Apokalipszis – A jövő már itt van

 

Apokalipszis – A jövő már itt van

 

 

„És kijött egy másik ló, egy tűzvörös, és a rajta ülőnek megadatott, hogy elvegye a békességet a földről, sőt hogy öldössék egymást az emberek; és nagy kard adatott neki.”

-         Jelenések 6:4 -

 

„Tehát erőszak, fosztogatás és zavargások lesznek mindenütt, világszerte.
Számos nagyobb város porig ég! Ily módon szűnik meg a békesség a Földön. Az élelmiszerárak az egekbe szöknek, és nagy éhezés köszönt ránk világszerte.”

-         David Wilkerson –



2021 januári hónapjában sok országban voltak zavargások és mindegyik káosz mögött más okra vezethető vissza, de ezek az események csak igazolást adnak a fenti idézetek hitelességéről. Más szavakkal beteljesedtek a próféciák!

Nézzük is meg, hogy hogyan is vált valósággá a profétikus üzenetek!

1.     Az afrikai Tunéziában a koronavírus-járvány miatt október óta este 8-tól kijárási tilalom van érvényben, csütörtöktől vasárnapig pedig teljes kijárási korlátozást rendeltek el. A tüntetők a múlthétig bírták megtartani a rendeletet, mivel az arab tavasz 10. évfordulója alkalmából vonultak az utcára, és azóta folyamatosak a tiltakozóhullámok, emiatt a nagyrészt fiatalokból álló tömeg összecsaptak a rendőrökkel.

2.     Oroszországban azért vonultak az utcára az emberek közel száz városban, mert Alekszej Navalnij orosz YouTube-vlogger és ellenzéki politikai aktivista leleplezte Vlagyimir Putyin orosz elnököt. Navalnij szerint ugyanis Putyinnak van egy titkos, százmilliárdos értékű palotája a Fekete-tengeren. Erről egyébként készített kétórás dokumentumfilmet, ahol részletesen beszél a palota tulajdonságairól is. A videot több, mint 103 millióan néztek meg. Putyin természetesen tagadta Navalnij állítását és azóta jelentkezett Putyin barátja Arkagyij Rotenberg, aki kijelentette, hogy övé a titkos palota.

3.     Hollandiában azért tüntettek az emberek, mert a múlt szombaton éjszakai kijárást vezettek be, ami este 9-től hajnali 5-ig tart. Ilyen rendelet 75 éve, a II. világháború óta nem volt. A zavargások nyomán már 130 tüntetőt tartóztattak le.

4.     Görögországban azért vonultak az utcára a diákok, mert az új, felsőoktatási törvény szerint a jövőben eltanácsolják azokat a hallgatókat, akik túllépik a rendes tanulmányi idő másfélszeresét. Kivételeket a szabályozás abban az esetben enged, ha a diákok bizonyítani tudják, hogy tanulmányaik mellett dolgoznak.

De az egyetemi rendőrség bevezetését is kifogásolták. Az egyetemi rendőrséget a 444.hu szerint a rendszeresen zajló zavargások és kábítószerbűnözés miatt akarják bevezetni.

A tüntetések miatt a fővárosban és a kikötővárosban órákra megbénult a közlekedés.

5.     Súlyos zavargások robbantak ki a libanoni Tripoliban a szigorú járványügyi korlátozások miatt. Az elégedetlen tüntetők több épületet felgyújtottak, és egy ember meghalt. A zavargások órákon át tartottak, végül katonák vonták ellenőrzésük alá a belvárost.

6.     Lengyelországban azért vonultak az utcára az emberek, mivel csütörtökön hatályba lépett a teljes abortusztilalom. A 444.hu szerint ez azt jelenti, hogy

 

„…mostantól csak akkor lehet abortuszt kérniük a lengyel nőknek, ha bizonyítottan nemi erőszakból vagy vérfertőzésből fogant a magzat, illetve ha a terhesség komplikációi az anya életét közvetlenül veszélyeztetik. Tehát kötelező megtartaniuk a nőknek azokat a magzatokat, amikről lehet tudni, hogy betegek vagy súlyosan sérültek, ami azért is egy problematikus döntés, mert a fogyatékos gyerekeket nevelő családoknak a szülés után nagyon kevés segítséget ad az állam. ”

 

Az AP beszámolója szerint Varsóban feszült volt a légkör a rendőrök és a tüntetők között, összesen öt embert vettek őrizetbe, köztük Klementyna Suchanow-val, aki a mozgalom egyik vezetője. Három embert pedig azért tartóztattak le, mert behatoltak az alkotmánybíróság épületébe.

 

7.     Indiában az új mezőgazdasági törvények ellen tüntettek. Az 1,3 milliárd lakosú India lakosságának közel fele dolgozik a mezőgazdaságban, de az iparág az ország GDP-jének csak a hatodát adja. Ezért is voltak megmozdulások Új-Delhiben, amely során egy tüntető az életét veszítette. A feldühödött tömeg ezt követően megostromolta a főváros egyik jelképének számító Vörös Erődöt. A kormány erre válaszul egyszerűen lekapcsolta a mobilinternet-hálózatokat Singhuban, Ghazipurban és Tikriben, azokban a külvárosi kerületekben, ahol a demonstrálók összegyűltek este 23:00-ig.

 

A sorokat olvasva/hallva nem tehetünk mást, mint örülni, hogy folyamatosan beteljesednek a próféciák, és még inkább készen állni arra, hogy ő hamarosan visszatér!

 

 

Források:

https://index.hu/kulfold/2021/01/20/tunezia_tuntetok_rendorok_osszecsapas_konnygaz_gumilovedek/

https://index.hu/kulfold/2021/01/27/majdnem-500-zavargot-tartoztattak-le-hollandiaban/

https://24.hu/kulfold/2021/01/24/oroszorszag-navalnij-reg-nem-latott-nagysagu-tuntetes-putyin-ellen/

https://24.hu/kulfold/2021/01/29/koronavirus-libia-zavargas/

https://24.hu/kulfold/2021/01/31/india-internet-lekapcsolas-tuntetes/

https://444.hu/2021/01/28/tobb-ezren-tuntettek-gorogorszagban-egy-uj-felsooktatasi-reform-ellen

https://www.blikk.hu/aktualis/kulfold/hollandia-tuntetesek-letartoztatasok/jtz44zg

https://444.hu/2021/01/29/utoljara-1939-ben-volt-olyan-szigoru-abortusztorveny-lengyelorszagban-mint-ami-most-eletbe-lepett

https://888.hu/kinyilott-a-pitypang/navalnij-es-az-elmaradt-forradalom-4296252/

https://index.hu/kulfold/2021/01/30/putyin_kastely_navalnij/

 

 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A halál rejtélye

Milliárdosok: Mit használ az embernek...?