Apokalipszis - A koronavírus leleplezése II.

 

     Apokalipszis – A koronavírus leleplezése II.

Az országos tiszti főorvos szerint február 18-án elkezdődött a harmadik hullám. Másnap Lengyelországban is megjelent a koronavírus harmadik hulláma.
A 24.hu szerint 159 óvodában van rendkívüli szünet, és 250 iskolában rendeltek el digitális oktatást.
Február 22-én pedig megszavazták a parlamentben a vészhelyzet meghosszabbítását 90 napig.
A vírus latin eredetű szó és mérget jelent.
Sorozatom második részében egy olasz orvos, név szerint Dr. Roberto Petrelli gondolatairól lesz szó.
Azért is érdemes foglalkozni azzal, hogy miket mondott el az olasz orvos, mivel az ő videoját többször letiltotta a mainstrem média.
A következők hangzanak el a video során:
„ A média, a tv, a politika…
ezeket sosem fogja híresztelni.
Olaszok figyelem!
A covid-19 azt jelenti: a mesterséges intelligenciával történő oltás azonosításának igazolása. A ’19’ az évet jelenti, amikor létrehozták. A covid-19 nem a vírus neve. Figyelem! Sokkal inkább a nemzetközi tervnek a része, amelynek célja a kontroll és a népesség csökkentés.
Az előző évtizedekben fejlesztették ki, és 2020-ban indították útjára. A korábban kapott vakcináktól gyenge immunrendszerbe aktiválódik a vírus, amit belénk szeretnének oltani, az a legszörnyűbb oltás lesz. A pokolban fogod érezni magad tőle, és ennek célja a népesség 80%-al való csökkentése.
Ne teszteljétek magatokat! A tesztek nem megbízhatóak! Ezt mindig is mondtam és fogom is. Minden tesztnél a gyártók most is hangsúlyozzák:
’ Egyik teszt sem képes pontosan kimutatni a Sars Cov-2vírust.’
Ezek a tesztek csak felismerik az ártalmatlan vírusokat, vagy sejteket testünkben, amelyek alapvetően is testünk részei. Akiket tesztelnek főleg pozitív eredményt fognak kapni kb. 90 %. Pont ezt akarják, és ezért kezdték a gyerekekkel.
Május 11-én se tv, se újság, se olasz/Berlusconi híradás nem mondta be, hogy a franciáknál tömegtesztelést hajtottak végre az iskolákban. Körülbelül 700 ezer tesztet hajtottak végre minden héten. És sajnálatosan ezt elfelejtették közölni.
Elsősorban a gyermekedet átvilágítják/ átvizsgálják, majd az egész családot, hozzátartozót is erre kényszerítik.
Figyeljetek olaszok! Hallgassátok! Ne hallgassatok a sarlatánokra, tudatlanokra, akik elutasítják az igazságot! Emlékeztetlek: Nem vagyunk betegek. Pont ellenkezőleg egészséges vírushordozók vagyunk. Attól, hogy benned a vírus nem jelenti azt, hogy beteg vagy. Egészséges vagy. De mindenkinek pozitív lesz a tesztje, erre figyeljetek! Sőt 2-szer, 3-szor is újra kell csinálnod a tesztet. Minden közalkalmazottnak, főleg az egészségügyben dolgozóknak havonta meg kell csinálnia ezt a tesztet. És amit tenniük kell: ’ Hitessétek el mindenkivel, hogy betegek.’ A pozitív teszt azt jelenti, hogy veszélyes vagy. Figyeljetek olaszok! Hallgassatok ide! Az, hogy megtagadjuk a tesztelést az az egyetlen módja a vakcina megakadályozásának! Ha beadják az oltást, akkor leszünk betegek, gyengék, és egészen biztosan a halálunkhoz vezet. Az egyetlen megoldás, hogy megmentsük az emberiséget, és az olaszokat, hogy megértessük másokkal, hogy ne hagyják magukat tesztelni!! Ne teszteltessétek magatokat! Ne adjátok meg nekik, amit akarnak! Ez a csapda! Azért is mondom el ezt nektek, mert így legalább nem mondhatjátok azt, hogy nem figyelmeztettelek titeket.
Covid-19 azt jelenti ’tömeggyilkosság’. Ne teszteltesd le magad. Ez az egyetlen módja, ha elakarod kerülni. A tv-ben sosem fogják neked ezeket mondani. A politikusok mind tisztességtelenek. Amúgy maga az Egészségügyi miniszter maga is orvos. Kolléga! Szégyelld el magad!
Akiket nem oltanak be, azok megszűnnek a társadalom részére. Nem fogsz tudni utazni vakcina nélkül. Se moziba menni, és hamarosan a saját házadat sem hagyhatod majd el. Ez már mind jelen van néhány kínai városban. Spanyolország, Argentína, és a többi latin területen, a hol a legtöbbet tesztelnek. Már mindent elkészítettek a nagyvállalatok, cégek, és a média a tömeges oltásra. Én inkább meghalok, mint beoltassam magam.”
Dr. Roberto Petrelli elhangzott információi során fel kell tennünk a következő kérdéseket:
 
Mi folyik itt? 
 
Milyen céllal folyik ez a nagyméretű covid19-es átverés?
 
Lehet, hogy nem is olyan nagy a baj, ahogy a média mutatja?
 
Hamarosan folytatom…
 
 
Források:

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A halál rejtélye

Milliárdosok: Mit használ az embernek...?