Apokalipszis – A Covid-19-es oltások nem a Fenevad bélyege

 

Apokalipszis – A Covid-19-es oltások nem a 

Fenevad bélyege



„De mikor eljő amaz, az igazságnak Lelke, elvezérel majd titeket minden igazságra. Mert nem ő magától szól, hanem azokat szólja, amiket hall, és a bekövetkezendőket megjelenti néktek.”

- Jn 16:13 -



Bevezetés

A digitális korszaknak és annak eszközeinek köszönhetően ma már mindenkiből Újságíró lehet! Csakhogy nem mindenki tud jól írni, mert nem erre született, vagy nincs erre tehetsége, vagy csupán rossz író, vagy egyszerűen nem tud jól fogalmazni. Nem beszélve arról, hogy milyen sok helyesírási hibával írnak sokan.

Természetesen nálam is vannak olykor hibák vagy gépelési hibák, ahogy az lenni szokott. De erre többnyire azért került sor, mert gyorsan írtam vagy nem ellenőriztem a szöveget. Nem azért hibáztam, mert nem ismerem a helyesírási hibákat, hanem a kapkodásomnak köszönhető! Van különbség! De még a hivatásos Újságírók, Szerzők is hibáznak néha. Elég sokszor találkoztam gépelési hibákkal népszerű hírportálokon, sőt az általam újonnan megvásárolt könyvekben is. Ezekre valószínűleg azért került sor, mert valóban egy felgyorsult világban élünk.

De még, ha ez lenne a legnagyobb probléma, hogy a legtöbb facebookos Felhasználó nem tud írni, akkor itt pontot is tehetnénk.

A helyzet viszont súlyosabb, mivel a legtöbb Felhasználó, akik eldöntötték, hogy írni fognak egyszerűen nem tudnak különbséget tenni jó és rossz, igazság és hamisság, tény és álhír között, de azért hozzászólnak némelyikük mások által közzétett egyes bejegyzésekhez.

A minap kaptam az egyik facebookos ismerősömtől privátban egy üzenetet a COVID-19-ről!

Rögtön felismertem, hogy az üzenet tartalma hamisak voltak. Sajnos már nem emlékszem arra, hogy pontosan miről szólt az üzenet, de arra határozottan emlékszem, hogy az egész szöveg úgy, ahogy van hazugság!

De nagyon sok álinformáció terjedt el a koronavírusról az elmúlt másfél évben, és ezzel párhuzamosan az emberiség még megosztottabb lett, és még nagyobb lett a gyűlölet, és még több lett a harag, a családi perpatvar, a feszültség, és még többen lázadtak vagy lázadnak most is, mert sokuknak elege lett mindenből. Természetesen ezzel párhuzamosan még többen imádkoztak, még többen kezdték egymást keresni, és törődni egymással, és még többen keresték az Urat, miközben sokan meg is haltak a COVID-19 miatt.

 

Folytatódik az Antikrisztus munkája

 

A koronavírus megjelenésével, és a róla keringő hamis információk halmaza megosztotta az embereket.

Az igazság ugyanis sosem osztja meg az embereket! Az igazság egységre buzdít!

Műalkotásom terjedelmi oka miatt a következő percekben felsorolok néhány érdekes tényt, borzalmas álhíreket, és nem utolsósorban lélekfacsaró összeesküvés-elméleteket, ami megosztotta az emberiséget a járvány idején, és ezáltal folytatódott a Fenevad munkája.


2020.03.11-én a WHO világjárvánnyá minősítette a COVID-19-et.

Néhány nappal ezután Orbán Viktor elrendelte az országos rendkívüli szünetet bizonytalan ideig.

Akkoriban nagyon mentek Magyarországon a facebookos hagymaevési posztok, mivel így akartak védekezni a vírus ellen. Így utólag azért feltennék egy kérdést:

Tényleg sokan el is hitték az ismerőseim közül, hogy a hagymaevéstől nem lesznek koronavírusosak?

Brutális gondolatok!

De a magyarországi hagymaevéses álhír enyhébb más országokhoz képest, ahol ennél borzalmas álhírek, és lélekfacsaró összeesküvés-elméletek jelentek meg a COVID-19-ről.


Borzalmas álhírek

1. Még mindig nagyon sokan nem hisznek a koronavírus valódi létezésében. Ők az úgy nevezett vírustagadók!

2. Sokan azt hitték vagy hiszik továbbra is tévesen, hogy az antibiotikum képes megállítani a vírust.

3. Sokan azt gondolták vagy gondolják, hogy a szúnyogok is terjeszthetik a koronavírust.

4. Sokan azt képzelték vagy képzelik, hogy a fertőtlenítőszerekkel megússzák a járványt, de kiderült, hogy tévedtek.

5. Sokan azt gondolták vagy gondolják most is, hogy a maszkokban férgek lapulnak.

6. Iránban több, mint 300-an meghaltak, mivel hittek annak az álhírnek, hogy alkohollal megelőzhető a koronavírus-fertőzés.

7. Az American Journal of Tropical Medicine and Hygiene folyóiratban nemrég közzétett tanulmány szerint: A koronavírust övező álhírek, téves információk és összeesküvés-elméletek 2020 első három hónapjában közel 800 ember halálát okozták világszerte.


Lélekfacsaró összeesküvés-elméletek


A Magyar Nemzet egyik felmérése szerint:

„A lakosság több mint 75 százaléka hisz valamelyik, koronavírussal kapcsolatos összeesküvés-elméletben Albániában, Szerbiában, Bosznia-Herzegovinában, Montenegróban, Észak-Macedóniában és Koszovóban.”

De Németországban is megdöbbentően sokan hisznek a különféle összeesküvés-elméletekben a népszava.hu szerint.

Covidos összeesküvés-elméletek

1. Sokan úgy vélik, hogy a koronavírus nem más, mint egy génmanipulált biológiai fegyver.

2. Sokan úgy gondolják, hogy a koronavírus elleni vakcina homoszexualitást és impotenciát okoz.

3. Sokan abban hisznek, hogy vakcinába egy 5G-chipet rejtettek a tudósok, amelyet aktiválva a felsőbb hatalmak irányítani tudják majd a beoltottak gondolatait.

4. Sokan hisznek abban, hogy Bill Gates áll a koronavírus mögött.

Covid-19-es káosz

Az oltások körül is nagy zavar van. Az első oltást ősszel adták be, és télen eljutott Magyarországon is.

De nézzük meg néhány oltás körüli zűrzavart. Mivel az a célom, hogy rövid, és átfogó legyen a cikkem, ezért nem megyek bele a részletekben.

1. Nagyon sok covid-19-es ellenszer jelent meg sok briliáns személyektől, de még mindig sok oltáspárti nem kapta meg vagy nem is akarják beoltani magát vagy éppen a nyugati, míg mások a keleti vakcinából kér.

2. Nagyon sok ember oltás ellenes, és valahol meg is lehet érteni, hiszen különbözőek vagyunk, és nem várhatjuk el azt, hogy mindenkinek hasonló legyen a gondolkodása.

3. Az oltásokkal szinte egy időben megjelentek a vakcina igazolványok, és ezektől ismét megosztásra vezetnek, mert sokan nem tudnak majd menni színházban, moziban, könyvtárban.

4. Ha valaki rémhírt terjeszt a koronavírusról, azokat újonnan megbüntetik a legújabb magyarországi büntetőtörvénykönyv szerint. E körül is voltak már incidensek, mivel volt rá példa, hogy feljelentést tettek. Ráadásul az illető orvos volt. A csavar a dologban az volt, hogy kiderült, hogy mégsem követett el bűncselekményt az orvos, mivel a tévhitek nem minősülnek rémhírterjesztésnek.

5. A maszkok megjelenése is megosztotta az embereket. Vannak, akik tűrik és vannak, akik nem szeretnek maszkot hordani, mert alig kapnak levegőt vagy betegek és a többi és a többi.

6. Nagyon sok keresztény nem ismerte Isten igéjét, és ugyanúgy imádkoztak kézrátételesen. Emlékezhetünk arra is, hogy sok nagy befolyású Pásztorok megakarták állítani a koronavírust. Az első hullám idején még Ferenc pápa is szorgalmazta, hogy a kórházakban imádkozzanak a betegekért, de ahelyett, hogy meggyógyultak volna még több pap, püspök fertőződött meg, és halt meg.

7. A nagy kedvenc részem, amikor egyes keresztények azt hiszik tévesen, hogy a mostani ellenszerek a Fenevad bélyegével azonos. Erről különböző hamis információkat olvastam a facebookon, sőt egy profétikus üzenetet is.

Erről viszont szeretnék bővebben írni, mivel az a célom, hogy legalább a keresztények ne legyenek becsapva és ne éljenek hazugságban!


A Nanochipek nem a Fenevad bélyege

Bármennyire is ragaszkodik sok keresztény ahhoz a nézethez, hogy az oltásokban lévő nanochipek a Fenevad bélyege – ettől még nem lesz az.

Az igaz, hogy az oltásokban vannak nanochipek is, amit a fősodratú Média titkol, és az is igaz, hogy készülőben van egy „Új Világrend”, és az elit már hosszú évek óta azon dolgozik, hogy beszüntesse a készpénzt.

De nem a Fenevad bélyegét veszik fel azok, akik beoltják magukat.

Bármennyire is hihetetlen, de még mindig nem jött el ez a korszak!

Két forrásnak tudunk hinni:

Istennek vagy Sátánnak; Igazságnak vagy Hamisságnak; Saját magamnak vagy a Szentszellemnek.

Fel kellene tenni a kérdést, hogy azzal, hogy különböző elméleteket olvasok vagy éppen különböző elméleteket szövők a Fenevad bélyege körül nem magamnak akarok igazságot szerezni?

Ahelyett, hogy a "Közösségi Médiának", Orvosoknak, Professzoroknak, Másoknak, információs és dezinformációs dokumentumoknak hiszünk, vizsgáljuk meg a dolgokat "Isten Szent Szavából", és kérdezzük meg a Szentszellemet.


Felejtsük el egy pillanatig az összes elhalmozódott információkat és nézzük bele a homályos tükörben.

A Jelenések könyvében a következő sorok vannak megírva:

„Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az õ jobb kezökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek; És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson [semmit,] hanem csak a kin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma. Itt van a bölcseség. A kinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát; mert emberi szám: és annak száma hatszázhatvanhat.”

Itt arról olvashatunk, hogy valaki teszi, tehát az Antikrisztus. Márpedig ez az egyik szempont, ahol elbuktak az összes téves képzelgések, mivel még mindig nincs itt az Antikrisztus. Természetesen tudok arról is, hogy sok keresztény keresi az Antikrisztust, és nagyon sok személyre ráfogták, hogy például Donald Trump vagy Barack Obama az Antikrisztus. De szerepeltek már olyan nevek is, mint Orbán Viktor, Jared Kushner és a többi, és a többi.

Ez nem új keletű jelenség, mivel az elmúlt kétezer év során folyamatosan voltak antikrisztusi keresések.

- Szentszellem ki lesz az Antikrisztus, és mikor lesz vége ennek az egész oltás körüli káosznak?


- Ebben a világban folyamatosan óriási zűrzavar lesz, amíg vissza nem jövők népemért, az pedig hamarabb bekövetkezik, mint sejtik. Az Antikrisztus a Sátán fia lesz, aki mindenben fogja utánozni Jézust. Igaz, hogy egy ideig békesség és gazdagság lesz, s eközben a Fenevad népszerűséget és megbecsülést szerez magának. Semmivé teszi a világ problémáit, a békesség azonban vérontásba torkollik, a gazdaság pedig az egész Földre kiterjedő éhínségbe.

 

 

Források:

https://www.pharmindex-online.hu/infektologia/hirek-cikkek/who-vilagjarvany-szintjere-lepett-a-covid-19-virusfertozes

https://www.portfolio.hu/gazdasag/20200906/meg-mindig-elnek-a-koronavirusos-konteok-ime-az-5-legdurvabb-447396

https://index.hu/kulfold/2021/02/15/koronavirus-osszeeskuves-elmeletek-/

https://nepszava.hu/3091069_titkos-hatalmak-vagy-ufok-meggyartottak-a-virust

https://qubit.hu/2020/08/14/nyolcszaz-ember-halalat-okoztak-vilagszerte-a-koronavirusos-alhirek

https://magyarnemzet.hu/kulfold/termekeny-talajra-hullanak-a-koronavirusos-osszeeskuves-elmeletek-9107192/

https://24.hu/tech/2021/04/20/konteo-koronavirus-osszeeskuves-elmelet-twitter-gepi-tanulas/

https://24.hu/kulfold/2020/03/10/koronavirus-iran-alkoholmergezes/

https://index.hu/kulfold/2020/03/27/iran_kinai_koronavirus_mergezes/

https://www.vajma.info/cikk/tukor/8272/Lesz-e-vedooltas-a-terjedo-osszeeskuves-elmeletek-ellen.html

https://www.blikk.hu/aktualis/kulfold/koronavirus-vakcina-chip-5g-osszeeskuves-gitarpedal-aramkor/0fwz233

https://eletforma.hu/hirek/a-legdurvabb-koronavirus-osszeeskuves-elmeletek/

https://koronavirus.gov.hu/cikkek/beadtak-az-elso-vedooltast-magyarorszagon

https://www.portfolio.hu/gazdasag/20210501/nagyon-furcsa-dolgot-lathatunk-a-magyarorszagi-koronavirusos-halalozasoknal-481174

https://hvg.hu/itthon/20210426_remhirterjesztes_orvos_koronavirus

 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A halál rejtélye

Milliárdosok: Mit használ az embernek...?