Apokalipszis – Miért van sok zavargás Amerikában?




Apokalipszis – Miért van sok zavargás Amerikában?


David Wilkerson próféta, aki már nincs köztünk a következőket jövendölte meg 13 évvel ezelőtt:

„ Amerikaiak, figyelem!
Hatalmas válság közelít felétek, bűnözési hullámokkal, zavargásokkal és éhezéssel!
A Mindenható Isten elrendelte ítéletét Amerika felett! Amerika hamarosan térdre hull egy olyan válság által, ami sokkal rosszabb lesz, mint bármi, amit valaha is láttam. Ellentétben a legutóbbi 1929-es válsággal, Amerika most megtelik féktelen erőszakkal, zavargásokkal és utcai garázdálkodásokkal. A katonai közigazgatás fogja átvenni a vezetést az elkövetkező években, de a városok és kerületek kiesnek majd az ellenőrzés és a hatósági védelem alól, mert a  sürgősségi szolgálatok teljesen túlterheltté válnak!

Nem adnánk ki ezt a figyelmeztetést sok ima és a Mindenható Isten jóváhagyása nélkül.
Ahogy Isten figyelmeztette akkoriban Noét, hogy építsen egy bárkát az elkövetkező ítélet miatt, most is Isten mondja meg népének, mit kell tenni. Azokat, akik ezt elmulasztják, nagy meglepetések érik.
Amikor beköszönt az általános éhezés, fosztogatások és zavargások kezdődnek, már túl késő lesz, hogy számoljunk ezzel a figyelmeztetéssel!
A féktelen kapzsiság, erkölcstelenség, homoszexualitás, pornográfia, gyermekek bántalmazása és 50 millió magzat meggyilkolása miatt sújtja Amerikát Isten ítélete. Mert Amerika nem különb az Ábrahám és Lót korabeli Szodománál és Gomorránál.”

Aki, figyeli napi szinten a híreket, az tudhatja, hogy a mostani, amerikai zavargások, tüntetések, fosztogatások egyetlen egy eseményhez vezető vissza. Több portál is beszámolt erről éppen ezért ebben a bejegyzésben az ok-okozati összefüggéseket fogom vizsgálni.

Az egész 2020.május 25-én kezdődött, amikor is Minnesota állam Minneapolis városában egy afroamerikai hamis pénzzel próbált fizetni az egyik boltban, de a bolt tulajdonosa észrevette és kihívta a rendőröket. Később pedig egy fehér rendőr, Derek Chauvin egy afroamerikai nyakára térdelt több, mint 8 percen keresztül. Talán nem is lett volna semmi, ha George Floyd nem halt volna bele, merthogy így hívták a csalót. Talán, ha nem készült volna video az esetről, akkor a mostani amerikai zavargás nemlétező lett volna.

De nem ez történt, mert megjelentek az Antifa nevű szervezet is és az ő demonstrációjukkal már csak olajat öntöttek a tűzre.   

Néhány nappal New York, Los Angeles, Washington, és számos más amerikai államban is fellázadtak az emberek, boltokat fosztottak ki, tüntettek, kocsikat és épületeket gyújtottak fel.
Az Usában a káosz, zűr-zavar lett úrrá és történt mindez egyetlen esemény miatt: Floyd meggyilkolása miatt. 

Természetesen azóta letartóztatták Dereket, sőt a felesége is benyújtotta a válópert, de a kedélyek már nem fognak lecsillapodni, sőt minden csak rosszabb lesz. 

Csak egy valaki tudja megoldani Amerika és a világ problémáit: Az a názáreti Jézus Krisztus.



Források:




Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A halál rejtélye

Milliárdosok: Mit használ az embernek...?