Űrhajósidőutazás a Mennybe

 

Űrhajósidőutazás a Mennybe

 

Előzmény

2020. 12.31-én délelőtt tettem egy sétát az alsószentmártoni focipálya felé.

Amikor odaértem nem volt ott senki sem, pedig örültem volna egy kis társaságnak, mivel így is magányosnak, üresnek, és depressziósnak éreztem magam.

Körülnéztem egy kicsit, majd elővettem a kabátzsebemből a mobilamat, és elolvastam a különféle posztokat a facebookon. Nagyon sokan kiírták, hogy földrengés volt Alsószentmártonban.

Nem akartam elhinni mások posztjait, ezért megnéztem egy hitelesebb oldalról, a 24.hun, hogy mit írnak erről.

És valóban igaz volt a hír. De elolvastam a korábbi napok eseményeit is, és egy cikk különösen megragadta a figyelmemet, ezért elolvastam bővebben, hogy mit írnak.

A következő sorok álltak:

„ Világszerte 80 331 940-re emelkedett a koronavírus-fertőzöttek, 1 757 371-re a halálos áldozatok és 45 388 233-ra a gyógyultak száma – írta a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem vasárnap reggeli adatai alapján az MTI.”

A cikk elolvasása után hangosan kérdéseket tettem föl Istennek:

Uram! Mikor lesz ennek vége? Alsószentmárton és környékén is sokan fognak meghalni? Nem tudnál kivételt tenni és megmutatni nekem a jövőt! Isten, kérlek, mutasd meg nekem a jövőt!

Ahogyan imádkoztam a focipálya közepén hirtelen megjelent egy űrhajó, majd az űrhajóval együtt felvittek a harmadik egekig.

Ott különböző Angyaltípusok képeztek ki a Menny és Pokol titkairól, de a szellemvilági ismeretek alapjairól, és a természetfeletti valóság alapjaira is oktattak, sőt megtanítottak űrhajót is vezetni!                                                                      

Tíz évig voltam távol, de mielőtt visszatértem megtudtam, hogy valójában csak 10 perc telt el, mivel ott másképpen telik az idő!

Bármennyi időre is tűntem el most viszont itt vagytok ti is velem egy űrhajón!

Arról nem tudok, hogy melyik platformról, és melyik facebookcsoport által kerültetek ide, de arról sem tudok, hogy előtte hol voltatok vagy, hogy mit csináltatok, de tudok, amit tudok, hogy a Szentszellemnek köszönhetően vagytok most itt velem, mivel ő kért meg arra, hogy hívjak meg mindenkit, akit csak tudok, hogy mutassam meg nektek is néhány olyan dolgot, amelyek történtek és történni fognak!

 

Bevezető

Köszöntök mindenkit!

Unikornis25 pilóta vagyok!

Természetesen ez a művésznevem és azoktól, akik személyesen is ismernek, nem várom el, hogy így szólítsanak!

Ti most mindannyian a „Spiritus Sanctus G-2067-es” nevű űrhajó utazására kaptatok meghívást azzal a céllal, hogy általam megtudjátok, hogy milyen a Menny és a Pokol, de sok más dolgokról is lerántom a leplet, amit az elmúlt 10 év során szereztem meg.

De szó lesz még a családokról is!

Megakarok tenni minden tőlem telhetőt, hogy általam minél többen eljussanak a Menny nevű bolygóra.

A „Spiritus Sanctus G-2067” egy nagyon különleges űrhajó, mivel nemcsak a Mennyre, hanem képes a Pokolhoz is elvezetni minket, sőt időutazásra is képes ez a természetfeletti csodajárgány!

 Ti most erre kaptatok egy ingyenes belépőjegyet! Nem kell mást tennetek, mint elfogadni ezt a különleges meghívást, becsatolni a biztonsági öveteket, és kényelmesen hátradőlve figyelni és hallgatni!

Szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy egy nagyon izgalmas és hosszú út előtt állunk, és lesznek olyan tartalmak, amelyek egyáltalán nem fognak tetszeni, de az igazság fájni szokott. Továbbá lesznek olyan információk, amelyek a nyugalom megzavarására alkalmas. Tehát gyenge idegzetűeknek és gyermekeknek nem ajánlott ez a különleges űrutazás!

Amennyiben ti az előbbiekhez tartoztok, akkor elbúcsúzok tőletek, mivel a ti időtök még nem jött el.

Azok viszont, akik úgy döntöttek, hogy maradnak, egy-két dologra szeretném felhívni a figyelmet!

Az első dolog, amire szeretném felhívni a figyelmet, hogy nem kötelező velem tartanotok, és mindenkinek szíve joga hinni abban, amiben szeretne.

Lehet, hogy egyeseknek, fantáziának, misztikumnak, mesének fog tűnni az egész, míg másoknak sokkoló, rideg, esetleg természetfeletti, fenséges valóság.

A másik dolog, amire felhívom a figyelmet a társaságra, hogy nem véletlenül olyan a műalkotásom, amilyen, mivel azt az „Utasokra” szeretném bízni, hogy a videóm elhangzottak során annak tartalmából mit hisz el, és mit nem!

De a műalkotásom műfaját is az utókorra bízom, ha addigra nem fog megtörténni az elragadtatás és Jézus második eljövetele!

Nagyon örülök azoknak, akik úgy döntöttek, hogy maradnak! 

Szépen megkérek ismételten mindenkit, hogy csatoljátok be a biztonsági öveteket, dőljetek hátra, mert hamarosan elkezdem a visszaszámlálást.

 Visszaszámlálás indul 10 másodperctől:

 

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1

 

 

 

A család definíciója

 

Keszei Sándor a FŐSZEGY (Fővárosi Szülő Egyesület) elnöke, az MSZOE (Magyarországi szülők Országos Egyesület) honlapjának a főszerkesztője szerint:

 

A család gyűjtőfogalom. Többféle osztályozás létezik, többféle szempontrendszer érvényes lehet, éppen ezért a funkciók nehezen összemérhetők, bár bizonyos értelemben természetesen egy részük állandósulhat, más részük megerősödhet, vagy gyengülhet, esetleg teljesen elértéktelenedhet.”

 

Egy 2019-ben megjelenő cikk szerint:

 

„Minden család más és más. Van, ahol a szülők mindent megbeszélnek a gyerekekkel, máshol az apa a fiával, az anya a lányával alkot szoros viszonyban lévő párost. Néhol egy szobában alszik mindenki, máshol még a szülőknek is két külön hálószobájuk van. Önmagában egy-egy jó tanács nem sokat ér; annak személyre, pontosabban családra szabottnak kell lennie.”

 

Családmodellek

 

 

Hagyományos családmodell

 

1. Nukleáris család: Anya, Apa, gyerekek a tagok.

2. Csonka család (Kis család): Egy szülő, gyerekek alkotják.

3. Kiterjedt család (Nagy család): Amikor a nagyszülők is együtt laknak a gyerekekkel és az unokákkal.

4. Binukleáris család (Mozaik család): Ha egy szülő új partnerrel él egy háztartásban, akinek gyakran saját gyermeke is van.

5. Házasság nélküli.

 

Politikai családmodell

 

1.      Diktatórikus

2.      Demokratikus

 

Bibliai családmodell

 Isten igéje szerint akkor jó egy család hierarchiája, ha az adott családban Krisztus a Fej, és ha egy Férfi vezeti az összes családtagot.

Sajnos ma sok kereszténycsaládnál nem így van.

Circumplex családmodell

 David Olson elismert amerikai házasság- és családterapeuta, a Minnesotai Egyetem emeritus professzora és a Life Innovations nevű, házasságokat segítő szervezet alapítója szerint:

„A modell a családokat két dimenzió mentén összesen 16 típusra osztja. Az egyik dimenzió a kohézió, azaz a családon belüli érzelmi kötődés: mennyire állnak egymáshoz közel a családtagok. A négy kategória arról ad képet, hogy mennyire függetlenek egymástól a családtagok. A szétesett, tagolt, összetartó és egybefonódott típusú családok abban különböznek egymástól, hogy az egyes családtagok mennyire különülnek el egymástól, mennyire autonómok.

 A másik dimenzió az alkalmazkodókészség (vagy rugalmasság): milyen könnyen alkalmazkodik a család a szerkezetében bekövetkező változásokhoz. Az alkalmazkodókészség a kohézióhoz hasonlóan egy folytonosságot jelöl, szintén négy kategóriával, amelyek megmutatják, mennyire stabil az adott család, mennyire ragaszkodik a meglévő belső struktúrákhoz. A családok itt merev, strukturált, rugalmas vagy kaotikus besorolást kaphatnak.”

 

Apokalipto családmodell

 

Az összes családi modelleket szükséges két nagy csoportra osztani, azért, hogy különbséget tudjunk tenni jó és rossz, igazság és hamisság, világosság és sötétség, igazi és hamis szeretet között:

 

1. A Pokol családja, vagyis akiknek az apjuk a Sátán.

2. A Menny családja, avagy akiknek az apjuk Isten.

 

Műalkotásomat kezdeném a rosszal, vagyis a Pokol családjának a mélyebb boncolgatásával, majd fokozatosan áttérek a Menny családjának elemzésére.

 

A Pokol családjához tartozik a Sátánisták, a Luciferiánusok, a Médiumok, a Látnokok, a Jósok, a Boszorkányok, a Titkos Társaságok, a Sámánok, a Táltosok, akiknek némely tagjai szövetséget kötöttek az Ördöggel. De a Pokol családjához tartozik még a szivárványcsalád közössége, vagyis az alternatív családokban élő LMBTQ (leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű, queer) szülők és esetleges gyermekeik, akiknek némely tagjai szintén szerződést kötöttek Ördöggel.

Az ő szlogenjük a love is love, de egy másik nagy szlogenjük a család az család.

Az, hogy van mennyei és pokolbeli család teljesen Biblikus, hiszen maga Jézus is tett erről utalást a János 8,44-ben:

 

„Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni.”

Arról pedig, hogy mi Isten álláspontja a „LOVE IS LOVE és a CSALÁD AZ CSALÁD” szlogenekről már készítettem rövidvideót korábban. Akik esetleg még nem látták az alábbi linkre kattintva tekinthetik meg:

 

https://videa.hu/videok/kreativ/lucifer-leleplezodese-lmbtq-haazugsag-satan-ordog-OrsMpSfIVI30Mog4

Ha sikerült végig nézni a rövidvideómat, akkor megtudhattátok, hogy az 1korinthusiakhoz írt levél hatodik fejezet kilencedik és tízedik versszakában a következő sorok állnak:

 

„ Vagy talán nem tudjátok, hogy igazságtalan emberek nem vehetnek részt Isten királyságában? Ne csapjátok be magatokat! Isten királyságában nem vehetnek részt a szexuális bűnökben élők, vagy bálványimádók, vagy házasságtőrök, vagy prostituáltak, vagy homoszexuálisok, vagy tolvajok, vagy pénzimádók, vagy részegesek, vagy káromkodók, vagy csalók.”

 

Éppen ezért sem lehet a mézédes szlogent elfogadó közösség Mennyei állampolgár.

Legutóbb Új-Zélandon, Tajvanon, Svájcban,  és Costa Ricában is elfogadták a melegházasságot, hogy kiegészítsem a rövidvideómat.

 Vannak, olyan keresztények is, akik szintén behódoltak ennek a hamis szereteten alapuló közösségnek, mivel két feleségük van, de ettől függetlenül ők is olvasnak Bibliát, sőt járnak gyülekezetben is.

Erről tudnék bővebben is írni, de most csak egy igére hívom fel a figyelmet az előbbi sorokkal kapcsolatosan. A Máté 6:2-ben a következők vannak megírva:

 

„Bizony mondom néktek: elvették jutalmukat.”

 

A Pokol családjához tartozik még a fundamentalista mormonok is, mivel náluk létezik a poligám család, és ez szöges ellentétben áll a Szent Bibliával.

Az Iszlám vallás engedélyezi a négy feleséget, éppen ezért ők is a kárhozottak családjához tartoznak.

 

De függetlenül attól, hogy kinek milyen a vallása vagy, hogy milyen családban születik meg az illető; a 21. században egyre gyakori a családon belüli erőszak és gyilkosság. Ez alól Magyarország sem kivétel.

 

Napjainkban teljesen más lett sok család állapota. Egy kutatás szerint ugyanis a Férfiak 75% - a, míg a Nők 25% - a mondja, hogy jó a házasságuk.

Egy másik kutatás szerint:

 

„Megdöbbentően sok magyar felnőtt lakik a szüleivel, és arányuk folyamatosan növekszik. A fiatalabb felnőttek több mint háromnegyede, a 25–29 évesek ötöde, de még a 30–49 éves férfiaknak is az ötöde anyukához vagy apukához megy haza. Sokan ezt cikinek érzik.”

 

Erről a témáról írtam már korábban: „A Közösség ereje címmel.” De úgy gondoltam, hogy újra fel elevenítem a lírai-esszé műfajú írásomat, hogy ebből az aspektusból bővebben kiegészítve még teljesebb legyen a műalkotásom.

 

Manapság nagyon sok család tönkremegy. Az egyik oka az lehet, hogy nem nagyon foglalkoznak egymással a családtagok. Felmérések szerint ugyanis Amerikában 3 perc volt az aránya annak, hogy foglalkozik az Apa a gyermekével. Ma már ez a szám 1 perc. De sokkal rosszabb abban belegondolni, hogy Magyarországon évente történik családirtás.

 

Időutazás

 Összeszedtem nektek Öt 21. századi figyelemre méltó családi gyilkosságokat, hogy okoljunk belőle, hogy nálunk soha ne fordulhasson elő ilyen szörnyű esetek. Visszafele fogunk haladni a tízes skálán aszerint, hogy milyen súlyos mértékű az adott bűncselekmény, miközben egy időutazáson is részt fogunk venni.

 Természetesen egy ember megölése is rémisztő tud lenni, hát még nem a kettős, esetleg négyes gyilkosság, de én ennek ellenére mégis rangsorolni fogom a szörnyű eseményeket az átláthatóság miatt. Az ötös lesz a legenyhébb, míg az első értelemszerűen a legfurcsább esemény. A legtöbb családi tragédia 2019-es esemény, de lesz egy 2015-ös is, amit mélyebben is árnyalni fogok. Figyeljük meg, hogy mindegyik családi gyilkosság mögött más és más ok áll és néha elég egy kis szikrányi harag vagy gyűlölet, hogy megtörténjen a visszafordíthatatlan tragédia. Természetesen a kis szikrákból álló haragot vagy gyűlöletet megelőzte a korábbi sorozatos szikrák, amelyek egyszer csak hirtelen felpattantak és tűz keletkezett belőlük.

 

Tisztelt Utasok! Hamarosan megkezdjük az időutazást! Szépen megkérek mindenkit, hogy ne menjetek sehova! Dőljetek hátra és helyezkedjetek kényelmesen, mert ismételten elindítom a visszaszámlálást, de ezúttal 5 másodperctől.

 

Visszaszámlálás indul:

 

5

4

3

2

1

 

 

5.

Idő: 2019. május 5. vasárnap

Helyszín: Csongrád Megye, Makó

 

Halálra verte az édesanyját egy makói férfi. A nő később belehalt a sérüléseibe. Azon a napon Anyák napja volt.

 Van-e ennél szörnyűbb tragédia, mint amikor egy anyuka Anyák napján hal meg?

 Mindenesetre eszembe jutott Jézus szavai:

 

 Az emberölő volt kezdettől fogva…”

- János 8:44 -

 

4.

Idő: 2019. június 16. vasárnap

Helyszín: Pest Megye, Érd

 

Eltudjuk képzelni azt, hogy a több, mint 69 ezer lakosú városban egy családnál a veszekedés odáig fajuljon, hogy végül gyilkosság szülessen meg?

 Egy érdi Férfi ugyanis anyagiak miatt veszekedett a feleségével, majd nem sokkal ezután fejbe is lőtte.

 

Jézus szavai jutottak ismét eszembe:

 

„… és nem állott meg az igazságban…”

- János 8:44 -

3.

Idő: 2019. május 27-e hétfő

Helyszín: Németország, Tiefenbrohn

Képzeljétek el azt, hogy ezen a napon éppen a németországi Tiefenbrohn város egyik csendes utcáján sétálunk és hirtelen előbukkan egy 11 éves kisfiú és azt kiáltja, hogy - „Apa, most már elég legyen!”- miközben észrevesszük, hogy a nyakából folyik a vér.

Egy német mérnök ugyanis rejtélyes módon követetett el gyilkosságot a saját nyolc éves fia és 38 éves felesége ellen azon a napon.

 

Jézus szavai kell, hogy eszünkbe jusson ismét:

 

„…mert nincsen ő benne igazság.”

 - János 8:44 -

 

2.

Idő: 2019. január 20. vasárnap

Helyszín: Usa, Oregon

 

Egy 42 éves oregoni férfi nagy valószínűséggel megőrült, mert négyes gyilkosságot követett el. Megölte 9 hónapos kislányát, 31 éves párját, továbbá 64 esztendős anyját és 66 éves apját.

Vajon ismerte Isten szent szavait? Amennyiben igen, akkor is megtette volna, amire készült? Egyáltalán erre fellehet készülni?

 Mindenesetre Jézus a következőket mondta:

 

„ Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság apja.” 

-         János 8:44 -

 

1.

Idő: 2015. június 14. vasárnap

Helyszín: Usa, Springfield

Képzeljük el azt, hogy Springfieldben vagyunk 2015. június 14-en egy átlagos családi háznál.

Észrevesszük azt, hogy a ház előtt este 10:45-kor egy rendőrautó áll.

Bemegyünk a házban és észreveszünk egy holttestet.

Később megtudjuk, hogy a rendőrök azért kerültek ide, mert valaki korábban odarendelte őket!

Ezelőtt ugyanis valaki a halott nevében azt írta ki, hogy:

„A ribanc halott!”

Na, de hogyan írhatta ki a kerekes székes lány halott édesanyja ezt az üzenetet, ha már halott volt?

Na, de van még egy érdekes kérdésem az esetről:

Gypsi Rose Blanchard, hogy került egy másik városban Wisconsinban a gyilkosság elkövetése után, ha eddigi életét tolókocsiban töltötte?

Na, de álljunk meg egy kicsit, mert tudom, hogy most közületek sokan elveszítették a fonalat és zavarban vagytok a sok paradoxonoktól és az igen ritka és furcsa történettől.

Ahhoz, hogy jobban megértsétek, hogy miről is van szó, visszakell kanyarodnunk a családi tragédia előzményeihez, hogy ezáltal teljesebb képünk legyen a teljes sztoriról.

Én most összefoglalom nektek 4 cikk: Velvet.hu, 444.hu, Blikk.hu, és 168óra.hu tartalmát.

Bár jól lehet, hogy mindegyik cikket más és más időben írták meg, de én a 4 cikk ötvözetéből a „Blanchard család” történetének kronológiai sorrendjét fogom leírni/elmondani nektek, hogy még jobban megérthessétek azt, hogy mi is történt valójában.

1990-ben vagyunk Spriengfieldben.

Egy átlagos családi házban lakik „Blanchardék” családja!

Ebben a házban lakik egy 23 éves anyuka, Dee Dee Blanchard; egy 17 éves apuka Rod Blanchard; és az akkor még csak három hónapos kislány Gypsy Rose.

A férfi miután megtudta, hogy Dee Dee várandós, azonnal elvette feleségül, de nem bírta sokáig mellette, ezért három hónap után elhagyta. Megegyeztek abban, hogy Rod fizeti a gyerektartást és találkozni fognak, amint lehet.

Ezután Dee Dee számára jöttek a rosszabbnál rosszabb sorscsapások.

 Rod újraházasodott, miközben Dee Dee édesanyja meghalt.

Dee Dee észrevette, hogy a három hónapos kislánya alvási apnoéban szenved.

Ahogy telt az idő az ápolóasszisztensként dolgozó Dee Dee egyre több betegség jeleit vette észre gyerekén, ezért otthagyta karrierjét. 

Dee Dee észrevette, hogy nem jók a lánya szemei, és nem hall jól, éppen ezért Rose sorozatos szem- és fülműtéteken esett át.  

Több magánorvost is felkeresett, mivel kiderült az is, hogy nem képes önállóan táplálkozni.

Dee Dee Blanchard hat vagy hét éves kislányának rosszabbodott az állapota, ezért kerekesszékbe került, de kiderült, hogy szellemileg is le van maradva, leukémiás, asztmás, és izomsorvadásban is szenved.

Dee Dee szíve majd meghasadt a lánya miatt, éppen ezért különféle sorozatos előadásokhoz folyamodott, így különböző adományokhoz jutott. Így jutottak el Disneylandbe és Disney Worldbe.

Egy egész város sajnálta és elismerte Dee Dee szenvedéseit, miközben az ő családja irigykedett rá és egyre többször szembesítették vele, hogy a lánya talán mégsem olyan beteg, ahogyan ő gondolja. A nő nem bírta tovább elviselni családjától a lelki terrort, ezért elköltözött Sidellbe, majd New Orleansba.

Évek teltek el, amikor 2005-ben egy újabb borzasztó csapás jött anya és lányára.

A Katrina hurrikán ugyanis tönkretette a családi házat és vele együtt a lány minden orvosi papírjai is elveszett.

 Dee Dee újabb segélyért folyamodott, állítva, hogy a kerekesszékes, addigra már kopasz Gypsy még betegebb.

Springfieldben kaptak is egy adományokból összegyűlt, mutatós, rózsaszín házat és egy autót is.

Gypsy és Dee Dee többször is szerepeltek a helyi médiában.

Gypsy és anyja számos kitüntetést kaptak, repülőutakat ajándékoztak nekik, hogy eljussanak különböző specialistákhoz. 

Ahogy Gypsy egyre idősebb lett, rettentően zavarta anyja folyamatos kontrollja és elkezdett kételkedni saját betegségeiben.

Mivel anyja nem engedte, hogy barátkozzon, így létrehozott egy álneves Facebook-fiókot, amin keresztül legalább a szomszéd lánnyal kommunikált, aki nem is sejtette, hogy Gypsyvel majdnem egyidősek.

2014-ben Gypsy megpróbált elszökni otthonról. Egy nála idősebb férfi segített neki, akit egy rendezvényen ismert meg. Miután megszökött, kiderült, a férfinak van Dee Dee-vel közös ismerőse, aki tájékoztatta az asszonyt Gypsy hollétéről.

Dee Dee, miután hazavitte Gypsyt szobafogságot kapott.  Idővel enyhült a szobafogság és egy internetes társkeresőn 16 évesen megismerkedett egy 24 éves keresztényfiúval, Nicholas Godejohnnal.

Az aspergeres fiatalnak egy év chatelés után vallotta be, hogy gyanítja, semmilyen betegsége sincs. 

 A fiú szintén megosztotta minden furcsaságát a lánnyal. Nicholas azt mondta, több személyiség lakozik benne, és van egy Victor nevű alteregója is.

2015-ben pedig megtörtént a borzalmas gyilkosság, mivel a szellemi fogyatékos, gonosz Gypsy megölte anyját.

A helyiek ezt sokáig nehezen tudták feldolgozni és nagyon megharagudtak a gonosz Gypsy Rosera.

Igen ám, de napokkal később a rendőrségi nyomozás során kiderült, hogy nem is a lány ölte meg anyját, hanem annak katolikus, autista barátja Nicholas GodeJohn.

Ismét eltelt néhány nap és kiderült az is, hogy Gypsy Rose nemhogy nem gonosz, és szellemi fogyatékos, de makkegészséges és tud járni is. 

Évekkel később a bírósági tárgyalások során több dologra is fény derült:

Nyilvánosságra került, hogy Dee Dee Blanchard egy szélhámos nő volt, mivel nemcsak a lányát, és a családját vezette félre, hanem az orvosokat is becsapta két évtizeden keresztül.

Az orvosokat úgy tudta megvezetni, hogy Dee Dee meghamisította a lánya anyakönyvi kivonatát.

 

Kitudódott az is, hogy a gonosz anyuka megakarta mérgezni a mostohaanyját, csekkeket hamisított és kisebb lopásai is voltak.

Továbbá kiderült az is, hogy Gypsy tini korában rájött arra, hogy nem is beteg, és tud járni, de rájött arra is, hogy anyja meghamisította a születési dátumát és nevét ezután többször megpróbált megszökni otthonról.

Amikor Rose először elszökött otthonról, Dee Dee megtalálta egy ismerősénél. Hazavitte a lányát, és az ágyához bilincselte, kalapáccsal összetörte laptopját, és nagyon megverte. Sehova se engedte elmenni.

Miután enyhült szobafogsága készített magának egy álfacebook-profilt és Nickkel közösen megtervezték a gyilkosságot.

Az akkor még 23 éves Gypsy elárulta, hogy az ő ötlete volt a facebook poszt, ő diktálta Nicknek, hogy mit írjon ki, és ő kérte meg, hogy ölje meg anyját, ha szereti. Nick pedig mindenre hajlamos volt a szerelméért, ezért egy késsel többször is megszúrta áldozatát, miközben Gipsy a fürdőszobában megvárta, hogy végre csend legyen.

Világossá vált az is, hogy Dee Dee egy nagycsalád legkisebb, testvérei szerint borzasztóan elkényeztetett gyermeke volt. Mindennek úgy kellett lennie, ahogy azt ő akarta, ehhez szoktatta édesanyja.

Évekkel később napfényre került az is, hogy Dee Dee valójában nem volt gonosz, és szélhámos, hanem mentálisan beteg. Az esetet tanulmányozók szerint az elképesztő történet mögött egy ritkán diagnosztizált ám létező pszichiátriai betegség húzódik.

A Műnchausen-szindrómában szenvedő ember folyamatosan felveszi a betegszerepet, hogy ezzel hívja fel magára a figyelmet. A betegséget elsőként Richard Asher írta le 1951-ben, aki a kitalált kalandjairól híres Münchhausen báróról nevezte el a kórképet. A betegségnek súlyosabb fajtája, amikor a beteg nem csak szimulál, de képes magában kárt is tenni azért, hogy kórházi, orvosi ellátásra szoruljon.

A Münchausen-szindróma fordítottja, a helyettesítő Münchausen-szindróma (Munchausen syndrome by proxy) amiben főként nők szenvednek. Ebben az esetben a beteg az általa gondozott, főként idősekben és még gyakrabban gyerekekben tesz kárt, enyhébb esetben eltúlozza vagy kitalálja a betegségét azért, hogy az áldozat még inkább az ő segítségére szoruljon, ő pedig fürdőzhessen mások sajnálkozásában és elismerésében, amiért önfeláldozóan gondozza. Sokan közülük, pont ezért, segítő szakmákat választanak hivatásul.

Gypsy Roseról azóta két dokumentumfilmet is készítettek. Jelenleg is tölti a 10 éves börtönbüntetését és legkésőbb 2024-ben feltételesen szabadlábra helyezhetik. 32éves lesz. Az ABC News-nak elmondta, hogy édesanyjával pokol volt együtt élni és állandó terrorban tartotta, de utólag bánja a gyilkosságot, úgy gondolja, hogy az anyjának is börtönben lenne a helye.

Amikor 2018-ban a 444 portálon értesültem Gipsi esetéről az jutott az eszembe, hogy szeretnünk kell egymást és nem gyűlölni, és ismét eszembe jutottak Jézus szavai:

 

„Azért jöttem, hogy szembeállítsam az embert az apjával, a leányt anyjával, a menyet anyósával, és így az embernek ellensége lesz a háza népe.”

- Máté 10: 35, 36 -

 

Időutazás egy másik dimenzióban

Most pedig szépen megkérek mindenkit, hogy maradjatok csendben, mivel a Pokolban fogunk leereszkedni és nem szeretném, ha bárki is ott maradna.

Nyugodjatok meg, mert egyáltalán nem fognak észrevenni, mivel mi továbbra is láthatatlanok leszünk mások számára!

A most következő epizód földi viszonylatban mérve 1976-ban történt, de ne felejtsük el, hogy a Pokolban nincs idő!

A nő nevét nem árulhatom el, de az egyszerűség kedvéért nevezzük el Aquilának.

Aquila lelkét Jézus valóságosan levitte a Pokolban és megmutatta annak valóságát!

Figyeljük meg, hogy mi is történt!

„A veremből egy női hang szólt Jézushoz. A nő a lángok között állt, melyek egész testét elfedték. Csontjain kukacok tekeregtek, és élettelen húscafatok lógtak. Amint a lángok fellobbantak körülötte, Jézus felé nyújtotta a kezét és így kiáltott: Szabadíts ki innét. Most már neked adom a szívem, Jézus. Beszélni fogok az embereknek arról, hogy Te megbocsátod a bűnöket. Tanúskodni fogok rólad. Könyörgök, kérlek, engedj ki innét! Jézus így szóltAz én Igém Igazság, abban pedig az áll, hogy mindenkinek meg kell térnie,
el kell fordulnia bűneitől és be kell hívnia engem a szívébe, ha nem akar idekerülni. Az én véremben van a bűnbocsánat. Hűséges és igaz vagyok, és megbocsátok mindazoknak, akik
hozzám jönnek. Nem küldök el senkit, aki hozzám jön.
 (Ján. 17,17; ApCs.17,30; 1.Ján. 1,7b;Ján. 6,37)

Jézus megfordult, az asszonyra nézett, és így szólt: Ha hallgattál volna rám, és bűneidet megbánva hozzám jöttél volna, megbocsátottam volna neked. Uram, nincs innét kiút? - kérdezte az asszony.
Jézus nagyon gyengéden válaszolt: Asszony! - mondta, sok lehetőséget kaptál a megtérésre, de megkeményítetted a szívedet és nem tértél meg. Tudtad azt is, hogy az Én Igém azt mondja, hogy minden paráznának helye a tűznek tavában lesz.
 (Jel. 21,8)

Jézus most Aquilához fordult és így szólt: 
Ennek az asszonynak sok férfival volt bűnös kapcsolata és sok család ment tönkre miatta. Mégis, mindennek ellenére szerettem őt. Nem
kárhoztatással, hanem a megváltás ajándékával jöttem hozzá. Sok szolgámat elküldtem hozzá, hogy megtérjen gonosz útjairól, de nem tette meg. Amikor még fiatal volt, hívtam őt, de nem szűnt meg a gonoszt cselekedni. Sok rosszat tett, mégis megbocsátottam volna neki, ha hozzám jött volna. A sátán költözött a szívébe, ő pedig megkeseredett és nem bocsátott meg másoknak.
 (Ef. 4,32)

Csak azért járt gyülekezetbe, hogy férfiakat szerezzen magának. Kiszemelte és elcsábította őket. Ha hozzám jött volna, vérem minden bűnét elmosta volna. Egyik énje szolgálni akart engem, de nem szolgálhat valaki egyszerre Istennek és sátánnak is. Mindenkinek el kell
döntenie, kit akar szolgálni.
 (Mt. 6,24a)"

Én személy szerint hiszek a Menny és Pokol valóságában az új kinyilatkoztatások alapján. Új kinyilatkoztatás alatt azt értem, hogy Isten, aki szintén valóságos most is szól némely emberekhez és velük megpróbálja változtatni az emberi sorsokat és lerombolni az ördög minden munkáit.

Éppen ezért ne csodálkozzatok, ha azt állítom, hogy a Pokolban egész családok is vannak, mivel nem tértek meg.

Van-e annál szörnyűbb dolog, mint megismerni Isten igéjét, elutasítani majd örökre elkárhozni?

Isten nem játszik velünk és az ő igéje szerint egy gyilkos, egy parázna, egy hazug, és egy tolvaj sem mehet be az ő királyságában.

Éppen ezért azok, akik itt a földön Sátánt választották apjuknak, és úgy döntöttek, hogy a Pokol családjához akarnak tartozni egy nap az örökkévalóságot ideiglenesen a pokolban fogják tölteni az Úr napjáig, hogy utána az örökkévalóságot a kénköves tüzes tóban töltsék mindazok, akik elutasították Isten örökkévaló szeretetét, irgalmát, és jóságát, a sötétség seregeivel, az Antikrisztussal, és a Hamis Prófétával egyetemben.

„És az ördög, aki elhitette őket, vetteték a tűz és kénkő tavába, ahol van a fenevad és a hamis próféta; és kínoztatnak éjjel és nappal örökkön örökké.”

-         Jelenések 20:10 -

Kedves utasok!

Bizonyára most nagyon elvettem az életkedveteket, és sokan közületek izgalomba hoztam, esetleg sokkot kaptatok! Ennek csak örülni tudok, mivel sikerült meggyőzni téged is az igazságról! De sose felejtsétek el, hogy én is halandó vagyok, ahogyan ti is és én is tévedhetek, de Isten igéje és maga Jézus sosem fog tévedni.

Most pedig szépen megkérek mindenkit, hogy nyugodjatok meg, mert csak most fognak jönni a legjobb részek, mivel hamarosan megérkezünk a Menny nevű bolygóra!

De előtte jöjjön „Juhász Gyula – Milyen volt…” átköltött változata, hogy feltudjátok dolgozni az elhangzottakat!

 

Milyen volt megjelenése, nem tudom már,

De azt tudom, hogy vannak megjelenések az égben

Ha ritka csillagállások láthatóak a földről,

S e csillagokban újra érzem őt.

 

Milyen volt szeme színe, nem tudom már

De, ha próbálok is visszaemlékezni,

Azon a téli átlagos napon

Szeme színére visszarévedek.

 

Milyen volt hangszíne, sem emlékszem rá,

De nyáron, ha mennydörög az ég,

Úgy érzem Jézus Mennydörgő hangja szólal meg

A harmadik égből, mely, igen távoli, mint az első ég.

 

 

Utazás a harmadik egekig

A Menny a harmadik égben van és egy bolygó! Nagyon hasonlít a Föld nevű bolygóra csak sokkal, de sokkal nagyobb és anyaga szellemi, ahogyan annak lakosai is.

A Mennyben sokkal több színek léteznek, és ez azt is jelenti, hogy olyan színek is vannak, amelyeket soha korábban nem láthattunk!

A Menny egy természetfölötti, szellemi világ.

Az alábbi sorok Leotól származik, aki rendszeresen jár a Mennyben:

 

„A Menny egyik állandó lakosa természetesen Miki (az Atya így becézi Miklóst), akit egyesek Mikulásnak neveznek a földön. Igen, még mindig ad ajándékokat, most már Isten minden gyermekének, aki a Mennyben lakik. Ez egy szenvedélye és Isten adta neki ezt az ajándékot, hogy használja a földön, ahol a saját javaiból vásárolt ajándékokat azoknak a gyerekeknek, akik a városában éltek. […]

Ha nem ünnepled a földön a Karácsonyt, az a te döntésed, de ne kritizálj másokat, akik megteszik. Az Atya mondta: "Csodálatos, ahogy ezalatt az egyetlen idő alatt a földön (Karácsony) az emberek megbocsátanak egymásnak, szeretik egymást, megáldják egymást, adakoznak azoknak, akiknek kevésbé szerencsés az életük és összejönnek, mint egy család, hogy egymás közelében lehessenek és emlékeket szerezzenek, sokkal inkább, mint bármikor máskor. Nem vagyok ennek ellene és soha nem vagyok a Fiam születésnapjának a megünneplése ellen, aki a tökéletes ajándék volt az emberiség számára. Nem számít a dátum, hogy mikor ünneplitek meg. A vidám, boldog szív és a nevetés olyan, mint a GYÓGYSZER, úgyhogy nevessetek többet és ítélkezzetek kevesebbet, így az életetek jobb lesz."

Utazásunknak véget ért

Kedves utasok!

A mennyei kirándulásunk véget ért és a „Spiritus Sanctus G-2067”-es űrhajó hamarosan el fog tűnni éppen ezért nem is lesz arra szükség, hogy mindenkit külön-külön hazaszállítsak.

Mivel ez egy természetfeletti űrhajó hamarosan rejtélyes módon el fog tűnni, és mindenki számára olyan lesz, mintha az egész egy álom lett volna, sőt úgy fog tűnni nektek, mintha sosem létezett volna ez az egész űrutazás.

De mielőtt teljesen eltűnik mindenki az űrhajóról, szeretnék mindenkit meghívni, hogy csatlakozzatok Isten Királyságához, vagyis a „Mennyei családhoz.”

Most egy döntés elé állítottam mindenkit, mert vagy Isten családjához tartoztok vagy az Ördöghöz. Harmadik lehetőség nincs.

Amennyiben úgy döntöttetek, hogy csatlakozni akartok a mennyei családhoz, akkor szépen megkérlek benneteket, hogy mondjátok el a megtérők imáját, de az alábbi imát is elmondhatjátok:

„ Mennyei Édesapám! Köszönöm ezt a nagyszerű videót! Köszönöm, hogy most még jobban megérthettem azt, hogy milyen a Menny és milyen a Pokol!

Kérlek téged Mennyei Apukám, hogy bocsásd meg a bűneimet és írd be a nevemet az élet könyvében. Add Uram, hogy egy nap én is bekerüljek a te királyságodban! Ámen!”

Szeretnélek elsőként köszönteni téged Isten királyságába!

Akik pedig megtértek azoknak csak egy dolgot akarok mondani: Tartsatok ki, mert már nincs sok hátra!

De szeretném veletek megosztani még további extra titkokat a Mennyről!

El fog jönni a jutalomnak az időszaka is, amikor egy nap minden szent az ő hitmértékének és cselekedete szerint fogja megkapni az ő jutalmát.

Az egyik ilyen jutalom az lesz, hogy Isten meg fogja koronázni azokat, akik hűségesek voltak hozzá, ahogyan meg is van írva a Jelenések könyve 2:11-ben:

„Légy hű mindhalálig, és neked adom az élet koronáját.”

Most pedig egy filmrészletre fogunk kitérni a Narnia c. filmből, hogy jobban eltudjátok képzelni milyen is lesz a megkoronázásunk. Mindenvalószínűséggel sokan ismerik a filmet, ezért nem lesz könnyű elképzelnie el az oroszlánt Jézus helyére, Narnia, mint Mennyet, és a saját nevét.

Most pedig szépen megkérek mindenkit, hogy kapaszkodjatok, mert egy kicsit rázós lesz a visszatérés!

A visszaszámlálás után mindenki otthon lesz és mindenki számára úgy fog tűnni, mintha sosem létezett volna ez a különleges űrhajó!

Mindenkinek köszönöm, akik úgy döntöttek, hogy velem tartottak, és meghallgattak!

Különleges napot mindenkinek!

Hamarosan ismételten találkozni fogunk, ha a földi életünk során nem is, de az ő királyságában bizonnyal igen!

 

Visszaszámlálás indul:

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1

 

 


Források:             

https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__nepszokasok__4862513-milyen-erdekes-csaladtipusok-vannak

https://www.life.hu/eletmod/20200513-a-leggyakoribb-csaladmodellek-a-21-szazadban-jellemzoi-csaladtipusok-csaladfajtak.html

https://hollinesnuc.wordpress.com/2019/08/16/a-hazassagi-es-csaladrendszerek-circumplex-modellje/

http://ossze-tartozunk.hu/csaladtipusok

https://www.mszoe.hu/index.php?oldal=archivum.php&id=113

https://24.hu/kulfold/2020/06/11/svajc-meleghazassag-torveny/

https://mandiner.hu/cikk/20201007_egyaltalan_nem_egyenranguak_a_kulonfele_csaladmodellek

https://zanza.tv/tarsadalomismeret/egyen-es-kozosseg/csaladformak-es-csalad-funkcioi

https://index.hu/gazdasag/2020/07/17/a_magyar_fiatal_felnottek_ketharmada_meg_otthon_lakik/

https://hvg.hu/itthon/20190620_Veszekedes_utan_lotte_fejbe_feleseget_az_erdi_ferfi

https://24.hu/kulfold/2019/01/20/egy-oregoni-ferfi-megolte-negy-csaladtagjat-koztuk-egy-9-honapos-kislanyat/

https://www.blikk.hu/aktualis/kulfold/veresen-futott-ki-az-utcara-a-csaladirto-nagy-fia/yxpbe15

https://24.hu/kulfold/2019/01/20/egy-oregoni-ferfi-megolte-negy-csaladtagjat-koztuk-egy-9-honapos-kislanyat/

https://24.hu/belfold/2019/05/08/anyak-napjan-olte-meg-edesanyjat-egy-makoi-ferfi/

https://444.hu/2018/11/11/egeszseges-lanyat-kenyszeritette-kerekesszekbe-aki-vegul-inkabb-megolette

https://www.blikk.hu/aktualis/kulfold/megolette-az-anyjat-egy-no-20-even-keresztul-sulyos-beteg-gypsy-rose-blanchard/28vh9s7

https://168ora.hu/eletmod/eveken-at-hazudta-fogyatekos-betegnek-lanyat-aki-vegul-kegyetlenul-megolette-159052

https://nlc.hu/ezvan/20181123/borton-gyilkossag-munchausen-by-proxy-gipsy-blanchard/

https://velvet.hu/helyszinelo/2016/08/29/az_anya_azt_akarta_hogy_a_lanya_beteg_legyen_o_pedig_holtan_akarta_latni_anyjat/

https://elragadtatas.blogspot.com/2019/03/menny-es-pokol-titkai-egy-parazna-no.html

https://www.cfr.org/backgrounder/marriage-equality-global-comparisons

https://egyensulyintezet.hu/igy-all-most-az-azonos-nemuek-hazassaganak-szabalyozasa/

https://www.youtube.com/watch?v=mKVGQ_GORmI

 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A halál rejtélye

Milliárdosok: Mit használ az embernek...?