Apokalipszis – Donald Trump lesz 2025-ig az USA elnöke


 

Apokalipszis – Donald Trump lesz 2025-ig az USA elnöke
 
In medias res
 
A szellemi háború kellős közepén Sátánnak sikerült csalással leváltania Trumpot, és ezzel a Republikánus Pártot!
 
Év elején Horvátországban földrengés volt.
 
Néhány nap múlva a Jáván kitört a Semeru tűzhányó és több, mint 2 millióra emelkedett a koronavírus áldozatainak a száma.
 
Miközben „Evilág Fejedelme” Keleten fizikai erőszakkal is üldözi a keresztényeket, leginkább Észak-Koreában, addigra Nyugaton és Európában enyhe keresztényüldözést tapasztalhatunk, hiszen Amerikában megpróbálja összezavarni Isten gyermekeit, de ne feledkezzünk meg arról sem, hogy Sátán évezredes álma az, hogy mindenki az ő rabszolgája legyen és megjelölje a 666-os számmal.
 
Na, de foglaljuk is össze, hogy mi is történt Amerikában, mert azóta sokan el is felejthették, hogy hogy is zajlódott le az amerikai választás vagy talán bele is nyugodott abban, hogy Joe Biden lett hivatalosan az USA elnöke. Esetleg nagyon ingerültek lettek emiatt.
 
Itt egy kérdést azért hadd tegyek fel, mielőtt összefoglalom az eseményeket: Biztos, hogy Joe Biden lesz az USA elnöke?
 
A Menny Istene, aki nagyon is valóságos nem gondolta meg magát, hogy más legyen az elnök!
 
Események a Sas szemszögéből
 
2020 nyarán megtudhattuk azt, hogy mi a koronavírus eredete, de arról is, hogy Donald Trumpnak lesz egy második ciklusa.
 
Az utóbbiról egyébként különböző származású prófétáktól tudhattuk meg ilyenek, mint Saddhu Sundar Selvaraj indiai prófétától, Jonathan Cahn New York prófétától, T. B. Joshua nigériai prófétától, Kim Clement éneklő prófétától, és így tovább.
 
Viszont megjelentek az új próféták is, és ezzel egyidőben az új kinyilatkoztatások, és ezeknek köszönhetően, mi keresztények ismételten kaphattunk megerősítést, hogy Donald Trump lesz továbbra is az USA elnöke.
 
Gégény Éva fordításának köszönhetően megtudhattuk, hogy Tracy Cooke és Emma Stark próféta szerint milyen arányban nyert volna Trump, ha nem lett volna csalás. Merthogy a csalásról Cookek nem tudtak!
 
Ezt jegyezzük meg, mert fontos lesz a későbbiekben!
 
Utána akartam nézni ismét, hogy pontosan milyen arányban nyert volna Trump Biden ellen, de sajnos a videok már nem elérhetőek. Valószínűleg Gégény Éva is meglepődött és megzavarodott, hogy egyáltalán nem így történtek az események, ahogyan Tracy és Emma megjövendölte.
 
Arról számoltak be ugyanis Isten szent szolgái, hogy a koronavírust mesterségesen állították elő egy kínai laborban azzal a céllal, hogy lebuktassák Trumpot. A vírusban amerikai politikusok fogtak össze kínai tudósokkal. Neveket is felsorolt és Nancy Pelosi is a listán volt.
 
De még egy dologról is beszámolnak Sid Roth műsorában, amiről véleményem szerint hallgatniuk kellett volna! Mivel a műsort nemcsak Magyarországon hallgatták, hanem világszerte számos más keresztények is!
 
Arról is beszámoltak, hogy a kínaiak novemberre kifejlesztik a koronavírus ellenszerét, és számos amerikai állampolgárt megölnek, mivel ügyes csellel kicserélik más, mérgező vakcinákra.
 
Erről hallgatniuk kellet volna, mert megfeledkeztek arról, hogy van szellemvilág is, és ezt a műsort nemcsak Sátán hallgatózta le, hanem az ő ügynökei is.
 
Ezzel gyakorlatilag nyertek egy kis időt, hogy megváltoztassák a történelmi eseményeket, és a “Sötét Titkos Tanács” más cselszövéssel állt elő.
 
Lucifer valószínűleg emlékeztette az “égi harcosokat”, hogy kevés ideje maradt, és arra is, hogy legutóbb csúnya vereséggel szembesültek, miután Hillary Clintonról hamis próféciákat szőttek, de még a Pizzagate is kudarcba fulladt.
 
Emlékeztethette őket arra is, hogy még a média manipulációjával sem sikerült az embereket rávezetni arra, hogy Hillary Clintonra szavazzanak.
 
Végül abban maradhattak meg Luciferék, hogy ezúttal nem adnak hamis látomásokat a hamis prófétáknak, hanem kitalálnak egy új összeesküvés-elméletet, hogy letudják győzni Jézus Krisztust, aki egyébként Donald Trumpot képviseli.
 
Ezért történhetett meg az, hogy szinte az összes próféták egyoldalúan azt jövendölték, hogy Donald Trumpnak lesz egy második ciklusa.
 
Éppen ezért a “Sötétség Mágusai” sok keresztényt sarokban szoríthattak a szellemvilágról, hiszen a keresztények többsége elaludtak, mivel nem imádkoztak Amerikáért és Trumpért.
 
Qanon összeesküvés-elmélet
 
Eközben előállhattak egy másik haditervvel. Ez pedig nem más, mint a QAnon összeesküvés-elmélet.
Ahhoz, hogy utánanézzük, hogy mi is a QAnon előbb tudnunk kell, hogy mi is az összeesküvés-elmélet.
 
De jó, ha figyelembe vesszük az 1János 5:19. versszakát is:
 
„Tudjuk, hogy Istentől vagyunk, és az egész világ a gonoszságban vesztegel.”
 
Az igevershez később még visszatérünk.
 
A következő gondolat, amit tudnunk kell, hogy az összeesküvés-elmélet másik neve konteó, és annak hívei a konspiracionisták.
 
A konspiracionisták pedig az egész emberiséggel egyetemben egy dzsungelbolygóban élnek. Ez tehát az összeesküvés-elmélet és nem más.
 
És itt jön a képben ismét az igevers:
 
Az egész világ a gonoszságban vesztegel – írja János. Éppen ezért jogosan gondolhatjuk azt, hogy egy dzsungelbolygóban élünk éles szembenállással Joe Hunter - Börtönbolygójának eszméjével.
 
A fantazma labirintusban viszont sokkal nehezebben lehet megtalálni a kijáratot, hiszen, amikor ezek az emberek nem sokkal előtte a dzsungelben feltették a jó és rossz kérdéseket, elmondták a jó és hamis véleményüket, keresték a boldogságot, és az igazságot - gyakorlatilag könnyebben megtalálhatták azokat, és vele együtt a valóságot.
 
De, akik a fantazma labirintusba vették az irányt, és másokkal csatlakozva be is mentek, azoknak csupa rossz kérdésük van rossz elméletekkel, és gyakorlatilag zsákutcában tartózkodnak. És innen már biztos, hogy nincs kiút!
 
Ez alól nem kivétel a Qanon összeesküvés-elmélet sem.
 
A Quenon az interneten született meg az USA-ban.
 
A Quenon a világ legfurább, és az egyik legveszélyesebb összeesküvés-elmélete.
 
A QAnon a Q-Anonymous rövidítése. A Q lehet valaki a Trump-adminisztrációból, de akár egy katonai hírszerző is, aki 2017-ben kezdett posztolni a 4Chanen. A NewsGuard úgy véli, hogy a QAnon támogatói milliónyian lehetnek csak Európában.
 
Az egyik teória szerint a világot, azon belül is elsősorban az Egyesült Államokat sátánista pedofilok titkos társasága uralja.
 
Egy másik teória szerint Sátánista pedofil hálózat prominens demokrata politikusok és hírességek vezetésével, akik állítólag gyerekeket rabolnak, megeszik őket és a vérüket isszák, hogy örökké éljenek. Donald Trump pedig a megmentőjük.
 
A Q hívők már sosem fogják megtalálni az örök élethez vezető utat!
 
Vagy mégis!
 
Ha lenne egy valaki közöttük, aki megtalálná a kijáratot, ami egyenlő a valósággal, ami tovább egyenlő az igazsággal, és ez egyenlő Jézus Krisztussal, hiszen ő maga az igazság!
 
Mondom, ha sikerülne valakinek egy hatalmas fáklyával (Bibliával) bevilágítania a kijárat felé vezető ajtóhoz (Menny), akkor bizonnyal nemcsak az egész fantazma labirintus lakói, hanem az egész dzsungelbolygóról tündöklő fényesség áradna, és úgy ragyogna, mint egy hatalmas nagy csillag. Minden bizonnyal ez lenne minden idők legnagyobb ébredési hulláma!
 
Márpedig, hogy lesz egy utolsó nagy ébredés az holtbiztos!
 
„Akinek van füle, hallja meg, mit mond a Lélek a gyülekezeteknek!"
- Jelenések 3:22 –
 
Az összeesküvés-elmélet metamorfózisa
 
2020. november 3-án elkezdődött az amerikai választás, de addigra nagyon sok igazhitű próféta megjövendölte, hogy Donald Trump lesz továbbra is az elnök.
 
Ekkor még nem volt tiszta a kép, hogy összeesküvéssel van dolgunk!
 
De Donald Trump ismerve a próféciákat elment golfozni.
 
Ugye emlékszünk arra, hogy egyetlen egy profétikus üzenet sem hangzott el Joe Bidenről?
 
Erről ne feledkezzünk meg, mert nagyon fontos.
 
Nem sokkal ezután Trump feszülten ment vissza a Fehér Házban, és bejelentette, hogy csalás történt. 
 
Kiderült ugyanis, hogy egyáltalán nem úgy zajlottak le az események, ahogyan megjövendölték a próféták, sőt sokkal több szavazata volt a demokratáknak, mint a republikánusoknak.
 
Néhány nap múlva megtudták más keresztények is a szörnyű hírt!
 
Saddhu Sundar Selvaraj az indiai próféta ismét megjelent a youtube csatornán és közölte, hogy a következő év január 20-ig még mindig megfordulhatnak a szavazási arányok, éppen ezért imádkozzunk Amerikáért, és az elnökért.
 
Az ünnepek alatt és utána is nagyon sok olyan hírt lehetett olvasni az amerikai választásokkal kapcsolatosan, amelyeknek az újságírói nyíltan Joe Bidennek szurkoltak.
 
Szinte mindegyik hírportál Trumpot akarta lejáratni, de egyet azért találtam, aki mindvégig Donald Trump mellett voltak. Ez pedig nem más, mint a 888.hu.
 
A 888.hu szerkesztőinek köszönhetően végre olvashattam nem hasonló cikkeket, és a sorokat olvasva egy kicsit megcsillant bennem a remény, hogy talán január 6-án megfordulnak a dolgok, miközben imádkoztam Amerikáért és Donald Trumpért. De sajnos nem így történt.
 
 2021. január 6-ai napon történelmi eseménynek lehettünk a szemtanúi, mivel a feldühödött tömeg megostromolta a washingtoni Capitoliumi épületét, aminek köszönhetően öten elveszítették az életüket.
 
A Capitoliumban megjelent még Jacob Anthony Chansley a QAnon sámán, akinek a képei bejárták a világot, és ezzel gyakorlatilag a QAnon összeesküvés-elmélet átalakult, vagyis valósággá vált. De csak egy pillanatig tartott ez a metamorfózis, mivel az összeesküvés-elmélet, ahogy a nevében is kiderül valójában csak egy elmélet, de az összeesküvések nagyon is valóságosak.
 
 
Már azért is valóságosak, mivel az amerikai választás kezdete óta nagyon sok furcsaságok történtek Trumppal kapcsolatosan.
 
Az első, hogy rejtélyes módon eltűntek Donald Trump szavazatai, de a fősodrású média egyáltalán nem beszélt a csalásról.
 
A második furcsaság, hogy még a saját pártja a Republikánus Párt is ellene fordult.
 
A harmadik, hogy még a szövetségi bírók is Donald Trump ellen szavaztak.
 
A negyedik érdekesség, hogy még a különböző platformok: a twitter, a facebook, az Instagram, és a youtube is letiltotta Donald Trumpot.
 
A techóriás cégek ezekkel a lépésekkel öngólt rúgtak, mivel sokan rájöhettek arra, legalább is azok, akik a színfalak mögött is szemlélik a világot - hogy nagyon sokan összeesküdtek az amerikai elnök ellen.
 
De, ha ez még mindig nem lenne elég ok arra, hogy higgyünk abban, hogy sokan összeesküdtek az elnök ellen, akkor gondoljunk arra is, hogy meg is vádolták az elnököt. A capitoliumi események miatt az amerikai képviselőház Donald Trumpot alkotmányos felelősségre vonták, vagyis elindították ellene az impeachmentet.
 
Gondoljunk arra is, hogy még soha nem vádoltak meg kétszer is egy elnököt az Egyesült Államokban.
 
2021. január 20-án a nagysodrású média szerint hivatalosan is Joe Biden lett az amerikai elnök.
 
Donald Trump a csalások miatt nem vett részt Joe Biden beiktatásán, hanem azon a napon elutazott Floridában és megígérte a rajongóinak, hogy valamilyen formában visszafog térni.
 
Donald Trump lesz 2025-ig az USA elnöke
 
Sok keresztény dühös Joe Biden beiktatása miatt, különösen a trumpisták. Sok próféta bocsánatot kért a próféciákért és zavarban vannak most, mivel azt gondolhatják, hogy nem Istentől kapták a kijelentésüket. 
 
Sok keresztény hamis prófétának titulálják azokat, akik azt jövendölték, hogy Trump lesz az elnök.
 
De vannak olyan próféták is, akik továbbra is kitartanak amellett, hogy Trump lesz az elnök. Ilyen például Lance Wallnau, Dutch Sheets, Hank Kunneman, Kat Kerr.
 
Én hiszek abban, hogy nem Joe Biden-korszaka jött el, ahogyan a 444-en olvashattuk az előző napokban, de furcsa módon azóta más címlappal jelent meg ugyanaz a cikk. 
 
Donald Trump visszafog térni, hiszen az igazságnak, ha törik, ha szakad, győznie kell.
 
Engedjétek meg, hogy megosszam veletek egy hiteles, új profétikus üzenetet az amerikai választásokkal kapcsolatosan.
 
A Szentszellem üzenete:
 
„Az igazság győzni fog! A pokol soha nem tudott jó bemutatót csinálni. Mindig elveszítették azokat a pozíciókat, amiket meg akartak szerezni. Mindig elveszítették, amit elterveztek. Kirúgtam őket a mennyből, ez volt az első bemutató, lecsapott a villám, ki lettek rúgva, meg lettek fosztva a pozíciójuktól és a hatalmuktól. A második bemutató a pokolban volt a harmadik napon, amikor a Fiam felállt, és Isten tüzét adta ki magából, és megolvasztotta a pokol hierarchiájának az arcait, és nyilvános bemutatót tartott belőlük. A harmadik bemutató még most van készülőben, az ellenség nagyon keményen küzd, még mindig nem nyert, Én ezt nem számítom győzelemnek. Én fogok nyerni, és Trump további négy éven át fog a Fehér Házban elnökölni.
Az emberek nem látnak tovább az orruknál, és nem értik, hogy ha hisznek abban, hogy Én megcselekszek valamit, akkor folyamatosan bízniuk kell. De Én egy olyan bemutatót fogok tartani, amire senki sem számított. Amikor a föld elkezd megremegni, és beindul a földcsuszamlás, akkor senki és semmi sem fogja tudni megakadályozni, hogy bemutatásra kerüljenek a csalások és a szerződések, azok a videók, amelyek bemutatják azt, ami létrejött a pártok között, akik szerződéseket kötöttek a gonosszal, a gonoszsággal ezen a földön. Ez az Én országom, és nem fogom hagyni, hogy elvegyék Tőlem. Még csak most kezdődnek a nagy napok, a nagy isteni évtized, és egy másik is, ami utána jön. Most készítem elő, és teszem a helyére ebben az időben, és emlékeznetek kell rá, hogy Én mindig asztalt terítek nektek az ellenségeitek előtt. Kértétek már ezt az asztalt? Mert Én most készülök arra, hogy megtöltsem.
Le fogom leplezni és le fogom söpörni azt a platformot, amin most akarnak megállni, és Trumpot be kell majd iktatniuk, ki kell majd mondaniuk, pedig nem akarják, el fog jönni az idő, amikor ki kell mondaniuk: Trump az Egyesült Államok 46. elnöke, és ő fogja betölteni ezt a hivatalt további négy évig. Soha nem változtattam meg ezt a tervet, és soha nem mondtam pontos dátumot senkinek arról, hogy mikor fog történni valami. Mert nekem megvan a saját időzítésem, akár egyezik a tiétekkel, akár nem, akár tetszik, akár nem, ez az Én országom, ezek az Én terveim, és nem fogják elvenni Tőlem ezeket a napokat.
Hát nem tudtok megállni, hogy ne forduljatok balra és ne társuljatok a gonoszhoz, aki el akarja venni ezt a földet? Hát Én azt mondom, hogy nem, ez nem fog megtörténni! Véget fog érni, és ez így is lesz, mert Én azt mondom, hogy így lesz. Figyeljétek, ahogy a kezem munkálkodik. Amikor az emberek végeznek a saját folyamatukkal, akkor Én megtartom a saját bemutatómat, és soha senki sem fogja elfelejteni azt, ami akkor történik majd. Nagy ünneplés lesz az utcákon ebben az országban és az egész világon, hogy nagy győzelem született Krisztus Testének, az Én Amerikámnak, amit nem adok át semmilyen ellenségnek.
Úgyhogy álljatok készen, hogy meglássátok, ami történni fog. Bármit is mutatnak, a hazug címlaphírekkel, a hazugok, a tolvajok és az elvevők, ők nagyon megfizetnek majd azért, amit megpróbáltak megtenni, mert kudarcot vallanak, méghozzá nagy kudarcot minden téren, mert ez a földcsuszamlás mindegyiküket le fogja rántani, és működni fog az igazságszolgáltatás, mondja a ti Istenetek. Úgyhogy álljatok meg a világosságban […] semmi sem fogja megakadályozni, hogy véghez vigyem a tervem, és visszahelyezzem a fiamat, Donald Trumpot abba a Fehér Házba, még ha be is iktatják azt a gazembert, és megpróbálják odahelyezni, Én kirúgom őt, félretolom őt, és minden akadályt félretolok, ami az útban van. Ezt már talán be fogják mutatni a hírekben, mondja a ti Istenetek.”
 
 
Én hiszem, hogy az előbbi sorok a Szentszellemtől vannak, aki képes arra is, hogy összekapcsoljon minket.
 
Amikor ez a prófécia valósággá fog válni, akkor szeretnélek megkérni, hogy ne feledkezz meg erről a cikkről, és ne feledkezz meg arról, hogy Isten valóságos!
 
Bár jól lehet, egy ideig Joe Biden lesz az USA elnöke, de jön az ítélet, a káosz, és a zűrzavar amerikára, ahogyan David Wilkerson próféta korábban meg is jövendölte ezeket.
 
Wilkerson proféta még Obama elnöksége alatt kapott egy figyelmeztető, ítéletszerű üzenetet az egész nemzet számára, és úgy néz ki, hogy ezek fognak eljönni, mielőtt mindenkinek minden világos lesz, hogy mi is történt valójában. Hiszen sok dologhoz idő kell.
 
Bárhogy is lesz, én addigra is az elragadtatás nevű világítótoronyból fogom figyelemmel kísérni a világi eseményeket, és egy pezsgővel megünneplem Isten kegyelmét, az igazság diadalmát, és azt is, hogy a győztesek oldaláról harcolhattam mindvégig!
 
 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A halál rejtélye

Milliárdosok: Mit használ az embernek...?