagy, és beszéljetek arról is, hogy vannak gyerekek a Mennyben és most a világjárvány miatt sokkal többen kerültek oda, mint előtte bármikor. 

Mondd meg mindenkinek kedves Befogadó azt a csodálatos üzenetet, hogy minden gyerek kivétel nélkül a Mennybe kerül! 

Szeretném, hogy megtudja mindenki, hogy a Menny valóságos, és az ő gyermekei - amennyiben már nincsenek az élők között - most nagyon jól érzik magukat és hazavárják a szüleiket is! Hát nem elképesztő? Nem tudom, hogy mennyire voltatok ezektől a soroktól lenyűgözve, de én nagyon belerévedek, amikor ilyenekről hallok! Mert ez nálam valóság és nem álom!

De még jobban belerévedek, amikor eszembe jut, hogy két szír gyerekkel is találkozni fogok a Mennyben.

Az első szír kisfiú, akivel remélhetőleg találkozni fogok én is és te is kedves Olvasó, az nem más, mint az alábbi képen látható anonim kisfiú





A fenti képen egy három éves szír kisfiú látható, akinek az üzenete bejárta az egész világot. Azt üzente a világnak ugyanis, mielőtt belehalt a sérüléseiben, hogy

’Mindent elmondok Istennek.’

Bár jól lehet, hogy, amikor találkozni fogunk vele már nem biztos, hogy három éves lesz. Vagy mégis? Akik régebb óta követnek, azok tudják, hogy miért tettem fel ezt a kérdést!

Egy másik szír kisfiú, akivel találkozni fogok a Mennyben az nem más, mint Alan Kurdi.
Alan Kurdi történetét mindenki ismeri, mivel Édesapja Khaled Hosseini egy könyvet írt arról az esetről, ami 2015 elején történt vele. A műalkotás címe: Ima a tengeren. Az volt a célja ezzel az írónak, hogy ne történjen ez meg másokkal is. 


Az történt ugyanis velük (családjával), hogy menekültként indultak útnak Görögországban. De Törökországban gumicsónakkal kellett folytatni az útjukat, mivel nem engedték tovább őket. Később azonban Khaled nagyon megbánhatta döntésüket, mivel felesége és ötéves gyermeke holttestét azóta sem sikerült megtalálni.
A három éves Alan Kurdi holttestét azonban megtalálták a görögországi Kos sziget partjánál. 






A tengerparton fekvő halott kisfiú fotója bejárta a világot.

  
A 2015-ben vált ikonikus szíriai kisfiú a Mennyben van, de édesapjának, ha még él - szintén be kell fogadnia a Megváltót, ahhoz, hogy újra találkozzon fiával és annak testvérével! Vajon eljut hozzá valaha is ez az üzenet? De eljut valaha is Jézus megváltási terve Alan apjához? Talán ezt sosem fogom tudni földi életem során, de még is él bennem az a reménység, hogy vele is találkozni fogok a Mennyben! 


Egyébként Szíriában lassan 10 éve, hogy tart a brutális polgárháború! Ezért nem is kell csodálkozni, hogy néha-néha reflektorfényben kerül egy-két szír kisfiú is a nagysodrású médiában!



Előző rész:

  Kattints a képre!



Források:





Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A halál rejtélye

Milliárdosok: Mit használ az embernek...?