Keserű Valóság - Aryana Chopra minden gyerek példaképe

 

Keserű Valóság - Aryana Chopra minden gyerek példaképe
 
 
Egy öt éves kislány Aryana Chopra azzal töltötte a téli szünetet, hogy üdvözlőlapokat készített.
A 24.hu szerint:
 
A lány az üzenettel fel akarta vidítani az időseket, akik a járvány miatt nem találkozhatnak családtagjaikkal és barátaikkal.
 
Aryana anyja, Shachi Chopraa szünet egyik napján figyelt fel rá, hogy lánya kártyákat készít. Miután megtudta, hogy Aryana időseknek szánja a lapokat, rögtön felvette a kapcsolatot egy közeli otthonnal, amelyben nagyjából kétszázan élnek. A kislány végül úgy döntött, egy-egy üdvözlőkártya nem lesz elég, ezért a malacperselyébe gyűjtött pénzből süteményt is vásárolt.
Az otthonban örömmel fogadták Aryana meglepetését. A lány bízik benne, hogy ha véget ér a járvány, személyesen is találkozhat a bentlakókkal.
 
Keserű Valóság:
 
Aryana Chopra szíve aranyból van, és példát mutatott a mai gyerekek, de a felnőtteknek is, hogy hogyan is kellene bánnunk egymással. Mi romák, de a magyarok többsége is nagyon szereti kritizálni a másikat. Mi lenne, ha ezt abbahagynánk és elkezdenénk egymást meglepni valamivel? Ez a valami lehet egy igevers, egy idézet, egy pozitív visszajelzés! Próbáljuk meg! Én hiszek abban, hogy ezáltal egy fokkal jobb lesz a világ!
 
 
Forrás:

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A halál rejtélye

Milliárdosok: Mit használ az embernek...?