Apokalipszis – A koronavírus leleplezése I.

 

Apokalipszis – A koronavírus leleplezése I.

A 444.hu szerint:
 
„1707 új koronavírusos fertőzöttet regisztráltak a vasárnap reggeli adatok szerint, 20 százalékukat Budapesten, 12 százalékukat Pest megyében. 70 újabb halálos áldozata van a járványnak, az elmúlt héten naponta átlagosan 88 elhunytat jelentettek. Már csak négy megye van (Baranya, Vas, Szolnok, Zala) ahol az elmúlt hét napban nem romlottak a fertőzöttségi számok a megelőző egy héthez képest. A vasárnapi jelentés szerint 4443 embert oltottak be szombaton, 3772-en kapták meg a második adagot.„
 
A vírus latin eredetű szó és mérget jelent. A koronavírus nagyon is valóságos, mivel rengetegen haltak meg. Ez nem egy összeesküvés-elmélet, hanem valóság. A koronavírus eredetéről majd a későbbiek során fogunk foglalkozni. 
 
Sorozatom első részében egy volt egészségügyi dolgozó bizonyságával fogunk foglalkozni, akinek a 22 perces bizonysága fenn van a „Kiáltó szó” youtube csatornáján. 
 
Sorozatom eme részében összefoglalom nektek röviden, hogy mik is hangzanak el a bizonysága során.
A video elején a Bizonyságtevő röviden bemutatkozik és megtudjuk, hogy Kinga a neve, aki Csíkszeredából származik. Idővel egészségügyi ápolóként dolgozott három országban: Romániában, Magyarországon, Angliában. 
 
Elmondja, hogy már a járvány első hullámában is kezdte zavarni a maszkviselés, és nem értette, hogy miért kell mindenhol maszkot viselnie. Már az elején érezte azt, hogy valami nem okés. 
 
A második hullám után pedig folyamatosan kellett tesztelni magukat, mivel csak negatív eredménnyel mehettek el dolgozni. A kollégák 99%-a be is adta magának az oltást, de még ekkor is két méter távolságot kellett tartani egymástól, és mint a leprások kezdték egymást kerülgetni a folyosón, és ez számára kezdett már teljesen irreálissá válni. Már várta azt, hogy ő is sorra kerüljön arra, hogy beoltsák, de ő mindeközben már eldöntötte, hogy nem akarja beoltani magát, és az sem változtatott volna a döntésén, ha ezzel a döntésével elveszíti a munkahelyét. 
 
A hetedik percben pedig ezt mondja, idézem:
 
„ Az egyik hétvégén, múlthétvégén este azt hiszem a klinikai vezető az ilyen csoportos kiírásban a kollégáknak szét, ahova küldte a meglátásukat, hogy az egyik bedolgozó kolléga pozitív lett, és hogy mennyire fontos és megint csak hangsúlyozták az összes, minden egyebet, amivel mindennap szajkóztak. És azzal állt elő, leírta jobban mondva szó szerint, hogy mostantól elvárják, hogy mi, mint dolgozók úgy viselkedjünk, mintha covidosok lennénk, azaz pozitívak mindahányan, és úgy nézzünk egymásra, magunkra, és a betegekre is, mintha mindenki fertőzött lenne, hogy ezzel még jobban tudatosítsunk magunkban a biztonságos távoltartást meg mindenféle óvintézkedés betartását.” 
 
Ezután elmondja, hogy nem akarta elhinni a sorokat, amiket olvasott. Nem akarta elhinni, hogy azt várják, hogy úgy viselkedjenek, mintha betegek lennének. Felteszi a kérdést magától és a kollégáitól, hogy értelmes, normális hozzáállás ez? 
 
Kinga ezután figyelmeztette a kollégáit, hogy a lelkük a tét, és nem helyes dolog engedelmeskedni az új szabályoknak, de azok nem hallgattak rá, sőt ki is nevették. 
 
Később pedig a testvérnő ismét elmondja, hogy nagyon elfajultak a dolgok, mivel a vezető orvos azt kéri az egészségügyi dolgozóktól, hogy úgy viselkedjen, mint egy beteg. Ő úgy gondolja, hogy ez a Fenevad megtévesztése, mivel beállítják a jót rossznak, és a rosszat jónak, és emiatt teljes confusion, teljes káosz lesz az emberek fejében. Elmondja továbbá azt is, hogy az egész dolog egy nagy átverés!
 
A csíkszeredai testvérnő bizonysága végén felhívja a figyelmet a nézőknek, hallgatóknak, hogy mindenki forduljon mindenkit megmentőre, Jézus Krisztushoz, mivel csak ő tudja a lelkünket igazából feléleszteni. 
 
Kinga bizonysága után a következő kérdésekre lelhetünk:
 
Mi folyik itt? 
 
Milyen céllal folyik ez a nagy méretű covid19-es átverés?
 
Mi az igazság a covid-19-el kapcsolatosan?
 
Lehet, hogy nem is olyan nagy a baj, ahogy a média mutatja?
 
Hamarosan folytatom…
 
 
Források:

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A halál rejtélye

Milliárdosok: Mit használ az embernek...?