Apokalipszis – Benedek pápa vs. Ferenc pápa



Apokalipszis – Benedek pápa vs. Ferenc pápa

Ferenc Pápát nagyon sokan utálják. De nem csak más felekezetekhez tartozó keresztények, hanem sok katolikus keresztények is. 

Hogy miért gyűlölik a katolikusok Ferenc Pápát? 

Erről Kerner Zsolt ateista újságíró korábban már írt a 24.hun.

Kerner Zsolt cikkjével sok dologban nem értek egyet, de sok olyan információt megtudhattuk tőle, amiről korábban nem tudtam. Például megtudtam, hogy Ferenc pápa legfőbb ellensége Raymond Burke bíboros - legalább is Kerner Zsolt szerint.

Az én álláspontom az, hogy Raymond Burke bíboros az, aki még visszatartja Németországban az Antikrisztus munkáját.

Nemrég napvilágra került Németországban egy több, mint ezer oldalas életrajzi könyv „Egy élet” címmel, amit Peter Seewald, német újságíró írt meg. Az életrajzi könyv végén szerepel egy interjú is a volt pápáról. 
Benedek pápa az interjú során döbbenetes kijelentéseket tett.

Íme, kilenc döbbenetes kijelentés az életrajzi könyvből és más forrásokból:

                        „El akartak hallgattatni”

                              „A valóság alattomos eltorzításának tekintem azon állítást, miszerint rendszeresen nyilvános vitákba ártom bele magam.”

                    A modern társadalom a keresztényellenes hitvallás kifejezésén munkálkodik, és az ezzel való szembehelyezkedés kiközösítést von maga után.”

                         A keresztényellenesek szellemi hatalmától való félelem már szinte természetesnek mondható.” 

  A melegházasság az Antikrisztus jelenlétét mutatja.”

                          Az abortusz és a melegházasság „az Antikrisztus spirituális erejének” a megmutatkozása.”

                       „Száz esztendeje beszélni is képtelenség lett volna homoszexuális házasságról, ma pedig azt közösítik ki, aki ellene szól.”

                Az Antikrisztus spirituális hatalma ma már több, mint természetes, ami ellen csak a teljes keresztény egyház közös imájával lehet ellenállni.”

                        „Regnálásom nem volt a legsikeresebb, de legalább megtörte a vatikáni meleglobbit.”

Úgy gondolom, hogy újra eljött az az idő, amikor emberek sokaságának kell döntéseket hozniuk, illetve valakinek az oldalán beállnia. 
Eljött az az idő, amikor még Jézus Krisztus oldalán állhatunk, mert ha nem azok mind az Antikrisztus oldalán lesznek. Ilyen egyszerű! 
Eljött az idő, hogy a Biblia mellett foglaljunk álláspontot, mert ha nem, akkor nem velünk leszel, hanem a másik oldalon!
Eljött az az idő, amikor újra át kell gondolni az egészet és a Biblia látásmódja szerint dönteni, mert csak akkor fogunk igazából különbséget tenni a jó és a rossz között; igazság és hamisság között; igaz és hamis tanítók; igazi és hamis próféták között!

Csatlakozz te is Isten Királyságához és engedelmeskedj Jézus Krisztus szavának! 


Források:

Megjegyzések

Miklós Quartus üzenete…
Oké, de mit jelent pontosan, hogy csatlakozni Isten Királyságához és engedelmeskedni Jézus Krisztus szavának? A másik kérdésem, hogy mit jelent konkrétan az Elragadtatáspróba és miért pont 166 nap és 19 óra múlva lesz, honnan tudod pontosan ezt?
unicornis25 üzenete…
Isten királyságához csatlakozni annyit jelent, hogy még inkább elfogadni Isten szavát, a Bibliát. Engedelmeskedni Jézus Krisztus szavának annyit jelent, hogy elfogadni a mózesi 10 parancsolat mellett Jézus két új szeretetparancsát is:
1. Szeresd felebarátodat, mint önmagadat!
2. Szeressétek ellenségeiteket, és imádkozzatok üldözőitekért!
Az elragadtatáspróba csak egy fajta felhívás, de természetesen én komolyan is veszem azt, hogy Jézus még a mi életünkben fog visszajönni.
A Bibliában le van írva, hogy arról a napról senki sem fogja tudni, hogy mikor fog eljönni, de én, mint hétköznapi kutató, aki nemcsak az elragadtatás után kutatott, hanem a menny és a pokol témái iránt is érdeklődött – elmondhatom azt is, hogy nagyon sok új kinyilatkoztatás van erről. Éppen ezért ne csodálkozz, ha azt írom, mi, akik folyamatosan várjuk az Urat, mint a 10 szűz példázatában lévő 10 eszes keresztény, akkor ismerni fogjuk, hogy melyik évben kerül sor a természetfeletti jelenségre.
A másik nagy jelentőség a visszaszámlálásnak, hogy azon a napon vagy élő video során vagy szerkesztett video formában vagy bejegyzésként feltárok néhány titkokat az elragadtatásról!

A harmadik dolog, amiért van visszaszámlálás, mivel én alapítottam az elragadtatás csoportot, és oldalakat, és ezen a napon nagyon halálosan komolyan várni fogom az Urat egyedül vagy másokkal, de várni fogom vissza, és a fejemet fölfogom emelni az egekre!
Miklós Quartus üzenete…
Értem, köszönöm a választ! Isten Királyságához való csatlakozásra való felhívás megfelelő, ez része az evangéliumnak. Jézus 2 törvénye, amik a Szeretet parancsolatai azok magában foglalják a Tízparancsolat megtartását, ez pedig a bűntől és a világtól való elfordulást is jelenti ami önmagunknak való meghalást. Ezután az Úrnak való életet és a tanítvánnyá válás. Ezt a Biblia alapján vízzel való bemerítkezés is magában foglalja, ami egyszer történik. Ezután pedig a Szent Szellem -mint erő- vétele, ami képessé tesz a hathatós, erővel teli bizonyságtételre és az Úrral való járásra tanítványként.

Az elragadtatással kapcsolatban annyit mondanék, hogy az Úrra való várás megfelelő és hogy halálosan komolyan veszed. Azonban a Bibliában azt mondja Jézus, hogy "sem a napot, sem az órát nem tudjátok melyen az Embernek Fia eljő" (Máté 25:13), így fölösleges azzal foglalkozni, mikor lesz az elragadtatás. A 10 szűz példázatában én úgy olvasom, hogy 5-en lesznek eszesek, 5-en balgák akik aludni fognak és nem lesz elegendő olaj a lámpásukban, ezért világítani nem fognak tudni és kívűl maradnak. Javaslom, hogy mindig készen állj mint az 5 eszes szűz, akiknél lesz olaj a lámpásban, világítani is tudni fognak. Ezeket a főpróba-napokat Isten keresésével és az Ige tanulmányozásával töltsd el! Személyes kapcsolattartás érdekében keress meg a keresztenysegma.blogspot.com oldalon, ott megtalálod az elérhetőségemet. Azért fogom a jövőben is követni az oldalt. Áldás! Miki
unicornis25 üzenete…
Köszi szépen, hogy követni fogod az oldalamat Miki, és természetesen én is néha megfogom nézni. De még mindig vannak olyan érdekes témák, amelyek érdekelhetnek téged. A keresőben írbe, hogy vallások és olvasd el a 6 részes cikksorozatot, de vannak bejegyzéseim az álhírekről, ha a keresőbe beírod, hogy álhírek, akkor szintén olvashatsz erről, de írtam korábban a milliárdosokról is, ha szeretnéd tudni, hogy mi kell, ahhoz, hogy milliárdosok legyünk akkor olvasd el ezeket a sorozatokat, és még lesznek más érdekességek is!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A halál rejtélye

Milliárdosok: Mit használ az embernek...?