Keserű Valóság - A törvényszegés titkos bűne már nem működik?

 

Keserű Valóság - A törvényszegés titkos bűne már nem működik?

 

Németország felett az ég még sötétebb lett 2022-ben

 

Semmit nem tudhatnak azok a követők, olvasók, azokból az eseményekből, amelyek az elmúlt hetek alatt kerültek nyilvánosságra, ha nem is olvasnak rendszeresen híreket. De tudom, hogy sokan nem hogy olvasni, de főleg nem a híresemények lesz az érdeklődési körük. A facebookon pedig sok hülyeség van, és ez egyre csak menni fog.

Ezúttal is 6 forrásból készítettem nektek egy szimbiózis remekműt, hogy rajtam keresztül még jobban érthetőbbé váljanak azok az igazságon alapuló összefüggések, amelyek hitem szerint soha, senki nem írná meg úgy, ahogy én, és talán soha senki nem is jönne rá ezekre a gondolatokra, amelyeket a következő sorokban feltárok. Szívesen várom ezzel kapcsolatosan az ellenérveket, de nem érdemes vitatkozni velem, mert az írás területén nekem lesz elsőbbségadásom, különösen ezekben a szellemi területekben, hiszen több éve benne vagyok a szakmában.

Na, de nézzük is meg, hogy miben is változott meg a világ az elmúlt hetekben!

Év eleje óta 15 bírósági eljárás indult az utóbbi évek legnagyobb nemzetközi pedofilügyében Németországban.

Ennek a háttere az volt, hogy a kölni rendőrkapitányság Berg nevű nyomozócsoportja 26 hónapig tartó vizsgálata során kiderült, hogy egy családi ház 45 éves férfi tulajdonosa több alkalommal szexuális bűncselekményt követett el a saját lánya ellen. Az áldozat az első esetnél 3 hónapos volt.

Az elkövető úgy bukott el, hogy a nyomozók megvizsgálták a mobilját, és 130 ezer fotót, de nagyon szürreális helyzeteket is találtak nála. Ilyen volt például, amikor sírtak a gyerekek, miután elválasztották őket a bántalmazóiktól. Több terabájtnyi adatot foglaltak le tőle.

Kiderült továbbá, hogy a pedofil férfi egy nemzetközi hálózat tagja volt, ahol dokumentálta bűncselekményeit, és a felvételeket a hálózatban is terjesztette.

Innentől kezdve pedig könnyebb dolguk akadt a nyomozóknak és kiderült, hogy:

„Az áldozatok száma meghaladja a hatvanat, miközben a hatóságok több mint 400 elkövetőt azonosítottak.”

De, nem ez az első ilyen eset, hogy tömeges leplezésekre kerültek sorra!

Ugye, emlékszünk arra, hogy tavaly ősszel szintén szexuális botrányos hír jelent meg a médiában keresztények között?

Jean-Marc Sauvé vizsgálatának köszönhetően kiderült, hogy

Franciaországban 115 ezer pap és egyházi tisztviselőből az utóbbi hetven évben 3 ezer lehetett azok száma, akik kiskorúakkal szembeni szexuális visszaélést követtek el.

Németországban egy másik nagy jelentőségű eseménynek is lehettünk a tanúi, amiről idézni fogok a 24.huról:

„Az új német kormány bejelentette szerdán, hogy a hátrányos nemi megkülönböztetés elleni küzdelem jegyében kormánybiztost nevezett ki, aki a queer emberek ügyeiért lesz felelős. Ilyenre még nem volt példa az országban – írja az AFP alapján az MTI. Az angol eredetű queer kifejezés minden olyan embert jelöl, aki nem heteroszexuális vagy nem azonosul születési nemével.”

A cikk végén megírom a véleményemet erről is, de haladjunk tovább.

A 888.hu hírportálnak köszönhetően megtudhattuk, hogy az idei év Golden-Globe-díját egy LMBTQ-film nyerte. Jane Campion „A kutya karmai közt” című alkotása nyerte a legjobb drámai film kategóriát.  Ezek után ne csodálkozzunk, hogy a legjobb színésznőnek járó Golden - Globe díjat Michaela Jaé (Mj) Rodriguez Transznemű színésznő nyerte.

Egy másik, és talán érdekesebb esemény több hírportálon is megjelent, hogy a németországi katolikus egyház 125 alkalmazottja, köztük papok és hitoktatók egyszerre coming outolt. Vagyis más szavakkal nyilvánosságra hozták szexuális irányultságukat, azonosítva magukat az LMBTQ+- - közösség tagjaként.

Miközben írom a cikkemet, a Szentszellem egy újabb németországi eseményre is rávilágított, ami a Hetekbe jelent meg:

Kivennék a katolikus tanításból, hogy a homoszexualitás bűn: Ferenc pápa egyházszakadástól tart” címmel, - „Németországban azt javasolják, hogy mostantól a papok áldják meg az azonos nemű párokat is” – alcímmel. A cikk kitér Reinhard Marx bíboros, műncheni érsek véleményére, aki szerint: a katekizmus megváltoztatása "nem szentségtörés".

 

Keserű Valóság:

A cikkeket elolvasva eszembe jutottak Pál apostol szavai. Igazából két konkrét igevers van előttem, amire rövidesen kitérek.

 Vajon ezekre az időkre gondolt Pál apostol? Mi vagyunk az utolsó idők utolsó nemzedéke? Kétségkívül, hogy igen. Soha nem volt a Történelemben arra példa, hogy egyszerre több száz magát katolikusnak aposztrofálva az LMBTQ+- közösséghez ragaszkodva merje felvállalni szexuális irányultságukat.

De, úgy vélem, hogy a 125 katolikus alkalmazott coming outja, csak olaj volt a tűzre, hiszen ennek az előzményei a tavalyi év 3000 katolikus pap és tisztviselő pedofil botrányai voltak.

Eddig bírták titkolni a sötét bűnüket és nincs tovább. És, mivel tovább már nem megy titkosan, hát ezért kitalálhatták azt, hogy társulnak az LMBTQ mozgalomhoz.

De, semmit nem fognak érteni a Befogadók, ha nincs némi bibliai hátterük erről.

Nézzük meg az első igeverset két fordításban:

„A törvénytiprás titokban már folyik, csakhogy annak, aki azt most még visszatartja, el kell tűnnie az útból.”

-         2Thesszalonika 2: 7 ( Revideált Új Fordítás) -

Működik ugyan már a törvényszegés titkos bűne: csakhogy annak, aki azt még most visszatartja, félre kell az útból tolatnia.

-         2Thesszalonika 2: 7 ( Revideált Károli Fordítás) -

 

Az előző igeversekről egyébként sok jelentést hallottam már másoktól, hiszen egy szöveget sokféleképpen lehetséges értelmezni.

Sok ezer éven át nem értették a sorokat a keresztények, de úgy gondolom a Szentszellem sugallatára, hogy eljött az  nap, amikor megérthetjük jobban ezeket a sorokat.

Engedd meg, hogy feltegyek egy nagyon fontos kérdést:

Eddig tartott vissza tartani a titkos bűnöket, amennyiben erre gondolt Pál apostol?

És még egyszer felteszem kérdéseket más szavakkal, mert sok Befogadónak elképesztően silány a szövegértése:

Mik voltak azok a titkos bűnök, amelyeket valaki visszatartotta? A Szentszellem volt az, aki visszatartotta ezeket a sötét, titkos bűnöket, hogy nyilvánosságra kerüljenek? Egy másik érdekes kérdés ezzel kapcsolatosan, hogy mik voltak azok a sötét, titkos bűnök, amelyekről évezredeken át csak halvány sejtésünk lehetett? Az LMBTQ-ról, a Pedofíliáról, a Homoszexualitásról, a langyos keresztényekről tett utalást a Szentszellem?

Meg vagyok győződve róla, hogy igen!

Arról, hogy Hollywoodban a Golden Globe díjat LMBTQ nyerte és, hogy a legjobb színésznőnek járó Golden - Globe díjat is Michaela Jaé (Mj) Rodriguez Transznemű színésznő nyerte – az a szubjekítv véleményem, hogy gondoltam, hogy egy nap el fog jönni ez az idő, hiszen már korábban is hallottam prédikációt arról, hogy Amerikában ünneplik az LMBTQ-at, de arra sosem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan el fognak jönni ezek a sötét idők.

Kibontakozott előttem egy csomó kérdés, amikor olvastam azokat a szörnyű eseteket, hogy az új német kormány a Queer emberek ügyeiért felelős kormánybiztost nevezett ki, aki a hátrányos nemi megkülönböztetés elleni küzdelem jegyében lép fel.

Kik fognak a keresztények jegyében fellépni? A következő lépés az lesz, hogy azokat a keresztényeket, akik ragaszkodnak, Isten szavához üldözni fogják? Az Antikrisztus úgy fog minket (Szentszellemmel betöltött keresztényeket) üldözni, mint Hitler a zsidókat? Néhány éven belül, az igazi keresztények lesznek az ostobák, a bohócok és őrültek a világ szemében, a Mainstreamben, és az LMBTQ-ok az okosak, a bölcsek, a műveltek, az ép elméjűek?

Egy dologban biztos vagyok: Itt nagy bajok lesznek, ha ez a tendencia folytatódik Németországban és a világban. Előbb-utóbb valóban kirobban a harmadik világháború, és olyan nyomorúságok lesznek, amelyeket soha korábban nem tapasztalhattunk meg.

De ne felejtsük el, hogy a harmadik világháborút, és a Nagy Nyomorúságot, és az elragadtatást sok más esemény fogja megelőzni.

Lehetséges, hogy a következő nagy világeseményt közvetlenül a „Mennyei Invázió előtt” megelőzi a hittől való elszakadás? Esetleg a kettő egy időben lenne? Valóban lesz egy újabb Egyházszakadás?

A kérdéseket nyitottan hagytam. Azért, hogy gondolkodjanak a kedves Befogadók! Ne csak olvassanak, hanem kezdjenek el gondolkodni, mert ezáltal is lesz lelki fejlődés!

 

„Senki semmiféle módon ne vezessen félre titeket. Mert az Úr napját megelőzi a hittől való elszakadás, amikor megjelenik a törvénytipró, a kárhozat fia”

-         2 Thesszalonika 2:3 -

 

Források:

https://hvg.hu/vilag/20220112_pedofilugy_nemetorszag_nyomozas_birosag

https://24.hu/kulfold/2022/01/05/queer-emberek-kormanybiztosa-nemetorszag/

https://888.hu/feher-ferfi/lmbtq-film-nyerte-a-golden-globe-dijat-4346150/

https://888.hu/feher-ferfi/transznemu-szineszno-nyerte-a-legjobb-szinesznonek-jaro-golden-globe-dijat-4346282/

https://444.hu/2022/01/25/egyszerre-coming-outolt-a-nemet-katolikus-egyhaz-125-papja-es-dolgozoja-reformokat-surgetnek

https://index.hu/kulfold/2022/01/24/katolikus-egyhaz-szexualis-iranyultsag-nemetorszag-coming-out/

https://www.blikk.hu/aktualis/kulfold/comingout-katolikus-egyhaz-nemetorszag/68h7jjl

https://hvg.hu/vilag/20211003_Haromezer_pedofil_pap_es_tisztviselo_lehetett_a_francia_katolikus_egyhazban_az_utobbi_70_evben

https://www.hetek.hu/cikkek/online/kivennek-a-katolikus-tanitasbol-hogy-a-homoszexualitas-bun-ferenc?fbclid=IwAR3RWooOe8e7oBoTXWxX8yFdsDpUFpqocFbLrjKfIQai4AL_MvwgznLkO3c

 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A halál rejtélye

Milliárdosok: Mit használ az embernek...?