Apokalipszis – Behemot Fenevad Feltámadt

 

Apokalipszis – Behemot Fenevad Feltámadt

 

„Hiszem, hogy nemzetünk sebesen sodródik egy bajjal teli korszakba, amit képtelenség még elképzelni is, egy olyan időszakba, amit a világ soha nem látott. Már most is a bajok sokasága halmozódik sok jóságos keresztény hívő életében. Némelyek elvesztették állásukat a jelenlegi lassú gazdasági élet következményében. Mások állás nélkül vannak hetekig, hónapokig; mint Jób, sokan ezek közül teljesen ki lettek fosztva. És az elmúlt évek alatt nem lettek előkészítve ilyen nehézségekre.” – írta a sorokat David Wilkerson amerikai, pünkösdi prédikátor, prófétája 2004-ben. Davidnek megadatott az az isteni kegyelem, hogy belepillantson a jövőben, még a 70-es években - a jövővel kapcsolatban sok dolog közülük már beteljesedett. 19 évvel később még hitelesebbé váltak a fenti sorok, hiszen:

Az előző hónapban több furcsa, szeszélyes, és rejtélyes eseményeknek voltunk a szemtanúi:

-      2023. 02. 01-én a Csendes-óceáni Vanuatu egyik szigeténél, Epiben tenger alatti vulkán tört ki.

 

-      2023. 02. 01-én az Egyesült Államokban pusztító vihar támadt. Az index.hu beszámolója szerint:

„ Légi járatok ezreit törölték, és háztartások százezreiben szünetelt az áramszolgáltatás szerdán az Egyesült Államok középső és déli részén a folytatódó téli viharok miatt. A lefagyott utakon több halálos baleset történt, hatan elhunytak.”

 

-      2023. 02. 04-én történelmi óriási szélvihar tombolt Magyarországon. A telex.hu tájékoztatása szerint:

·        A nagyárpádi templom keresztjét lefújta a szél és beleállította a templom tetőszerkezetébe, átlyukasztva azt (címlapképünkön).

·        A mohácsi Penny Market kőkerítését kidöntötte a szél (videó!).

·        Az V. kerületi Ferenczy István utcában egy szálló tetejéről leesett egy nagy vaslemez, amely fennakadt a lift gépházának oldalán.

·        A Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Encsen a busztársaság telephelyén kidőlt egy fenyőfa, amely leszakított egy vezetéket. A fa egy melléképületre dőlt.

·        A Vas vármegyei Répcelakon a katolikus templom tetejét rongálta meg a szél.

·        Sárospatakon a szél leszakította az uszoda sátrát. A polgármester a közösségi oldalán azt írta, a vendégeket időben kimenekítették, az uszoda bizonytalan ideig zárva tart.

·        Pécsen több helyen fák dőltek ki, ágak szakadtak le, a pécsi köztemetőben is. Mivel a temető területe balesetveszélyessé vált, a látogatók biztonsága érdekében lezárták, és csak vasárnap reggel, egy újabb helyszíni szemle után döntenek arról, megnyithat-e a sírkert.

·        Kaposváron épületeket rongált meg a vihar, fákat csavart ki gyökerestől, amelyek lakóházakra, villanyvezetékre és autókra dőltek. A Szent Imre utcában a szakközépiskola épületére dőlt rá egy hatalmas fenyő, amit a város hivatásos tűzoltói daraboltak le.

·        Fonyódon villanyoszlopot tört ki az erős szél, fákat tört derékba és gyökerestől csavart ki a földből. A településen órákon át dolgoztak a helyi önkéntes és a balatonboglári önkormányzati tűzoltók.

·        Kőszegen is kidőlt egy villanyoszlop az erős szélben.

A katasztrófavédelem vasárnap tette közzé a végső statisztikákat a pusztítás méretére vonatkozóan.

Eszerint:

 

·        több mint 4800 bejelentés érkezett a katasztrófavédelemhez.

·        Minden vármegyében keletkeztek károk. A legtöbb munkát Somogy, Baranya és Tolna vármegyében adta a viharos időjárás a tűzoltóknak.

·        Országszerte 438 épületben keletkeztek károk, ezek közül 292 lakóépület.

 

-      2023. 02. 09-én Erdélyben pusztító időjárás érkezett. Kovács Ferenc újságíró felvilágosítása szerint:

A nagyszebeni regionális meteorológiai szolgálat jelentése szerint ehhez közelítő értékeket mértek Hargita megyében is: Gyergyóalfaluban mínusz 23,6, míg Csíkszeredában mínusz 23,2 Celsius-fokot mutattak a hőmérők, és a legtöbb székelyföldi településen is hasonló értékek voltak. Nagyszebenben mínusz 18, Kolozsváron mínusz 13 fok volt − közölte az MTI. 

- 2023. 02. 07-én Peruban áradások és földcsuszamlás volt, aminek köszönhetően 20-an sérültek meg, és 15-en haltak meg.

 

- 2023. 02. 13-án rendkívüli állapotot hirdetettek Új-Zélandon, miután a Gabrielle ciklon elérte az ország északi szigetét.

 

A 24.hu és a hvg.hu szimbiózis hírközlése szerint:

 

„A kormányfő szerint ez volt az évszázad legnagyobb új-zélandi természeti katasztrófája.

Idén már a második alkalommal kellett vörös figyelmeztetést kiadni Új-Zélandon. Új-Zélandon a természeti katasztrófa miatt hétfőn rendkívüli állapotot hirdettek ki, az ország történetében harmadszor. Megan Woods energiaügyi miniszter tájékoztatása szerint mintegy 225 ezer ember maradt áram nélkül. Előző napon az összes belföldi járatát és sok nemzetközi járatot is törölt Az Air NZ új-zélandi légitársaság. A héten erős földrengés rázta meg Új-Zélandot, mostanra pedig már a Gabrielle ciklon okozta áradások és földcsuszamlások következtében nyolcan vesztették életüket, és mintegy 3500 embert eltűntként tartanak nyilván. A város környékén a vasúti közlekedés is leállt, és utakat kellett lezárni. A viharos időjárás miatt a régióban a legtöbb iskola, könyvtár bezárt. Az utakat lezárták, a mobilszolgáltatás nem működik, több település megközelíthetetlenné vált az áradások miatt. A nyolcadik halálos áldozat, egy gyermek holttestét pénteken találták meg Eskdale-ben. A rendőrségi közlemény szerint a kétéves kislány csütörtökön az áradás miatt lelte halálát. A lakosságot arra kérték, hogy takarékoskodjon az élelem- és ivóvízkészletével. Chris Hipkins új-zélandi miniszterelnök arra kérte a lakosságot, hogy lehetőség szerint ne hagyja el otthonát. A kormányfő fogalmazása szerint a ciklon egy generáció óta nem látott méretű károkat okozott.”

 

-      2023. 02. 20-án Brazíliában a helyi hírügynökség szerint:

„36 ember meghalt, több százat pedig kitelepítettek a helyi hatóságok Brazília délkeleti régióiban a heves esőzések miatt, amik áradásokat és földcsuszamlásokat is okoztak. Sao Paulo államot érintik a legsúlyosabban, ahol a hatóságok 180 napos vészhelyzetet hirdettek.”

 

-      2023. 02. 24-én a Blikknek köszönhetően megtudhattuk, hogy Magyarországon egy hónap alatt 75-en fagytak meg halálra.

 

-      2023. 02. 25-én Halász Nikolett a telex újságírója hírközlése szerint:

„Kaliforniában évtizedek óta nem esett annyi hó, mint most. Péntek délutánig több mint százezer lakásban ment el az áram. 1989 óta először adtak ki riasztást hóvihar miatt.”

 

-      2023. 02. 27-én Az USA-ban ismét tornádók pusztítottak. Breznay István újságíró közlése szerint:

„A tornádók mellett – szintén Oklahomában és Kansasban, valamint Texas államban – hurrikánerejű szélvihar csapott le. Texasban óránként 160 kilométeres széllökéseket regisztráltak, ez hármas erősségű hurrikánnak felel meg. Több mint százezer háztartásban nem tudták helyreállítani az áramszolgáltatást a múlt heti hóviharok után. A hétvégén Kalifornia déli részén rég nem látott mennyiségű hó esett. Los Angeles környékén vasárnap a 300 méternél magasabban fekvő területeket hó borította, erre legutóbb 1989-ben volt példa.”

Amíg a mainstream az orosz-ukrán háborúról hallgatott, más hírekről tudósított. Ennek a csendnek köszönhetően megtudhattuk, hogy világszerte több helyen is megrázkódott a föld.

Íme, néhány esemény ezek közül:

 

-      Behemot erősen megrázta Törökországot és Szíriát. A Richter skála szerint 7,7 erősségű volt. Kevesebb, mint 12 órával később a Fenevad miatt újra rengett a föld. Ezúttal 7,8-as erősségű volt a Fenevad ereje. Sokáig nem lehetett tudni az áldozatok pontos számát illetve korábban még úgy gondoltuk, hogy egy kis városnyi lakosai veszett oda. De ma már tudjuk, hogy ez a szám jóval nagyobb, és nem egy kis város, hanem három nagy városnyi lakos váltak a földdel egyenlővé. Az áldozatok száma a legfrissebb információk szerint több, mint 50 ezer.

-      Peruban áradásokat és földcsuszamlást okozott a szörnyeteg. A természeti katasztrófában 15-en meghaltak.

-      Új-Zélandon előbb Gabrielle Gonosz szellem okozott komoly pusztítást nyolc ember halálát okozva, majd két nappal később Behemot is rombolt. Az amerikai földtani intézet (USGS) mérése szerint 5,7 erősségű volt a földrengés.

-      A Bestia többször is – legalább négyszer - megrázta Törökországot, miközben Szíriában is utórengés volt, de erősen dobbantott Magyarországon, Romániában, Horvátországban, Tádzsikisztánban, Kínában, Indonéziában, Oroszország keleti részén, a Kamcsatka-félszigeten, Olaszországban, Iránban, Szerbiában, Egyesült Királyságban, Japánban.

 

Sok ember, de leginkább az ateisták Istenre fogják az összes világméretű csapást, és még jobban gyűlölik. Egyes keresztények Istenre és Sátánra is mutogatnak mérgelődésükben, és sokan közülük elveszítették az Istenbe való hitüket ezzel elérve a Gonosz célját.

Sokan megrendültek. Isten gyermekeként úgy gondolom, hogy soha nem szabad elhagyni a hitünket, hiszen az egyetemes csapások mögött nemcsak a Sátán áll, de tény, hogy Ő a fejese a „Sötétség Birodalmának”.

A világméretű katasztrófáért Behemot szörnyeteg a felelős, aki egyes hagyományok szerint szárazföldi állat, az apokrif iratok szerint egy víziló féle misztikus lény.

A globális csapások mögött „Behemot Fenevad”, és annak kísérője „Gabrielle” gonosz szellem állnak, akik a februári hónapban a szellemvilágban aktívan tevékenykedtek a „Goré” parancsára! 

 De a „Népámító” a Szirének csábító zenéjét is bevonta a spirituális háborúban, hogy még inkább összezavarja a világiakat és a keresztényeket. 

 


 

 

-      Amerikában rejtélyes UFO-k jelentek meg az égen 2023. február 01-én, majd néhány nappal később ismét megjelentek az Idegenek.

-      Különös jelenségeket észleltek a heves vármegyei Heves, Boconád, Átány, Tarnaörs településeken délelőtt 10:00-kor 2023. február 07-én.

-      Solymár, Pilisvörösvár, Esztergom lakói mély, leginkább hajókürtre emlékeztető rejtélyes hangokra ébredtek fel 2023. február 15-én kora reggel.

-      Japánban rejtélyes fémgömböt találtak 2023. február 22-én.

-      Salgótarjánban rejtélyes fényre lett valaki figyelmes. A jelenségről videofelvétel is készült 2023. február 26-án.

-      Magyarországon megjelent a sarki fény 2023. február 28-án.

Eközben az amerikai Kentuckyban napokig tartó böjtöt tartottak keresztény diákok, és fiatal hívők visszaszorítva ezzel a sötétség birodalmát.

Az imák hatására a szirének lelepleződtek:

Néhány nappal később kiderült ugyanis, hogy az UFÓk-nak hitt Idegenek valójában kémballonok, pontosabban kínai megfigyelőballonok, vagyis meteorológiai előrejelző objektumok voltak.

Tisztázódott a rejtélyes japán fémgömb rejtélye is. Megtudtuk ugyanis, hogy a vasgömb valójában egy kínai kémbója lehet. 

A sok ima hatására megfejtették a tudósok a több éven át tartó kutatásból álló titokzatos sellő titkára. Kiderült, hogy a múmia valójában nem is az, aminek látszik. A hal és emberek keverékéből álló ningyók a tudósok szerint: valójában papírmaséból, rongyokból, pamutdarabokból és ragasztóanyagokból állt össze. A múmia élő részeit: a fogak, karmok, a pikkelyek és a szőr képviselték.

De a rejtélyes hangok kérdése továbbra is nyitottak, hiszen még senki nem fejtette meg őket. Vajon kik állnak mögötte? Ezek a trombitaszerű hangok valóban a szirének csábító zenéje? Esetleg a jelenések könyvében jól ismert trombitás Angyalok jelzése lenne, hogy közel van az Úr visszajövetele?

De vannak más eldöntendő kérdéseim:

Miért engedte meg Isten, hogy ezek a szörnyűséges csapások megtörténjenek? Tud-e a kereszténység bármit is lépni Sátán és Behemot Fenevad ellen, vagy ezek ellen tehetetlenek vagyunk?

A sok rossz esemény hatására adjuk fel a harcot vagy legyünk öngyilkosok?

Van-e egyáltalán értelme tovább folytatni a harcot vagy csak egyszerűen bízzunk Istenben?

Források:

https://444.hu/2023/02/11/23-ezer-felett-a-foldrenges-aldozatainak-szama

https://24.hu/kulfold/2023/02/06/hajnali-foldrenges-rengeteg-a-torok-szir-halott/

https://24.hu/kulfold/2023/02/06/torokorszag-sziria-foldrenges/

https://24.hu/kulfold/2023/02/07/peru-katasztrofa-aradas-foldcsuszamlas-halalos-aldozatok/

https://24.hu/kulfold/2023/02/12/torokorszag-sziria-foldrenges-halalos-aldozatok-30-ezer/

https://hvg.hu/itthon/20230203_januar_csapadek_rekord_enyhe_ido_OMSZ

https://hvg.hu/vilag/20230212_Atlepte_a_30_ezret_a_foldrenges_halalos_aldozatainak_szama

https://hvg.hu/vilag/20230213_torokorszag_sziria_foldrenges_aldozatok

https://24.hu/kulfold/2023/02/13/uj-zeland-gabrielle-ciklon-vihar/

https://24.hu/kulfold/2023/02/14/gabrielle-ciklon-uj-zeland/

https://24.hu/kulfold/2023/02/14/torok-szir-foldrenges-40-ezer-halott-aldozat/

https://hvg.hu/tudomany/20230215_Eros_foldrenges_razta_meg_UjZelandot

https://hvg.hu/tudomany/20230216_foldrenges_korvatorszag_krk_sziget

https://hvg.hu/vilag/20230217_Gabrielle_ciklon_halalos_aldozat

https://hvg.hu/vilag/20230218_Ujabb_52es_erossegu_foldrenges_razta_meg_Torokorszagot

https://hvg.hu/vilag/20230220_brazilia_iteletido

https://hvg.hu/vilag/20230221_foldrenges_torokorszag_sziria_halalos_aldozatok_antakya

https://hvg.hu/vilag/20230223_kina_tadzsikisztan_foldrenges

https://24.hu/kulfold/2023/02/16/horvatorszag-foldrenges/

https://24.hu/kulfold/2023/02/17/utorenges-sziria-idlib-foldrenges/

https://24.hu/kulfold/2023/02/20/torokorszag-foldrenges-tulelok-kutatas-feladtak/

https://index.hu/kulfold/2023/02/01/egyesult-allamok-vihar-iskola-havazas/

https://index.hu/kulfold/2023/02/06/foldrenges-foldmozgas-epicentrum-romania/

https://index.hu/kulfold/2023/02/07/foldcsuszamlas-foldrenges-peru-torokorszag-sziria/

https://index.hu/kulfold/2023/02/07/szerbia-foldrenges-foldmozgas-torokorszag/

https://index.hu/kulfold/2023/02/09/erdely-hideg-tel-idojaras-romania/

https://index.hu/kulfold/2023/02/11/foldrenges-indonezia-tuzgyuru-termeszeti-katasztrofa/

https://index.hu/kulfold/2023/02/13/foldrenges-romania-foldtani-intezet-richter-skala/

https://index.hu/kulfold/2023/02/14/romania-foldrenges-foldmozgas-foldtani-intezet/

https://index.hu/kulfold/2023/02/15/foldrenges-kamcsatka-felsziget-epicentrum-csendes-ocean-oroszorszag/

https://index.hu/kulfold/2023/02/16/horvatorszag-foldrenges-termeszeti-katasztrofa/

https://index.hu/kulfold/2023/02/17/foldrenges-foldmozgas-utorenges-sziria-panik/

https://index.hu/kulfold/2023/02/17/romania-foldrenges-oltenia-szeizmologia/

https://index.hu/kulfold/2023/02/18/antonio-gutteres-ensz-afrika-ehezes/

https://index.hu/kulfold/2023/02/19/foldrenges-torokorszag-foldmozgas-aldozatok-gaziantep/

https://index.hu/kulfold/2023/02/20/olaszorszag-szicilia-palermo-foldrenges-renges-richter-skala/

https://index.hu/kulfold/2023/02/20/szlovakia-elorehozott-valasztas-igor-matovic-robert-fico/

https://index.hu/kulfold/2023/02/20/torokorszag-antakya-foldrenges/

https://index.hu/kulfold/2023/02/22/iran-foldrenges-szeizmologia/

https://index.hu/kulfold/2023/02/22/romania-foldrenges-oltenia-richter-skala-havasalfold/

https://index.hu/kulfold/2023/02/23/foldrenges-foldmozgas-tadzsikisztan-kina-termeszeti-csapas/

https://index.hu/kulfold/2023/02/24/foldrenges-szomszed-szeizmologia-szerbia-vajdasag/

https://index.hu/kulfold/2023/02/25/foldrenges-egyesult-kiralysag-wales/

https://index.hu/kulfold/2023/02/25/foldrenges-foldmozgas-termeszeti-csapas-torokorszag-sziria-recep-tayyip-erdogan/

https://index.hu/kulfold/2023/02/25/foldrenges-renges-foldmozgas-japan-hokkaido-richter-skala/

https://index.hu/kulfold/2023/02/27/torokorszag-folrenges-foldmozgas-torok-sziriai-foldrenges-termeszeti-katasztrofa/

https://index.hu/kulfold/2023/02/27/delkelet-torokorszag-ujabb-foldrenges-5-6-os-erosseg-richter-skala/

https://index.hu/kulfold/2023/02/27/tornado-vihar-egyesult-allamok-sulyos-karok/

https://index.hu/kulfold/2023/02/28/foldrenges-torok-szir-halalos-aldozat/

https://telex.hu/belfold/2023/02/04/templomtetot-atlyukasztott-kereszt-kidolt-fak-felborult-trambulin-maradt-a-szombati-viharnap-utan

https://telex.hu/belfold/2023/02/05/tobb-mint-2700-helyszinre-vonult-ki-a-katasztrofavedelem-a-szombati-vihar-miatt

https://telex.hu/kulfold/2023/02/01/tenger-alatti-vulkan-tort-ki-a-csendes-oceani-vanuatunal-1

https://telex.hu/tech/2023/02/03/kemlegballon-leggomb-mire-jok-miert-alkalmazzak-kina-egyesult-allamok

https://telex.hu/kulfold/2023/02/06/torokorszag-foldrenges-osszeomlo-haz-video

https://telex.hu/kulfold/2023/02/07/kinai-kemballon-donald-trump-ufo

https://telex.hu/kulfold/2023/02/12/torokorszag-sziria-foldrenges-pusztitasa-muholdkepeken

https://telex.hu/kulfold/2023/02/13/a-feher-haz-szerint-a-kilott-azonositatlan-targyak-nem-foldonkivuli-eredetuek

https://telex.hu/kulfold/2023/02/17/torokorszagban-260-es-261-oraval-a-foldrenges-utan-is-talaltak-egy-egy-tulelot

https://telex.hu/kulfold/2023/02/25/kalifornia-havazas-rekord-legaramlat

https://telex.hu/kulfold/2023/02/22/japan-rejtelyes-vasgomb-hamamatsu-strand-lezaras

https://www.blikk.hu/aktualis/kulfold/40-fok-hoseg-chile-erdotuz/tf4lvzx

https://www.blikk.hu/politika/vilagpolitika/amerikai-egyesult-allamok-lelott-azonositatlan-legi-ttargy-ufo-pentagon/1wprqm6

https://www.blikk.hu/aktualis/kulfold/uj-zeland-gabrielle-ciklon-aramszunet/d90h15b

https://www.blikk.hu/aktualis/kulfold/ujabb-foldrenges-romania/gdwzntp

https://www.blikk.hu/aktualis/veszhelyzet/eros-foldrenges-razta-meg-uj-zeland/vtnmjkl

https://www.blikk.hu/aktualis/veszhelyzet/foldrenges-horvatorszag-richter-skala/vgrdr78

https://www.blikk.hu/aktualis/kulfold/torok-szir-foldrenges-aldozatai-mentocsapat-tuzoltosag/cng3t2j

https://www.blikk.hu/aktualis/kulfold/uj-zeland-gabrielle-ciklon-halalos-aldozatok/ldn9fbr

https://www.blikk.hu/aktualis/kulfold/52-es-foldrenges-iran-veszhelyzet/cetvsf5

https://www.blikk.hu/ferfiaknak/auto/lakoauto-lakokocsi-vihar-kalifornia-hihetetlen-video/d5d6ygb

https://www.blikk.hu/aktualis/veszhelyzet/foldrenges-torokorszag-sziria-halalos-aldozatok-szama/l57fm54

https://www.blikk.hu/aktualis/belfold/robbanas-heves-megye-honvedseg-szizmologiai-obszervatorium/1jw4kjt

https://www.blikk.hu/aktualis/belfold/foldrenges-volt-budapesten-nyolcadik-kerulet-erzekelheto-foldmozgas-jelentes/crfkhsx

https://www.blikk.hu/aktualis/belfold/hideg-tel-tobben-halalra-fagytak-statisztika/b6mlppv

https://444.hu/2023/02/22/rejtelyes-femgomb-sodrodott-a-partra-japanban

https://444.hu/2023/02/03/kina-szerint-a-hokemballonja-valojaban-csak-egy-meteorologiai-eszkoz 

https://www.kemma.hu/helyi-kozelet/2023/02/ujra-hallottak-az-esztergomi-tulvilagi-hangokat-az-egbol?fbclid=IwAR1xW6br2az3yR_HGlRmykL3dcR3-qeFsWoAV9KSlJ1WPFvmnYp2Kijd9v4

https://hirnavigator.hu/hir/4747823-a-rejtelyes-japan-femgomb-valoszinuleg-egy-boja-a-szakertok-szerint

https://ujszo.com/kulfold/video-rejtelyes-femgombot-talaltak-japan-egyik-tengerpartjan

https://www.blikk.hu/aktualis/belfold/robbanas-heves-megye-honvedseg-szizmologiai-obszervatorium/1jw4kjt

https://www.origo.hu/tudomany/20230221-a-hatborzongato-jelenseget-mashol-is-hallottak-mar-a-foldon-amelyre-egyelore-nincs-elfogadott.html?utm_medium=Social&utm_campaign=Origo&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR14U8kqWWGI_yT14mzoz5yk0FPrlCC5B_vOFTzF2dpoSn9HckUbdpKHuQ0#Echobox=1676986347

https://raketa.hu/a-japanban-1740-ben-kifogott-allitolagos-sello-mumiaja-nem-az-aminek-latszik?fbclid=IwAR1KQnBTUf8CVzx8xRuCjOtSCPSe_LfQh0o60jgsA9a39XhYOdw4QX41MGM

https://www.youtube.com/watch?v=D0KtmlMJ8Xg&t=4s

 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A halál rejtélye

Milliárdosok: Mit használ az embernek...?