Keserű valóság – Egy hónap alatt két 13 éves kislányt is megerőszakoltak





Keserű valóság – Egy hónap alatt két 13 éves kislányt is megerőszakoltak

Ez az ötödik éve annak, hogy naponta figyelemmel kísérem hat forrásból a híreket: 24.hu; hvg.hu; 444.hu; 888.hu; blikk.hu; index.hu. 

Nagyon sok szörnyű híreket olvastam az elmúlt öt év során, de valahogy hiányzott belőle a Biblia. Innen jött az ötlet, hogy ideje, hogy valaki írjon erről. 

Tavaly kezdtem meg megírni ezt a sorozatot „keserű valóság” címmel. 

Tehát, amikor olvassa a kedves olvasó ezeket a sorozatos cikkeket - jusson eszébe az, hogy sokszor ezeknek az öt forrásoknak az ötvözete van egybeolvasztva, de Bibliával, szellemvilági ismeretekkel fűszerezve.  És ez az, amitől egyedi lesz a cikkeim.

Az elkövetkezendő sorokban is ilyen jellegű cikket fognak olvasni a kedves követők.

Az elmúlt egy hónap alatt két 13 éves kislányt is megerőszakoltak. 

Az elsőt 2020. ápr. 11-én a közép-amerikai Mexikóban. 

A második eset nálunk, Mosonmagyaróváron történt, 2020. május 7-én. 

Az utóbbi esemény az index.hun jelent meg. Ahol arról ír Cseke Balázs újságíró, hogy egy férfi bizalmas kapcsolatba került egyik munkatársának 13 éves lányával. Előbb meztelen fotókat kért a lánytól, és meg is kapta. 

Később pedig felajánlotta, hogy szívesen beszélget vele, ha valami nyomja a lelkét. A lány erre el is ment és ott a 34 éves férfivel szexuális viszonyba került. De a férfi lebukott és akár 7 és fél évig börtönt kaphat.

A mexikói 13 éves kislány estében viszont rosszabb történt, mivel Ana Paolát meg is ölték, miután megerőszakolták. A blikk.hun megjelenő cikkben leírja Édesanyja közösségi oldalára posztolt üzenetét:

"Mától az égen fog ragyogni és táncolni az örökkévalóságig"

Keserű valóság: Egyáltalán nem biztos, hogy Ana Paola az örökkévalóságban táncol. Mi van, ha most a pokolban van? Úgy gondolod, hogy nincsenek gyermekek a pokolban?


 Források:



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A halál rejtélye

Milliárdosok: Mit használ az embernek...?