Keserű Valóság – Pillanatnyi figyelmetlenség okozta a 10 éves, szarvasi kisfiú vesztét

 

Keserű Valóság – Pillanatnyi figyelmetlenség okozta a 10 éves, szarvasi kisfiú vesztét

 

A 24.hu hírportál június 23-án  közzétett egy cikket egy  meg nem nevezett 10 éves kisfiú esetéről, aki 2020. december 21-én súlyos balesetet szenvedett.

„ Az autóban hárman utaztak, amikor történt a december 21-ei baleset. A kisfiú hátul ült, a jobb első ülésen ült az édesanyja, a kocsit pedig a nő élettársa vezette. A gyermek leejtette a mobiltelefonját, a férfi pedig fel akarta venni azt. A jobb kezével hátranyúlt, de ekkor néhány másodpercig nem az utat nézte. A fiú édesanyja, amikor meglátta, hogy az út balra kanyarodik, szólt az élettársának, hogy vigyázzon.

Ekkor a férfi visszanézett, de már elmentek jobbra és nem tudta visszakormányozni a kocsit az útra, s nekiütköztek egy fának. A gyermek súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, majd január 30-án meghalt. Az édesanyja és a férfi könnyű sérüléssel kerültek kórházba. A Szarvasi Rendőrkapitányság lezárta a nyomozást, így már az ügyészségen van az ügy.

Keserű Valóság:

A bölcsek képesek mások hibájából is tanulni. Legyünk bölcsek, és figyeljünk jobban az úton, mert egy váratlan mozdulat, kis félrelépés, szabálytalanság, figyelmünk másra tekintése okozhatja sokszor a visszafordíthatatlan tragédiát.

 

Források:

https://24.hu/belfold/2021/06/23/leejtett-mobil-miatt-halt-meg-egy-tizeves-kisfiu-szarvason/#

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A halál rejtélye

Milliárdosok: Mit használ az embernek...?