Apokalipszis – Az Apokalipszis 4 lovasa vágtat, miközben Aurora tombol, miközben a Halál Angyala is arat

 

Apokalipszis – Az Apokalipszis 4 lovasa vágtat, miközben Aurora tombol, miközben a Halál Angyala is arat

 

A 2021-es októberi hónapban nagyon sok minden történt. Éppen ezért egy nagyon mozgalmas hónap volt. Alsószentmártonban ketten is hazaköltöztek; a 15 éves Petike, és egy 58 éves anyuka. Drávacsehin egy fiatal férfi, aki a 20-as éveiben járt - akasztotta fel magát.

A Jelenések könyvében szereplő apokalipszis négy lovasai vágtatnak, miközben Aurora Gonosz Szellem Aurora szélviharnak álcázva magát tombol, miközben a Halál Angyala tébolyultan elkaszálja a megtéretlen lelkeket covid-19-ként álcázva magát. Ezek együttesen fuzionálva aratnak és az alábbi eseményeket írhatjuk fel az ő számlájukra:

-         Olaszországban özönvíz, sárlavina, földcsuszamlás is volt. A zord időjárási körülmények miatt Quiliano városában egy híd leomlott, Campobassóban bezártak egy Covid−19 oltóközpontot, Genovában pedig iskolákat zártak be, és elrendelték a parkok és temetők bezárását is. Meteorológusok szerint még sosem volt példa arra Európában, hogy 12 óra alatt 740,6 milliméter csapadék essen.

-         A kanári szigetekhez tartozó La Palma szigetén október 3-án a Cumbre Vieja tűzhányó több mint ezer épület, köztük 880 lakóház semmisült meg, de kiterjedt károk keletkeztek az infrastruktúrában és a termésben is.

-         Október 4-én Jánossomorján egy terepjáró halálra gázolt egy biciklist. Ugyanezen a napon leállt a facebook közel 6 órára.

-         Október 6-án Tunéziában lezuhant egy katonai helikopter. Három katona meghalt. 12 nappal később október 18-án Németországban is meghaltak hárman egy helikopterbalesetben. A roncsok több száz méteren szóródtak szét egy erdő közepén. Észak – Olaszországban hatalmas árvíz pusztít. a kegyetlen időjárási körülmények miatt egy híd leomlott Quiliano városában, bezártak egy Covid−19 oltóközpontot Campobassóban, Genovában pedig bezárták az iskolákat, és elrendelték a parkok és temetők bezárását. Az Antarktiszon megdőlt a hidegrekord. Mínusz 61,1 fok volt az átlaghőmérséklet.

-         október 7-én Horvátország, Pakisztánban, és Japánban is földrengés volt. Pakisztánban 5,7 erősségű volt a földrengés, és az első jelentések szerint legalább 20 áldozata, és 300 sérültje volt. Több mint száz vályogház összeomlott, számos épület megrongálódott. Tokióban megremegtek az épületek a 6,1-es erősségű földmozgás miatt, az utcákon megszólaltak a vészjelző szirénák. Több gyorsvasútvonalon is ideiglenesen leállították a forgalmat. Este Budapesten egy idősember lakásán tűzoltók érkeztek meg. A tűzoltók a lakásban egy korábbi tűz még izzó nyomait és egy holttestet találtak.

Ugyancsak október 7-én szerda este földmozgást jelentettek Bosznia-Hercegovinából is: a 4,7-es erősségű földmozgást Banja Luka közelében, 26 kilométeres mélységben észlelték. Ausztriában és Olaszországban több mint 10-20 centiméteres friss hó hullott.

-         Október 9-én a libanoni Zahraniban leállt a hőerőmű, néhány órával azután, hogy az ország északi részén lévő Deír Ammar-i erőművet is le kellett kapcsolni pénteken az üzemanyaghiány miatt. A hőerőmű kikapcsolása miatt napokig nem volt áram az országban. Kongóban meghalt egy hároméves kisfiú ebolafertőzésben. Oroszországban 29-en haltak meg alkoholmérgezésben.

-         Október 10-én a Moszkvai Nagyszínházban Bolsojban operaelőadás közben Nyikolaj Rimszkij-Korszakov Szadko című operájának előadásán meghalt egy 37 éves színész díszletcsere közben balesetben.

-         Október 11-én Lácacsékén és Jászapátin is meghaltak füstmérgezésben. A Széll Kálmán téren pedig egy 16 éves lányt gázolt el a metró.

-         Kínában akkora volt a heves esőzés, hogy földcsuszamlások is voltak, miközben 17 ezer ház dőlt össze, és 120 ezer embert evakuáltak. Az áradás miatt több mint 400 bányában és 14 gyárban fel kellett függeszteni a munkát.

-         Október 10-én meteorit zuhant egy nő ágyában a Brit Kolumbiában lévő Golden városában lévő házban. Fonyódon pedig egy 37 éves zalaegerszegi nő az egyik buszmegállóban hagyta a csecsemőjét. Mindössze egy takaróba és egy törülközőbe csavarva, teljesen elhagyatottan talált rá egy csecsemőre egy kutyát sétáltató pár.

A tatárföldi Menzelinszk városában lezuhant egy sportejtőernyősöket szállító L-410-es könnyű utasszállító repülőgép 22-en voltak a fedélzeten. A balesetnek voltak halálos áldozatai.

-         A görögországi Kréta körzetében október 12-én 6,3 erősségű földmozgás volt. A földrengést több kisebb utórengés is követte, emiatt cunamiraadót rendeltek el.

-         Magyarországon az októberi hideg napok során négy ember meghalt kihűlés következtében. A Bükkben és Mátrában is havazott október 13-án. Másnap Bánkúton pedig 10 cm-es hó hullott.

-         Október 11-én Alaszkában és Hawaiiban erős földrengés volt.

-         Október 12-én Pest megyében halálra gázolt egy embert a vonat. Nepálban 25-en haltak meg egy buszbalesetben. A buszon ülők közül sokan hazafelé tartottak a kéthetes hindu ünnepről, a Dashainról. A Fülöp-szigetekre lecsapott a trópusi ciklon.

-         Október 13-án Kaposváron öngyilkos lett egy 15 éves kislány. A kislány a negyedik emeletről ugrott ki. A társasház egyik lakója azt mondta, hogy a lányt  a nagyapja és a nagynénje nevelte, mivel az édesapja meghalt, anyja pedig nem a családdal élt.

-         Október 14-én Tajvanon egy 13 emeletes épület kapott lángra, ezért több, mint 46-an meghaltak.

-         Október 15-én Budapesten a Récsei Centerben egy 68 éves férfi szörnyet halt, miután parkolás közben egy teherautóról targonca zuhant egy gépkocsivezetőre. Bár szemtanúk azonnal hívták a mentőket, a férfi életét már nem lehetett megmenteni. Albertirsán pedig meghalt egy nő áramütés miatt. Ugyanezen a napon az indonéziai Buru szigetén egy krokodil ölt meg egy fürdőző nyolc éves kislányt. Szintén ezen a napon Afganisztánban többen is meghaltak egy pokolmerénylet során, miközben azok a síita mecsetében imádkoztak. Az Iszlám Állam vállalta magára a felelősséget, hogy 73-an sebesültek meg és 33-an haltak meg. 

-         Október 16-án Franciaországban lefejeztek egy 76 éves tanárnőt. Az indonéziai Balin a 4,8 erősségű földrengés emberéleteket követelt. A tajvani Kaohsiung kikötővárosban keletkezett tűz során legalább 40-en haltak meg. Az oroszországi Jekatyerinburgban Tizenhat ember halt meg alkoholmérgezésben. Terheléses támadás érte a 444-et!

-         Október 17-én meghalt egy férfi a Vas megyei Nemeskeresztúr és Jánosháza közötti útszakaszon. Brazíliában heves viharba került és elsüllyedt egy szállodahajó a Paraguay-folyón, a szerencsétlenségben legalább hatan életüket vesztették. Haitin elraboltak 17 amerikai misszionáriust és családtagjaikat egy bűnszervezet. Indonéziában egy gyilkos szumátriai tigrist fogtak el, aki megölt két embert.

-         Október 18-án, Csengelén vonat és autó ütközött, a sofőr azonnal meghalt.

Albániában rengett a föld. A földmozgás a Richter-skála szerinti 5-ös erősségű volt és Montenegróban is érezték.

Németországban lezuhant egy helikopter, hárman meghaltak.

Indiában áradnak a folyók. Legalább 25-en meghaltak. Több ezer embert evakuáltak, és legalább száz segélytábort állítottak fel.

Miközben terheléses támadás érte a 24.hu-t.

-         Október 19-én erős földrengés rázta meg Törökországot, Görögországot, Egyiptomot és Izraelt is. Az izraeli földrengéssel párhuzamosan szokatlan baleset történt. A földre zuhant egy felemelkedő hőlégballonba kapaszkodó fiatal, majd elütötte egy autó Észak-Izraelben. Mindeközben Észak-Koreában ballisztikus rakéták repültek a Japán-tenger felé folytatva a fegyverkísérletek sorozatát. Lettországban pedig egy hónapos vesztegzárat rendelt el Krisjanis Karins miniszterelnök. Ezekkel párhuzamosan Ausztráliában eltűnt egy 4 éves kislány a szülei sátrából egy elszigetelt óceánparti kempingezés során.

-         Október 20-án a Tolna megyei Faddnál egy anya és 16 éves lánya szörnyethalt az autóbalesetben. A lány nem használta a biztonsági övet, és kizuhant az autóból. Orosházán pedig két kocsi ütközött egymással. Az egyik sofőr az életét vesztette. A szíriai Damaszkusz központjában egy katonai busz ellen elkövetett robbantásos merényletben tizennégy ember halt meg. Kitört Japánban az Aszo nevű legnagyobb vulkánja. A tűzhányóból 3500 méter magas hamufelhő tört elő. Haitin misszionáriusokat és gyerekeket raboltak el a 400 Mawozo nevű banda. A bűnszervezet fejenként 1 milliót dollár váltságdíjat kért.

-         Október 21-én kivégeztek Szíriában 24 embert a tavalyi erdőtüzek miatt. Lengyelországban négy ember meghalt a heves viharok miatt, és több mint 120 ezer háztartás maradt áram nélkül. A halálesetek közül három is a viharos szél okozta közúti balesetekkel függ össze, egy emberre pedig rádőlt egy széllökéstől kidőlt épülő házfal.

-         Október 22-én Stockholmban lelőtték a legismertebb 19 éves Einar nevű svéd rappert. Krétán életét vesztette egy hatvan éves brit férfi, aki a két unokáját akarta megmenteni attól, hogy megfulladjanak. Lengyelországban a heves szélviharok miatt több mint 120 ezer háztartás maradt áram nélkül és négy ember az életét vesztette. Németországban a jelentős viharciklon miatt egy mozdonyvezető az életét vesztette, amikor egyik kollégájával a szerelvény előtti pályaszakaszt tisztította, melyet elleptek a leszakadt gallyak. Terheléses támadás érte a HVG.hu-t is.

-         Október 23-án Szíriában egy MQ–9-es amerikai harci drón végzett Abdul Hamid al-Matarral, aki az Al-kaida magas rangú vezetője volt. A délnyugat-nigériai Oyo államban fegyveresek megtámadtak egy börtönt és erőszakkal kiszabadítottak 837 foglyot. Ukrajnában a Poltava megyei kremencsuki Óvodában rádőlt egy fa egy négyéves kislányra, aki belehalt a sérüléseibe. Szicíliában kitört az Etna nevű tűzhányó.

-         Október 25-én Görögországban több tüntető csapott össze a rendőrökkel. Athénban a rendőrök könnygázzal és hanggránáttal próbálták meg feloszlatni a tömeget. Az ecuadori hófödte Chimborazo vulkánon 12 embert sodort el a lavina. Közülük négyen meghaltak.

-         Október 26-án Szicíliában a heves viharok miatt az utak, utcák víz alá kerültek. A súlyos idő miatt hárman is meghaltak. Catania lakosságának egy része és egyes vállalkozások a szélsőséges időjárás miatt áram nélkül maradtak, az iskolákat a környező településeken is bezárták. A hurrikánszerű viharok miatt, Szicília lakosai bezárkóztak otthonaikba, és leálltak a hivatalok, iskolák, üzletek is. Nigerben motorkerékpáron közlekedő fegyveresek; a Boko Haram iszlamista fegyveres csoport legalább 18 embert meggyilkoltak egy mecsetnél.

-         Október 27-én rengett a föld Tiszavasvárnál. A földrengést a bejegyzés szerint Tiszabecsen is érezték.

-         Október 29-én Budapesten halálra gázoltak egy 19 éves fiút.

-         Október 30-án Mexikóban meggyilkoltak egy újságírót. 2018 decembere óta ő a negyvennyolcadik hírlapíró áldozat az országban.

-         Október 31-én erős földrengés rázta meg La Palma szigetét, miközben elkezdődött a téli időszámítás. Aradon egy férfi talált egy megcsonkított gyermek holttestet kutyasétáltatás közben. A spanyolországi Onda városban egy 55 éves férfi halt bele megrendezett bikafuttató fesztiválon miután az egyik állat felöklelte. Csehországban leszakadt egy felvonó egyik kabinja és miatt egy ember életét vesztette.

Mindezek mellett történtek azért jó dolgok is:

-         Moszkvában arcfelismerő rendszert telepítenek minden metróállomáson – bár tudom, hogy lesznek olyanok, akik e sorokat olvasva nem fogják jó hírnek vélni. Emellett Oroszországban önjáró, önvezérlésű, robotizált löveget vetnek be mondhatni Robotzsaru fog járőrözni.

-         Ismét kibékült a két Korea.

-         Olaszországban meg lett a nyájimmunitás. A hvg.hu szerint: Már több mint 40 millióan vették fel mindkét oltást, miközben a lakosság 15%-a továbbra sem hajlandó beoltatni magát Olaszországban.

-         Az USA megegyezett a tálibokkal: humanitárius segítséget kap Afganisztán.

-         A texasi lezuhanó kis repülő balesetben mindenki túlélte.

-         Dubajban megépült a világ legnagyobb 250 méter magas óriáskerék.

 Ebben a hónapban két jelet is kaptunk, ami jelzi Jézus Krisztus második eljövetelét:         

-    Pécs kertvárosa felett tűzgömböt észleltek.

-    Észtországban kilenc patkány akadt össze a farkánál fogva. Az ilyen ritka, „patkánykirálynak” nevezett eseteket korábban járványok vagy éhínségek előjelének tekintették.

A felsorolt eseményeket olvasva nem tehetünk mást, mint hogy továbbra is várunk Jézus Krisztus visszatérésére. Aki szeretne velem várni az megteheti, hogy néha megnézi a weboldalamon lévő visszaszámlálást, ami nem az elragadtatás, mint eseményt számolja vissza, hanem felkészülés az ő második eljövetelére. Az elragadtatás próbanapjáig még 326 nap van hátra. Addig is legyünk továbbra is éberek, mert sosem tudhatjuk, hogy mikor jár le a mi időnk is.

„Legyetek hát éberek, mert nem tudjátok, melyik órában jön el Uratok.”

-         Máté 24:42 -

 

 

Források:

https://24.hu/kulfold/2021/10/07/foldrenges-pakisztan-halottak/

https://24.hu/kulfold/2021/10/07/horvatorszag-foldrenges-bosznia/

https://24.hu/kulfold/2021/10/07/tokio-foldrenges/

https://24.hu/belfold/2021/10/07/halalos-lakastuz-budapest-ii-kerulet/

https://24.hu/kulfold/2021/10/09/ebola-kongo-uj-fertozes-halal-kisfiu/

https://24.hu/kulfold/2021/10/09/oroszorszag-alkoholmergezes-etanol/

https://24.hu/kulfold/2021/10/09/nincs-uzemanyag-es-napokig-nem-lesz-aram-libanonban/

https://24.hu/kulfold/2021/10/10/bolsoj-meghalt-szinesz-eloadas/

https://24.hu/belfold/2021/10/11/ketten-is-meghaltak-fustmergezesben-hetfon/

https://24.hu/belfold/2021/10/11/m2-es-metro-gazolas-baleset-szell-kalman-ter/

https://24.hu/belfold/2021/10/11/metro-baleset-szell-kalman-ter-gazolas/

https://24.hu/kulfold/2021/10/12/fulop-szigetek-tropusi-ciklon/

https://24.hu/kulfold/2021/10/12/buszbalesetben-nepal-huszonot-halott/

https://24.hu/belfold/2021/10/12/halalos-vonatgazolas-dunakeszi-god/

https://24.hu/kulfold/2021/10/14/tajvan-toronyhaz-tuz/

https://24.hu/belfold/2021/10/15/albertirsa-halalos-aramutes-elado/

https://24.hu/kulfold/2021/10/15/moszkva-metro-beleptetes/

https://24.hu/kulfold/2021/10/15/robbantas-tamadas-afgan-mecset-merenylet/

https://24.hu/kulfold/2021/10/16/foldrenges-bali-halottak/

https://24.hu/kulfold/2021/10/16/epulettuz-tajvan-meghaltak-gyujtogatas/

https://24.hu/kulfold/2021/10/16/oroszorszag-alkoholmergezes/

https://24.hu/kulfold/2021/10/17/elsullyedt-egy-szallodahajo-braziliaban/

https://24.hu/kulfold/2021/10/17/haiti-emberrablas-misszionariusoak/

https://24.hu/belfold/2021/10/18/24-hu-terheleses-tamadas-elovalasztas/

https://24.hu/kulfold/2021/10/17/gyilkos-szumatrai-tigris-indonezia/

https://24.hu/kulfold/2021/10/18/helikopterbaleset-nemetorszag-buchen/

https://24.hu/kulfold/2021/10/18/eros-foldrenges-razta-meg-albaniat/

https://24.hu/kulfold/2021/10/18/india-arviz-haz-video/

https://24.hu/kulfold/2021/10/19/eszak-korea-raketa-japan/

https://24.hu/kulfold/2021/10/19/koronavirus-tavoktatas-egyhonapos-vesztegzar-lettorszagban-tavmunka-kijarasi-korlatozas/

https://24.hu/kulfold/2021/10/19/cleo-smith-eltunt-ausztralia-negyeves-kislany/

https://24.hu/kulfold/2021/10/19/emberrablas-haiti-kereszteny-misszionarius/

https://24.hu/belfold/2021/10/20/fadd-felborult-auto-ketten-meghaltak/

https://24.hu/belfold/2021/10/20/orosaza-halalos-baleset-teljes-utzar/

https://24.hu/kulfold/2021/10/20/merenylet-robbantas-sziria-polgalhaboru-damaszkusz/

https://24.hu/belfold/2021/10/22/terheleses-tamadas-hvg-hu/

https://24.hu/kulfold/2021/10/22/lengyelorszag-szelvihar-negy-halalos-aldozat/

https://24.hu/kulfold/2021/10/22/luxemburg-fu-legalizalas/

https://24.hu/kulfold/2021/10/23/tobb-mint-500-rab-szokott-meg-az-ostromot-kovetoen-egy-nigeriai-bortonbol/

https://24.hu/kulfold/2021/10/25/ecuador-lavina-vulkan-halottak/

https://24.hu/kulfold/2021/10/26/olaszorszag-szicilai-iteletido/

https://24.hu/kulfold/2021/10/26/nigeria-mecset-fegyveresek-gyilkossag/

https://24.hu/kulfold/2021/10/27/foldrenges-tiszasasvar-ukrajna/

https://24.hu/kulfold/2021/10/28/szicilia-vihar-bezarkozas/

https://24.hu/belfold/2021/10/29/budapest-biciklis-halalos-baleset-ikladon/

https://24.hu/kulfold/2021/10/30/ujsagirogyilkossag-mexiko-drog-korrupcio-bunugy/

https://24.hu/kulfold/2021/10/31/foldrenges-vulkankitores-termeszeti-katasztrofa-la-palma/

https://24.hu/kulfold/2021/10/31/egy-gyermek-megcsonkitott-holttestere-bukkantak-aradon/

https://24.hu/kulfold/2021/10/31/spanyolorszag-bikaviadal-halalos-aldozat/

https://24.hu/kulfold/2021/10/31/csehorszag-felvono-leszakadt-egy-halott/

https://24.hu/kulfold/2021/10/15/moszkva-metro-beleptetes/

https://www.blikk.hu/aktualis/kulfold/olaszorszag-arviz-eso-video/emwq4dz

https://www.blikk.hu/aktualis/kulfold/foldrenges-horvatorszag-bosznia-hercegovina/v9kgypt

https://www.blikk.hu/aktualis/kulfold/alpok-ho-auszria-olaszorszag-tel/rhszyw3

https://www.blikk.hu/aktualis/kulfold/pakisztan-foldrenges-serult-elhunyt/g43vjkr

https://www.blikk.hu/aktualis/kulfold/eszak-karolina-rendorno-titokban-szexelt-a-rabbal/f8rjj2f

https://www.blikk.hu/aktualis/kulfold/osszeomlott-a-hetemeletes-lakohaz-gruzia-aldozatok/10qthsj

https://www.blikk.hu/aktualis/kulfold/oroszorszag-szinhaz-tragedia-szinesz-agyonnyomta-bolsoj/9v92jqq

https://www.blikk.hu/aktualis/belfold/metro-gazolas-nem-jar-budapest-kettes-metro-szell-kalman-ter/t5hm6vc

https://www.blikk.hu/aktualis/kulfold/moszkva-oroszorszag-sportejtoernyos-konnyu-utasszallito-lezuhant/ny8y3cl

https://www.blikk.hu/aktualis/kulfold/meteorit-zuhant-egy-alvo-nore/lfltd8e

https://www.blikk.hu/aktualis/kulfold/vulkankitores-la-palma-foldrengesek/w4pbbc9

https://www.blikk.hu/aktualis/belfold/tragedia-kaposvar-tinedzser-ongyilkossag/4xh09pg

https://index.hu/kulfold/2021/10/06/tunezia-tragedia-hadgyakorlat/

https://index.hu/kulfold/2021/10/06/eszak-olaszorszag-arviz-idojaras-liguria/

https://index.hu/kulfold/2021/10/06/antarktisz-deli-sark-hidegrekord-amundsen-scott-idojaras-meteorologia/

https://index.hu/kulfold/2021/10/07/ujabb-foldrengesek-a-balkanon/

https://index.hu/kulfold/2021/10/07/pakisztan-foldrenges-halal/

https://index.hu/kulfold/2021/10/07/foldrenges-tokio-japan/

https://index.hu/kulfold/2021/10/08/robot-rovotika-robotzsaru-oroszorszag-onjaro-loveg/

https://index.hu/kulfold/2021/10/10/meteor-meteorit-meteorzuhanas-golden/

https://index.hu/kulfold/2021/10/10/mindenki-orizze-meg-nyugalmat-uzentek-a-facebook-leallasa-utan/

https://index.hu/kulfold/2021/10/11/eros-foldrenges-razta-meg-amerika-ket-legfiatalabb-allamat/

https://index.hu/kulfold/2021/10/12/foldrenges-kreta-2021-gorogorszag/

https://index.hu/kulfold/2021/10/12/legkevesebb-25-en-meghaltak-egy-buszbalesetben-nepalban/

https://index.hu/belfold/2021/10/13/kaposvar-ongyilkossag-15-eves-kislany/

https://index.hu/belfold/2021/10/13/fonyod-buszmegallo-csecsemo/

https://index.hu/belfold/2021/10/15/targonca-recsei-center-halal/

https://index.hu/belfold/2021/10/17/rendorseg-motoros-nemeskeresztur-janoshaza-halalos-baleset-8457-es-ut/

https://index.hu/belfold/2021/10/18/vasuti-kozlekedes-kiskunfelegyhaza-kistelek-szeged-keses/

https://index.hu/kulfold/2021/10/15/indonezia-kislany-krokodil/

https://index.hu/kulfold/2021/10/15/pokolgeppel-robbantottak-egy-afganisztani-mecsetben/

https://index.hu/kulfold/2021/10/16/franciaorszag-gyilkossag-nyomozas/

https://index.hu/kulfold/2021/10/18/india-kerala-esozes-foldcsuszamlas/

https://index.hu/kulfold/2021/10/18/foldrenges-ukrajna-karpatalja/

https://index.hu/kulfold/2021/10/19/tobb-orszagban-is-erezni-lehetett-a-nagy-ereju-foldrengest-a-foldkozi-tengeren/

https://index.hu/kulfold/2021/10/19/texas-repulogep-szerencsetlenseg-baleset-serultek/

https://index.hu/kulfold/2021/10/19/halalos-baleset-holegballon-izrael/

https://index.hu/belfold/2021/10/20/fadd-halalos-baleset-biztonsagi-ov-nelkul-kizuhant-az-autobol/

https://index.hu/kulfold/2021/10/20/elrabolt-misszionariusok-gyerekek-haiti-emberrablas-bunszervezet-valtsagdij/

https://index.hu/kulfold/2021/10/22/kreta-megfulladt-ember-nagyapa-unokak/

https://index.hu/kulfold/2021/10/22/lengyelorszag-baleset-vihar-idojaras/

https://index.hu/kulfold/2021/10/22/nemetorszag-vihar-viharkarok-idojaras/

https://index.hu/kulfold/2021/10/22/dubaj-egyesult-arab-emirsegek-legnagyobb-oriaskerek/

https://index.hu/kulfold/2021/10/22/legalizaljak-a-marihuanat-luxemburgban/

https://index.hu/kulfold/2021/10/22/franciaorszag-szel-vihar-ciklon-175-km-ora-elsodort-ember/

https://index.hu/kulfold/2021/10/23/drontamadas-vegzett-az-al-kaida-egyik-vezetojevel-abdul-hamid-al-matar/

https://index.hu/kulfold/2021/10/23/ovodaban-halt-meg-egy-negyeves-kislany-ukrajna-kremencsuk-kidolt-fa/

https://index.hu/kulfold/2021/10/23/olaszorszag-szicilia-etna-vulkan-kitores-medikan/

https://index.hu/kulfold/2021/10/24/patkanyok-farok-osszeakadt-esztorszag/

https://index.hu/kulfold/2021/10/19/texas-repulogep-szerencsetlenseg-baleset-serultek/

https://index.hu/kulfold/2021/10/08/robot-rovotika-robotzsaru-oroszorszag-onjaro-loveg/

https://index.hu/kulfold/2021/10/22/dubaj-egyesult-arab-emirsegek-legnagyobb-oriaskerek/

https://index.hu/kulfold/2021/10/22/franciaorszag-szel-vihar-ciklon-175-km-ora-elsodort-ember/

https://index.hu/kulfold/2021/10/24/patkanyok-farok-osszeakadt-esztorszag/

https://hvg.hu/vilag/20211003_Jelentos_pusztitast_okozott_a_vulkankitores_La_Palma_szigeten

https://hvg.hu/vilag/20211004_Visszaallitjak_a_forro_drotot_a_ket_Korea_kozott

https://hvg.hu/vilag/20211007_pakisztan_foldrenges

https://hvg.hu/vilag/20211007_foldrenges_horvatorszag

https://hvg.hu/vilag/20211009_Napokig_nem_lesz_aram_Libanonban

https://hvg.hu/vilag/20211010_Megvan_a_nyajimmunitas_Olaszorszagban_mar_80_szazalekos_az_atoltottsag

https://hvg.hu/vilag/20211011_usa_afganisztan

https://hvg.hu/vilag/20211012_foldrenges_kreta_cunamiriado

https://hvg.hu/itthon/20211013_Kekesteton_havazas_hidegfront

https://hvg.hu/itthon/20211014_idojaras_elorejelzes_bankut_havazas

https://hvg.hu/vilag/20211015_Transznemu_kepviselok_a_nemet_parlamentben

https://hvg.hu/vilag/20211018_nemetorszag_helikopter_baleset

https://hvg.hu/vilag/20211019_eszak_korea_ballisztikus_raketa

https://hvg.hu/itthon/20211020_kihules_halalos_aldozatok_magyar_szocialis_forum

https://hvg.hu/vilag/20211019_Leesett_a_holegballonrol_es_halalra_gazolta_egy_auto

https://hvg.hu/vilag/20211020_japan_vulkan_kitores_aszo

https://hvg.hu/vilag/20211021_sziria_erdotuz_kivegzes

https://hvg.hu/vilag/20211022_sved_rapper_gyilkossag

https://hvg.hu/vilag/20211022_kannabisz_marihuana_luxemburg

https://hvg.hu/vilag/20211025_tuntetes_athen_rendorseg

https://hvg.hu/vilag/20211004_Visszaallitjak_a_forro_drotot_a_ket_Korea_kozott

https://hvg.hu/vilag/20211010_Megvan_a_nyajimmunitas_Olaszorszagban_mar_80_szazalekos_az_atoltottsag

https://hvg.hu/vilag/20211011_usa_afganisztan

https://hvg.hu/vilag/20211015_Transznemu_kepviselok_a_nemet_parlamentben

https://hvg.hu/vilag/20211019_eszak_korea_ballisztikus_raketa

https://hvg.hu/vilag/20211022_kannabisz_marihuana_luxemburg

https://444.hu/2021/10/07/foldrenges-horvatorszagban-es-pakisztanban

https://444.hu/2021/10/09/napokig-nem-lesz-aram-libanonban

https://444.hu/2021/10/11/akkora-aradas-van-kinaban-hogy-be-kellett-zarni-a-banyakat

https://444.hu/2021/10/20/tuzgomb-repult-at-pecs-felett

https://444.hu/2021/10/20/tuzgomb-repult-at-pecs-felett

https://888.hu/censored/az-apple-cenzurazta-a-bibliat-a-kinai-kommunista-part-keresere-4336979/

https://888.hu/feher-ferfi/cenzurazta-az-instagram-egy-kutatas-eredmenyeit-mert-nem-az-lmbtq-lobbinak-kedveztek-4337091/

https://888.hu/amerika-london-parizs/uj-kozossegi-oldalt-indit-donald-trump-4337511/

 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A halál rejtélye

Milliárdosok: Mit használ az embernek...?