Keserű Valóság – Három gonosz hullám miatt más a levegő minősége 2021-ben

 


Keserű Valóság – Három gonosz hullám miatt más a levegő minősége 2021-ben

 

2021-ben nemcsak 6 városban: Nyíregyháza, Miskolc, Sajószentpéter, Kazincbarcika, Putnok és Hernádszurdok volt veszélyes a levegőminőség, de az ország több pontján is romlott a levegő minősége, de a covid-19 harmadik hulláma, és más gonoszságnak az új hullámai miatt is gonoszabb, eltérő a levegő színvonala. Szinte érezni lehet a gonosz sugárzásokat. Ti is érzitek ezeket a gonosz, romlott hullámos levegőt? De mik ezek a gonosz hullámok, amelyektől más a levegő 2021-ben?

   -         Az első gonosz hullám, amitől más a levegő ebben az évben, hogy Dániában év elején a DR csatorna képernyőjén megjelent egy új rajzfilm, aminek a főszereplője, John Dillermand, aki bemutatja a gyerekeknek, hogy mire képes a hatalmas péniszével. Természetesen erre a fél ország kiborult, de a csatorna erre azzal válaszolt vissza, hogy idézem:

a műsornak semmi köze szexuális töltetű dolgokhoz, a céljuk pedig az volt, hogy a különbözőséget és a sokszínűséget jelenítsék meg azzal, hogy a főszereplő olyan tulajdonsággal bír, amilyennel jó eséllyel senki más a világon. Ezen túl hozzátették, semeddig sem tartana, hogy elkészítsenek egy olyan rajzfilmet, aminek a főszereplője egy nő, aki nem bír uralkodni a hüvelyén.

A legfontosabb pedig az, hogy a gyerekeknek tetszett

– zárult a csatorna hivatalos kommünikéje.”

 

   -      A második gonosz hullámban a csalók két csoportja is beletartozik. Az első csoport az unokázó csalás, de erről szerintem már mindenki hallott. Azóta természetesen a nyomozóknak sikerült elfogniuk pár külföldi csalókat. A második csoportban a társkeresős bitcoinos csalás tartozik. Erről bővebben most nem térnék ki, de aki szeretne az a forrásban olvashat többet.

 

    -     A harmadik gonosz hullám két csoportja a keresztény üldőzés és annak magasabb változata a gyalázás.

A keresztényeket eddig is üldözték világszerte, ezért nem is lesz újdonság az olvasóknak, amiről az Open Doors legújabb kutatásai számolnak be: A mai napig vannak, akiket azért gyilkolnak meg, mert keresztények. Mindennap 13 keresztényt ölnek meg a vallása miatt a világon. Mindennap 12 templomot vagy keresztény épületet támadnak meg. Mindennap 12 keresztény embert tartóztatnak le jogtalanul vagy börtönöznek be, és másik 5 embert rabolnak el, mert keresztény. Szudánban a keresztény nőket rendszeresen bántalmazzák szexuálisan. Az Open Doors munkásainak jelentése alapján a valós számok sokkal magasabbak, mint amennyi esetet jelentenek.

 

A fenti sorokat is olvasva az ember idegrohamot kap. Csakhogy most kapaszkodjatok meg, mert ez még mindig a jéghegycsúcsa, mivel újonnan nemcsak üldözik világszerte a keresztényeket, hanem a média meg is gyalázza azokat, sőt a magyar média nem tesz ez ellen semmit, mivel ő szerintük ezzel megsértenék a vallásszabadság jogát. Erről bővebben a forrásban lévő magyarnemzet.hun olvasható.

Keserű Valóság:

 A fenti sorokat olvasva 2021-ben nagyon rossz lesz a levegő minősége, és a legtöbb keresztény tehetetlen ezek ellen. Egy dolgot azonban mégis tehetünk valamit, hogy imádkozunk és idővel meglesz annak gyümölcse, mert az ima eseményeket változtat meg. Nem ez történt sok bibliai hithőssel? El kell kezdeni nekünk, utolsó időbeli keresztényeknek még jobban komolyabban venni az ima életünket. Vegyük fel a szellemi fegyvereket és harcoljunk!

„Örüljön a Menny, és ti mind, akik a Mennyben laktok! De jaj nektek, föld és tenger, mert leszállt hozzátok a Sátán, aki őrjöng dühében, mert tudja, hogy már csak kevés ideje maradt!”

Jelenések könyve 12:12

 

Források:

https://www.portfolio.hu/gazdasag/20210223/hat-varosban-veszelyesen-rossz-a-levego-minosege-magyarorszagon-471140

https://24.hu/belfold/2021/01/09/por-legszennyezettseg-az-orszag-tobb-pontjan-rossz-a-levego/

https://24.hu/elet-stilus/2021/01/07/john-dillermand-penisz-hatalmas-rajzfilm-dania/

https://index.hu/belfold/2021/01/14/bitcoincsalas_50_arnyalata_token_tinder_randi_tarskereso_kriptovaluta_szexi_botcoin/

https://888.hu/sivalkodjatok/ez-az-50-legveszelyesebb-orszag-ha-kereszteny-vagy-2021-ben-4298944/

https://magyarnemzet.hu/belfold/a-szolasszabadsag-nem-vedi-tobbe-a-keresztenygyalazast-video-9403082/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=magyarnemzet&fbclid=IwAR3CxoL3wo5R_XxVbUwEzbRGAXhQngUp4c7KFYT-6nUdG4vb1w-iRWJeMm8

https://www.veol.hu/orszag-vilag/buntetlenul-zajlik-a-keresztenygyalazas-magyarorszagon-4353127/

https://magyarnemzet.hu/belfold/keresztenygyalazas-a-kigyo-a-sajat-farkaba-harap-9463691/

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A halál rejtélye

Milliárdosok: Mit használ az embernek...?