Keserű valóság - Vörös borjú született Izraelben




Keserű valóság – Vörös borjú született Izraelben

A napokban olvastam a 24.hun elsőként, hogy vörös borjú született Izraelben. A cikk szerint idézem:
„Egy ószövetségi prófécia azt írja, miután tökéletesen vörös, folt nélküli üsző születik Jeruzsálemben, a zsidók felépíthetik a harmadik templomukat a Templom-hegyen, és akkor a messiással elérkezik az utolsó ítélet napja.”
Ebben az idézetben féligazság van. De nézzük tovább. A cikk szerint a keresztény fundamentalisták Jézus második eljövetelét hirdetik. Ezután a következőkről írnak, idézem: „akik nem ismerik el Jézust messiásként, úgy gondolják, a valódi megváltó érkezését jelzi.”
Milyen nagy kár, hogy olyanok írnak erről, akik egyáltalán nem olvasnak Bibliát!
Ezután arról is írnak, hogy az 1987-ben alapított Temlom Intézet azon dolgozik most, hogy idézem: „vörös Angus marhák importált embrióinak segítségével, egy tökéletesen egészséges, vörös üszőt tenyésszenek ki, és ezzel beindítsák a prófécia beteljesülését.”
Keserű valóság: Ezután más internetes portálokon is hasonlóan írtak arról, hogy a vörös borjú megjelenése miatt jön el a világvége, de az igazság az, hogy sohasem lesz világvége. Erről már írtam korábban. Ha valaki szeretné, akkor itt elolvashatja bővebben, hogy miért gondolom úgy, hogy sohasem lesz világvége:

Édes-keserű igazság az, hogy a zsidók egy hamis megváltóra várnak, hiszen ők nem fogadják el az Újszövetséget, viszont vannak olyan zsidók, akik elfogadják az új kijelentéseket is, ezért ők a valódi Megváltóra várnak. Keserű igazság, hogy valóban felépülhet a harmadik zsidó Temploma mi életünkben, de még keserűbb az az igazság, hogy miközben nagyon kevesen hisznek a Bibliának és a próféciáknak, egyre többen lesznek becsapva és elhitetve.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A halál rejtélye

Milliárdosok: Mit használ az embernek...?