Apokalipszis – Igazság a lángoló Notre-Dame katasztrófájáról




Apokalipszis – Igazság a lángoló Notre-Dame katasztrófájáról


Facebookos kommentek

Mielőtt kitérnék arra, hogy mi is az igazság a lángoló Notre – Dame katasztrófájáról, előbb nézzünk meg három kommentet, és néhány érdekesebb infot a templomról. A posztokat direkt hagytam helyesírási hibákkal, hogy érezhető legyen, hogy ezeket tényleg mások írták le, és nem én.
Íme, a sok helyesírással rendelkező három facebookos megjegyzés:
Első:
„ Egy dolog van amire a Notre Dame (‘mi asszonyunk’) katasztrófája után Franciaországnak és a világnak figyelnie kellene! És ez ott van bent most is érintetlenül az épületben: 
A KERESZT!
Minden odáig vezetett, minden ott kezdődött újra, és egy nap minden ott fog végződni... Pontosabban annál, akit megöltek rajta. És az nem notre dame volt, hanem Notre Seigneur - a Mi Urunk!” 
Második:
„ Nem egész két nap alatt több, mint 600 millió eurót tudott a világ nélkülözni egy épület felújítására, akkor miért éhezik a világ fele? Hogy lehet, hogy egy ilyen érték nincs biztosítva miután egyszer a forradalom alatt már megsemmisült?!”
Harmadik: 
„ Számomra hihetetlen hogy egy emlékmű hogy lehet értékesebb mint az emberi élet. Abból az összegből, amit fel ajánlottak a Torony javításra, abból akár ingyen konyhát is lehetett volna ki alakítani,éhező gyerekek számára. Lehetne iskolát építeni, gyermekeknek olyan településeken amik el vannak zárva a civilizációtól. Fenn áll a lehetőség hogy esetleg van biztosítás az épületen, és mégis ennyi pénz oda lett ajánlva. Nem értem hogy a vezetők hogy nem látnak tovább....”
Az űrlap teteje

Korábban is lerombolták, és újjáépítették a hatalmas templomot

A „Mi Asszonyunkat” az elmúlt évszázadok során számos alkalommal rombolták, de erről az index.hu egyik cikke bőven szól erről. Most csak néhány érdekességet emelnék ki:
-          1548-ban lázadó hugenották rombolták le a katedrális néhány szobrát, mert a bálványimádás eszközeinek tartották azokat.
-          Pár száz évvel később, az 1790-es években a francia forradalom végzett értelmetlen pusztításokat. A Notre-Dame királyszobrait egyszerűen lefejezték, mert azt hitték, hogy azok a francia uralkodóknak állítanak emléket, pedig valójában bibliai királyok szobrai voltak. Néhány fejet 1977-ben egy régészeti ásatáson megtaláltak, de ezeket inkább egy múzeumba szállították.
-          Napoleon Bonaparte adta vissza a katedrálist az egyháznak 1802-ben, kicsit kipofozták az épületet, és ha már ilyen jól alakultak a dolgok, pár évvel később meg is koronáztatta magát, és az esküvőjét is a katedrálisban tartotta meg.
-          A pusztuló templom alaposabb renoválását 1844-ben I. Lajos Fülöp király indította el, de a végeredményben már nem gyönyörködhetett, mert 1850-ben meghalt, a munka viszont huszonöt évig tartott. Ekkor díszítették fel az épületet mitikus lények szobraival, és magasabb toronysisakot húztak fel.
-          A Notre-Dame nyolcszázadik születésnapján, 1963-ban megtisztították a templomot az évszázadok alatt rárakódott koromtól, így a katedrális visszakapta az eredeti világos színét, ám ez az állapot sem tartott sokáig, mert a párizsi szennyezett levegő megint megváltoztatta a burkolat színét, és felgyorsította az építőkövek erózióját, aminek a hatására számos díszítőelem kiesett a helyéről.
-         A templom 850. évfordulójára 2012-ben felújították a 7800 sípú nagy orgonát.
-          Az Info Bubble videos szerkesztő érdekes párhuzamot lát a 2012-es I, Pet Goat animáció és a 2019 –es Notre Dame égése között. Később elmondom erről is a véleményemet.
Szintén az index szerint idézem: 
A katedrális alapkövét 1163-ban rakta le III. Sándor pápa, a székesegyházat 157 éven keresztül, 1320-ig építették. A francia forradalom idején majdnem elpusztult, majd 1845 és 1878 között az eredeti tervek alapján újjáépítették. Az épület orgonája 7800 sípból áll, többször felújították, és a mai napig működik. A katedrális hossza 128, szélessége 41, ikertornyainak magassága pedig 63 méter.”
A 24.hu másik cikke szerint:
A Notre-Dame a világ egyik leglátogatottabb, Párizs legismertebb gótikus stílusú temploma. Évente 13 millióan látogatták. A templom 2012-ben volt 850 éves. 

A katedrális leégése

-          2019. április 15 - én este 7 órakor begyulladt a több, mint 800 éves párizsi Notre-Dame.
-          Ezután gyorsan ötszáz tűzoltó érkezett meg a helyszínen, mialatt a lángok elérte a harangtornyot.
-           A hatalmas és híres műemlék kétharmada odaégett. A tűzoltók 12 óráig küzdöttek a lángokkal.
-          A legtöbb párizsi lakosok tátott szájjal figyelték, ahogy ég a Notre-Dame székesegyház. De voltak, akik sírtak, megint mások imádkoztak, mert nem értették, hogy ez hogyan is történhetett meg.
-           Az ezt követő napokban folyamatosan csak erről szóltak a hírek, de a tűznek az okát máig sem sikerült megtalálni.
-          Emmanuel Macron franciaország elnöke ígéretet tett a francia lakosoknak, hogy öt éven belül újjáépíti a világörökség részét.

Kétféle értelmezés 

Az időkjelei.hun olvastam Szabados Ádám gondolatát a székesegyházról:
„A párizsi Notre Dame-ot emésztő tűz annyira erős szimbólum, hogy szinte nem is szabad hozzányúlni. Túl nagy a kísértés, hogy mindenki azt lássa bele, ami őt foglalkoztatja. A katolikus a kereszténység válságát, a konzervatív a régi Európa feladását, a progresszív a haladás elkerülhetetlenségét, a fundamentalista protestáns a Mária-kultusz feletti ítéletet, a filozófus a korszakváltás befejeződését, a költő egy civilizáció halálát, Emmanuel (!) Macron pedig akár énekelhetne is a tűz fényében, mint annak idején Néró, aki aztán a keresztényeket tette felelőssé az örök város pusztulásáért. Én inkább meghagyom az égő katedrális látványát nonverbális jelnek. Viszont magáról a katedrálisról elmondok egy gondolatot…”
Érdekes gondolatok, de érdemes figyelembe venni azt is, hogy egy szimbólumot, ahogyan a Bibliát is, sokféleképpen lehet értelmezni. Érdemes kiemelni azt is, hogy két típusú keresztény értelmezését is felsorolja Szabados Ádám, és ezzel egyet is értek. De még annyit érdemes tudni, hogy a katolikusok bibliai, szimbolikus értelmezése más lesz, mint a protestáns vagy pünkösdi, szimbolikus értelmezése. Tehát még ezen belül is vannak elágazások, de később visszatérek még erre.

Eközben valami másról vették el a figyelmünket

Felhívom a figyelmet mindenkinek, amire Steve Cioccolanti próféta is beszél, hogy egy 2019 – es március 25-i dailymail cikke szerint Erdogan a „Török Kormány” javaslatot tett, hogy a Hagia Sophia múzeuma ismét mecsetté alakítsák. Ez súlyosabb hír, de mégis sikerült a nagy sodrású médiának titokban tartani ezeket, és nem is kellett a titkos társaságoknak álhíreket gyártaniuk, mivel az egész világ figyelmét sikerült valami másra terelnie. De talán még érdekes az a hír, amit a Globoport.hun olvastam, hogy a Notre-Dame - mal egy időben kigyulladt Jeruzsálemben az al-Aksza mecset is. 
Egy másik forrásban Stoffan György szerint:

percre pontosan egy időben égett le az ukrajnai Harkovban lévő Szent Miklós székesegyház. ... tehát összehangolt keresztényellenes terrorcselekmény történt, amelynek harmadik áldozata a New York-i katedrális... lett volna... „
Kérdezni nem tudtam Györgytől, mivel be vannak tiltva a hozzászólások, és sajnos nem tudtam utánanézni az interneten, hogy mi igaz ebből, de ha valaki tud egy linket adni ezzel kapcsolatosan, vagy bővebb információt, annak megköszönném.
Mindenesetre feltenném a következő kérdéseket: Ezekről a hírekről miért nem beszél senki sem? Csak nem azért, mert a nagysodrású média már régóta a titkos társasághoz tartozik?  De igen!
Ha a nagysodrású média nem is, de a 888.hun olvastam egy szintén érdekes cikket arról, hogy mi zajlik Európában. A rövidség miatt csak néhány fontosabb részt fogok kiemelni.
 Vincze Viktor Attila újságíró szerint idézem:

„ Németország és Franciaország templomai és közterületi keresztény szimbólumai naponta szenvednek el olyan durva, brutális fizikai támadásokat, amelyek egyértelműen vallási indíttatásúak. Már a templomokon belül sincsenek biztonságban a keresztek, szobrok, oltárok és szenteltvíztartók.”
Később pedig arról ír, hogy Németországban csak márciusban négy keresztény templom szenvedett el vandál támadást, illetve gyújtogatást. Ezután erről ír idézem:

„ Gyakorlatilag az összes ilyen támadás elkövetője ismeretlen marad a hatóságok és a média előtt. Ha nagy ritkán valamiképp az derül ki, hogy az elkövető muszlim vagy bevándorló hátterű személy volt, akkor a hatóságok kivétel nélkül mindig ugyanazt az érvelést közlik, miszerint a tettes pusztán a mentális problémái miatt követte el a bűncselekményt. A német lap szerint szinte senki sem beszél a keresztény szimbólumokat érő támadásokról. Franciaországban és Németországban egyaránt mélyen elhallgatnak minden ilyen esetet, az elkövetők kilétével egyaránt. Ha pedig valaki szóvá teszi, hogy összefüggést lát a fizikai pusztítás és a bevándorlás között, akkor azt a személyt azonnal megbélyegzik és elhallgattatják, mondván, idegengyűlöletet szít. A PI-News összefoglalója szerint jelenleg Franciaországban naponta átlagosan két templomot szentségtelenítenek meg valamilyen durva vandál támadással. „

Aztán az alábbi érdekes infot is megosztja, velünk idézem:

„ A német híroldal szerint az elkövetők köre a hatóságok tehetetlensége, valamint passzivitása ellenére is jól behatárolható, mivel a tipikusan a keresztek és oltárok összetörésére, a Bibliák elégetésére, a szenteltvíztartók kiforgatására kiterjedő vandál támadásokat – félre nem érthető módon – gyakran a templomok bejáratára feljegyzett „Allahu Akbar” feliratok kísérik. A német lap szerint a német és francia statisztikai adatokból az derül ki, hogy a muszlim bevándorlók számának emelkedésével arányosan nőtt a keresztény imaházak, a keresztény szimbólumok és a keresztény hívők elleni támadások száma is.”

Szintén a 888.hun egy másik cikkjében írnak, hogy az előző hónapban, vagyis februárban Franciországban másfél hét alatt kilenc templomot gyaláztak meg.
A teljes cikkeket elolvasva eszembe jutott David Wilkerson profetikus üzenetei. Nem akartam elhinni, hogy valóban eljöttek azok az idők, amelyeket korábban megjósolt. Még mindig nem akarom elhinni!
 De megmutatom, hogy mire is gondoltam. Íme, Wilkerson profétikus üzenete a borzalmas üldözésről:

“Részletesen is elmondom nektek, hogy milyen területeken és milyen módon tör ki. Jézus azt mondta, hogy minket az ő Szellemébe merít bele, azután azt is mondta, hogy mindnyájunkért az ő vérét adja, s aztán kimondta, hogy az ő gyermekeire üldözés vár. Emlékezzetek az igékre, amelyeket mondok - mondta Jézus: a szolga nem lesz nagyobb az ő Uránál. Engem üldöztek, úgy titeket is. Gyűlöltek lesztek az én nevem miatt minden néptől. Elég, ha a szolga olyan, mint az Ura, és nem nagyobb az ő Mesterénél. Ez az üldöztetés azért lesz, hogy a hívőket szétriassza a világ minden tájára és terjesszék az evangéliumot. Isten gyermekei mindig csak összeülnek, énekelnek, de nem mennek ki és nem prédikálnak az örömhírről. Még nyelveken is szólnak, pedig néhánynak sátáni élete van. Isten igéje azt mondja: elválasztom a polyvát a búzától... és az ige be is teljesedik. Akik csak Jézussal járnak, üldöztetni fognak.

a./ Lassan jön, de nagyon gyorsan fokozódik.

Olyan lesz, amilyent az emberiség soha nem ismert. Abban az időben lesz, amikor azt gondoljuk, hogy a vallásszabadság a tetőpontjára érkezett. Németországban kezdõdik, és átterjed az USÁ-ra és Kanadára is, de tovább megy az egész világra. A sátán gondoskodott arról, hogy az ő emberei ott legyenek a különbözõ államokban és kormányokban. Minden jogállamot elváltoztatnak az ő emberei. Kormánykörökben a közeljövőben oly nagymérvű lesz a gonoszság, hogy zaklatására és kínjára lesznek az egyházaknak, papoknak, pásztoroknak, misszionáriusoknak és lehetetlenség lesz bármit is mondani, ami az állam által nem lesz jóváhagyva.”

Az Asszony a Biblia tükrében

Korunk szentjei közül sokan kaptak a Bibliából is kijelentéseket a tűzfészek okáról, de én is kaptam, ezért most csak két igeversre fogok utalni, de nem fogok belemerülni.
Az első igevers, amit kaptam az a 113.zsoltár. Itt a sorok között arról is olvashatunk, hogy Isten tükröt állít az emberek elé, és kijelenti az egyik célját: A szegényeket kifogja emelni a nincstelenségből. Felmerülhet itt a kérdés, hogy mégis mire alapozom ezeket a gondolatokat, hiszen korábban arról is olvashattunk, hogy Emmanuel Macron öt éven belül helyre akarja állítani a templomot? Az lehet, hogy Emmanuelnek sikerülni is fog a terve, de azt is figyelembe kell venni, hogy 2024-ben pont Franciaországban fogják megrendezni a nyári olimpiát, és bár nem vagyok a pénzügyi dolgok szakértője, de annyit sejteni tudok, hogy egy újabb gazdasági válság fog eljönni, amennyiben nem találnak ki valami jobb megoldást.
Érdekes elgondolkodni a következőkön: Ha elfogadjuk tényként, hogy az I, pet, Goat 2. c. animációban nem véletlenül omlott össze a torony 2012-ben. Ha tudunk számolni, akkor a kettő között 7 év telt el. Ha párhuzamba hozzuk azt, hogy 2001 szeptember 11.-i ikertornyok lerombolása után 7 évvel, vagyis 2008-ban elkezdődött a pénzügyi válság, akkor szintén valami történni fog 7 év múlva. Ha összevetjük azt az eseményt, hogy 2018 szeptemberében vörös borjú született Izraelben és ahhoz számolunk 7 évet, akkor azt tudjuk mondani, hogy 2025, vagy 2026-ban eljöhet egy újabb gazdasági világválság, és ez sokkal rosszabb lesz, mint az előtte lévők. Na és hogy kapcsolódik ide a 113. zsoltárhoz? Pont úgy, hogy előbb be kell teljesedni a Jelenések könyvében szereplő utolsó birodalomnak az eljövetele, és csak ezután fogja Isten magával hozni a jutalmat és kiosztani a szegények között.
A másik igevers, amit kaptam az Úrtól az a Jeremiás 48. fejezet 40.versétől a 47.versszakáig, amely így szól:

Mert azt mondja az ÚR: Íme, úgy repül rá, mint a sas, kiterjeszti szárnyait Móábra.
Az igeverseket olvasva most gondolhatod, hogy bekattantam. Pedig egyáltalán nem kattantam be, hanem tisztában kell lenni néhány dologgal, ahhoz, jobban megértsük a fenti sorokat.
Először is tudni kell, hogy Jeremiás volt Izrael egyik legnagyobb prófétája, és a krisztus előtti 7-8. században élt.
A másik dolog, amit tudni kell, hogy kik voltak a moabiták vagy moábiak.  A wikipedia szerint egy ókori sémi nép volt a Közel-Keleten, a mai Jordánia délnyugat felén éltek.
Most okosabbak lettünk – gondolhatod – de még mindig nem értjük, hogy hogyan is kapcsolódik a fenti igerész a Notre Dame - hoz.
A válaszhoz tovább kell olvasnunk, és utána kell néznünk, hogy mit tudhatunk meg Hesbonról. Erről pedig a következő információkat fogjuk találni az Arcanum szerint:
 Móábi város, Szihón uralkodott benne, de Izráel elfoglalta tőle.
Na, de most teljes képzavarban lehetsz, mert még mindig nem érted, hogy Moáb városa, amely szintén leégett, mi köze van a párizsi tűzfészekhez.
Először tudd meg, ha felfuvalkodsz, akkor semmit nem fogsz kapni Istentől, de ha megalázod magad, akkor még több kegyelmet és kijelentéseket fogsz kapni.
Tudnod kell azt is, hogy a Biblia Szerzője a Szentszellem és ő mindenkinek ad kijelentéseket, ha hittel kérjük tőle.
Tudnod kell, hogy egy szöveget sokféleképpen lehet értelmezni, de ez nem azt jelenti, hogy akkor mindenki értelmezze a maga módján. Nagyon veszélyes az is, hogy egy igeverset ragadunk ki és csakis ahhoz az igazsághoz ragaszkodunk. De ennél is veszélyesebb az, ha csakis olyasmit akarunk hallani, a mi a szívünknek jó. Az igazság néha tud fájni és sokszor előfordul, hogy olyan, mint egy éles kés, sőt mint egy éles kard, hiszen Jézus maga az igazság! A Biblia megértéséhez bölcsesség kell. A Szentszellem pedig kifogja nyitni azzal az igerésszel kapcsolatosan a szellemi dimenziót, hogy hasznodra legyen. Ha nem lesz hasznos, hogy megtudd, és érts meg a Jelenések könyvét például, akkor nem fogja kinyitni az ajtót.
Továbbá tudni kell, hogy Jeremiás 46-51. fejezetekben lévő beszédek Egyiptomra, Móábra, Ammónra, Edómra, Arámra, az arab és perzsa területekre, valamint Babilonra vonatkoznak.
Most jutottunk el, ahhoz a részhez, amikor a fejünk fölött világít egy égő, de csak képzeletben. Tehát világít ez az égő, mert most jöttünk rá, hogy hogyan is fonódik össze párizs más Közel-Keleti városokkal. Hát pont így!

 A Notre Dame Apokalipszis

A vélemények megoszlanak avval kapcsolatosan, hogy miért égett le az eddig is hosszú ideig fennmaradó templom.
Sokan konteóval akarják megmagyarázni, és véleményem szerint nem is állnak távol az igazságtól, hiszen, akik valaha is olvasta egy korábbi cikkemet, ami az álhírekről szól, azok okosabbak lehetnek. Az alábbi linken olvasható a korábbi cikkem, amíg a fenevad nem fogja letörölni:


Dombó Zsolt, az Agapé Belvárosi Gyülekezet pásztora is leírta véleményét a „Mi Asszonyunkról.” Az ő álláspontja szerint idézem:

„ A szellemi megítélés egyik része, hogy jól tudjuk megítélni: a fizikális világban megtörtént adott esemény mögött, meghúzódik-e valamiféle szellemi üzenet, információs többlet, vagy sem. Ha leég egy templom, annak van-e többlet üzenete annál a sajnálatos ténynél, hogy egy építészei emlék, kegyhely elpusztul.
Az első kérdésre a válasz, hogy nagy valószínűséggel igen: a Notre-Dame lángolásának érezhetően van egy plusz szellemi üzenete, jelzése, ha patetikusan akarjuk megfogalmazni: van prófétikus üzenet-értéke. „ 

Na, de mi ennek az eseménynek a profétikus üzenete?
Dombó Zsolt szerint   a Notre Dame lángolása egy új korszak nyitását jelzi.
Aztán ír arról is idézem:

„ Úgy gondolom, hogy sok rossz, téves magyarázat kezdett keringeni hívő keresztény körben a párizsi tűz szimbolikus jelentéséről. Nem, nem hiszem, hogy Isten büntetése, nem hiszem, hogy a katolikus egyház bukásának szimbóluma, nem hiszem, hogy a kiüresedett vallásosság felett való ítélet.” 

Azzal egyetértek, hogy sok téves magyarázat kering a hívők között, de azzal már nem tudok egyetérteni, hogy ez ne lenne Isten ítélete. Ha nem Isten büntetése, akkor kérdezem én, mi más lenne? Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy Isten mindenről tud. Még a hajunk szálait is számon tartja, hát nemhogy egy ilyen nagy jelentőségű eseményről.
Semjén Zsolt Miniszterelnök - helyettes úgy gondolja, hogy a francia politika is tehet arról, hogy leégett a székesegyház. Ő szerinte idézem: „a Notre-Dame sorsa nemcsak a francia nemzetet érinti, hanem az egyetemes emberiséget is.” 

Később pedig arról ír idézem: 

Adja Isten, hogy ez a tragédia egy olyan jel legyen, ami felrázza a francia nemzetet és nemcsak a templomnak az újraépítése tekintetében, hanem a saját nemzeti önbecsülésük, a saját történelmük, a saját franciaságuk, a saját kereszténységük tekintetében.”

Bartus László is írt egy cikket Notre Dame - ről, de sok dologgal nem értek egyet.
Például nem értek egyet azzal, hogy ő úgy véli, hogy ez az esemény nem Isten ítélete, büntetése, mert ő szerinte a szerető Atya nem bosszúálló, haragos, büntető Isten. Kár, hogy talán nem tud arról, hogy az Atyát csakis Jézuson keresztül ismerhetjük meg Isten igéjén keresztül, de most ez nem témánk, hogy hosszabban írjak erről. 

Bartus úgy véli, hogy az egész esemény mögött sima fizikai törvényeken alapuló baleset történt. Idézem: „Notre Dame tűzesete is üzent valamit: be kell tartani a tűzvédelmi szabályokat. Meg kell tenni az óvintézkedéseket, mert a fa gyúlékony. És ha ég, akkor nagyon ég.”
Sajnos a fenti idézettel sem tudok egyetérteni, mivel jóval többről van szó, és az sem biztos, hogy véletlen gyújtogatás, hanem sokkal inkább hiszek egy szándékos, gonosz cselekedetben.
Nem is állt távol az igazságtól Bartus, de azért a dolog ennél jóval komplexebb.
Ahhoz, hogy ezt megértsük, figyelembe kell venni a jeleket, amelyek körülvették a gótikus épületet, mert miközben a templom tetőszerkezetének kétharmada leégett - volt bent az épületben egy kereszt, ami nem égett le.
Miközben Párizs lakossága tátott szájjal figyelte az égő katedrálist, a füst az Eiffel -torony irányában haladt, és bár sokak számára természetesnek tűnik ez a látvány – számomra mégis ez figyelmeztető jel és egyben szellemvilági tükör, mert Párizs lakossága azon a napon, úgy ahogy a világ számos országaiban - megállt az idő, legalább is azok számára, akik felfelé néztek és nem lefelé.
Talán nem tévedek, ha azt állítom, hogy a keresztény körökben azóta is kering még zavaró magyarázat a katasztrófával kapcsolatosan, miután napokkal a sikeres tűzoltások után egy nő azt állította, hogy meglátta Jézust.

Az én általános véleményem az, hogy az ilyen jelek mögött inkább hamis szellemek lapulnak, hogy még inkább megtévesszék az embereket, legalábbis a katolikus keresztényeket. Viszont volt egy valódi jel a lángoló tűz során, ez pedig a kereszt, amely a templom belsejében volt és nem lett semmi baja. A kereszt jele nemcsak a karizmatikus, pünkösdi keresztényeknek a jele, hanem mindenki másnak, aki elfogadta vagy elakarja fogadni a Megváltót és az örök életet!


Prófetikus üzenet

Van egy prófétikus kijelentés, amely 20 évvel ezelőtti, de a nevét nem fedem fel. A 20 éves prófétai kinyilatkoztatás mögötti személyt azért is rejtem el, hogy a sátánisták és a boszorkányok ne tudják lemásolni és a maguk módján értelmezni azt! Éppen emiatt lesz anonim az eredeti Szerző, de a kijelentéseket változatlanul megosztom veletek.
Íme, a kijelentések:

„ A Mindenható Isten jelenléte miatt, és azok miatt amiket az angyalok mutattak, remegtem és reszkettem. Szerettem volna sírni, de nem tudtam. Nagyon igénybe vett a történések látványa; tényleg igézet alatt voltam. Nem volt bátorságom, hogy a harmadik angyalt - akinek szárnyai voltak - megkérjem, hogy nyissa ki. Hirtelen kinyitotta szárnyait.

Ezután Európát mutatta egyik végétől a másikig - északtól le Spanyolországig és Portugáliáig. Kezében egy mérleget tartott.
Láttam amint Európa fölött repült és hallottam a szavakat: Aggódom! Aggódom! Igazságtalanság, tisztátalanság és istentelenség - egész Európa fölött! A bűn az égig növekedett! A Szent Szellem megszomorodott!

Láttam a folyókat Európában, kiléptek medrükből és házak millóit öntötték el; milliók fulladtak meg. Röviddel, miután ezt láttam, olvastam a hírekben a Cseh Köztársaságban bekövetkezett árvízről, amely az ország történetében a legsúlyosabb volt. Hallottam, hogy Kínában a nagy folyó házak ezreit fenyegeti árvízzel. Ezekről a dolgokról akkor szereztem először tudomást, miután e látomást láttam és hallottam amit az angyal mondott.

Hirtelen földrengést hallottam egész Európa felől.
Országok, amelyeket sosem ért földrengés, megrázatnak - mondta az angyal.
Hirtelen láttam Párizsban az Eiffel tornyot, amint lezuhant.
Németország nagy része lerombolódik.
A nagy város London - pusztulás mindenhol.
Láttam árvizeket egész Skandináviában.
Dél felé tekintettem, és láttam Spanyolországot és Portugáliát amint éhség és pusztulás sújtotta.

Nagyon nyugtalanítottak ezek a tudósítások, és kérdeztem: Uram, mi lesz gyermekeiddel?
Az angyal válaszolta: Én felkészítem őket. Figyelni fognak az Úr megjelenésére. Sokan fognak ezekben a napokban hívni engen, és én megmentem őket. Nagy csodákkal megmutatom nekik hatalmamat.

Tehát a nagy pusztulások közepette ezekben az országokban - Isten kegyelme jelen lesz. Boldog voltam, hogy Isten megvédi gyermekeit.”
Én úgy gondolom, hogy a fenti profetikus kijelentések, még a mi életünkben fog beteljesedni, és még nem is fedtem fel a Szerző teljes kijelentését. A fenti prófécia azért is fog a mi életünkben beteljesedni, mert Isten türelme is véges! 

Egy dolgot emelnék ki még egyszer a profetikus kijelentésből:


"Hirtelen láttam Párizsban az Eiffel-tornyot, amint lezuhant."

Tehát most még csak a füst haladt ebben az irányban, de mi lesz, amikor a fenti idézet is megvalósul? Miközben mások csak sima füstöt láttak szállni az Eiffel -torony irányában én talán néhány más keresztény társaimmal észrevettük, hogy ez többet jelent. Ez egy jel! Minek a jele? Egy figyelmeztetésnek a jele?  Mire figyelmeztet az Úr? Hogy hamarosan rengetegen fognak meghalni, mert amikor ezek az események meg fog történni elárulom, hogy nem ezer, hanem milliók fognak meghalni. 
 

Mi a megoldás?

Kétféle megoldást is látok. Az első, hogy azok a keresztények, akik Jézushoz tartoznak, összefognak, és nem dőlnek be semmilyen hamis jelnek, mint amilyen volt az égő katedrális során, miközben folyamatosan megtanulnak különbséget tenni jó és rossz, igazság és hamisság, hír és álhír, tanító és hamis tanító, próféta, és hamis próféta között.
A másik megoldás az lehetne, ha a mostani világ elitjeit, - és ebbe beletartozik minden világi vezető is – úgy ahogy van, le lennének váltva. Azért is lenne jó, ha világi vezetők helyett keresztény vezetők lépnének a helyükben, mert amíg rossz vezető van, addig rossz döntések és törvények fognak megszületni. Ilyen volt például a legutóbbi szlovák elnöknő esete, aki beakarta tiltani a magyar himnuszt. Erre sok szlovák és magyar állampolgár aláírásokat gyűjtöttek a neten. De talán még mindig nem jöttek rá, hogy az jobb megoldás lenne, ha keresztény politikus irányítaná az országot egy lezbikus helyett.
A francia tűzvész esetében sem az a jó megoldás, hogy Macron újjáépíti a Monstrumot több milliárd euróból, miközben több millióan éheznek világszerte. Az lenne a legfantasztikusabb megoldás, ha Macron, úgy ahogy van, repülne!
Mivel azonban ez nem fog menni, mivel az emberek nem akarnak megtérni és elhagyni a bálványaikat, és sokan még mindig vakok és süketek az evangéliumra, ezért továbbra is áhított álom marad ennek a megvalósítása.



Summa: 

Összegezzük, akkor a dolgokat. Megtudtuk tehát, hogy a párizsi katasztrófának nem volt profetikus üzenete, de úgy gondolom nem is volt szükséges, hiszen egy ember sem halt meg. Valószínű, hogy emiatt nem adott figyelmeztetést ezzel kapcsolatosan az Úr!
A párizsi katasztrófának szimbolikus jelentése volt, de szerény véleményem szerint mégis figyelem elterelésként szolgált. A szimbolikus képeket csak a keresztények értették és értik meg, de a párizsi lakosok zöme, ahogy a világ népei, akik egyáltalán nem figyelik a napi híreket, - valahol egyébként megértem őket, mert a hírek nagy része csupa rosszból áll, és akik még ismerik az urat, azok nem tudják leszűrni ezekből a jó híreket – ezért tátott szájjal megdöbbentek, mert olyan esemény történt, amely korábban soha nem volt. De sikerült az egész világ figyelmét elterelni valami egészen brutálisabb dolgokról, mert az igazi és helyes figyelem az, ha észrevesszük, hogy üldözik a testvéreinket. Az igazi ébredés ott kezdődik, hogy bűnbánatot tartunk és elhagyjuk végre a bálványokat! Mivel az emberek nem akarnak megtérni és elhagyni a bálványokat, ezért egy hamis ébredés fog eljönni!
 Európa hamarosan puskaporos hordóvá válik és ebből előbb-utóbb harmadik világháború lesz.
Most még látszólag békesség van. Most még szabadon kiabálhatunk, hogy Jézus! De a helyzet az, hogy napról-napra rosszabb lesz minden, és el fog jönni az a sötét korszak is, amikor gyűlöletesek leszünk mindenki előtt, ahogyan Jézus is megmondta: 

„ Akkor nyomorúságra adnak majd benneteket, és megölnek titeket; és gyűlöletesek lesztek minden nép előtt az én nevemért.” 

Mindezek mellett a jó és nagyszerű hír az, hogy Jézus újra elfog jönni! Eljön és elragad minket a levegőégig! Örülhetünk, mert mi már nem leszünk itt, amikor az Antikrisztus uralkodni fog a földön!




Források:
http://itthon.transindex.ro/?hir=52647

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A halál rejtélye

Milliárdosok: Mit használ az embernek...?