Keserű Valóság - Nikole Mitchell lelkésznő hirtelen rájött, hogy valójában Queer

 


Keserű Valóság - Nikole Mitchell lelkésznő hirtelen rájött, hogy valójában Queer

 



Nikole Mitchell egy baptista családban nőtt fel Ohióban. Mindig is gyerekkori álma volt, hogy egy nap lehessen egy családja, hogy jó nővé váljon, de szíve mélyén mindig is valami másra vágyott.

Bár jól lehet, klassz csaj volt, de a csókolózást még az egyetemi évei alatt sem tapasztalta meg. Egy csodálatos napon sikerült a diplomája, és Mitchellből lelkésznő lett.

A szülei nagyon boldogok lehettek, amikor megtudták, hogy Mitchellnek nagyobb pozíciója lett.

Idővel ugyanis az Úr magasabb rangot adott Mitchellnek, mivel Ő belelát minden ember szívében, és ismeri a bukásunkat is, sőt a jövőnkről is tud.

A több ezer tagból álló megagyülekezet Prédikátora mindig is odafigyelt az öltözékére, hiszen jó példát akart mutatni másoknak. Felelősnek is érezte magát, ahogyan más férfiak rá tekintettek.

Azután jött a családalapítás. Született neki három szép gyermeke.

Mitchell látszólag boldog volt, de belül üresnek, és másnak érezte magát, és fájt neki, hogy nem válhatott azzá, aki mindig is szeretett volna lenni.

Egyik nap arra a gondolatra ébredt föl, hogy rájött ki is ő valójában. Ezt a titkot Mitchell először a férjével osztotta meg 2016-ban.

2017 júliusában pedig az akkor még 33 éves nő otthagyta a saját gyülekezetét, majd néhány hónappal később egy YouTube-videóban nyomott egy coming outot, csak hogy végre mindenki megtudja, mi okozta a nagy hátraarcot.

Nikole elmondta ugyanis, hogy mindig is mérgezőnek, irányítónak és egészségtelennek érezte, hogy elrejtette a testét.

Elárulta, hogy rájött, hogy Ő LMBTQ. Pontosabban felébredt arra, hogy bi - és pánszexuális vagyis queer identitású (a tradicionális nemi identitásoktól elhatárolódó, szándékosan nem egyértelmű alternatívát kereső emberek.)

Idővel megtudhatta a saját közössége azt is, hogy elhagyta a férjét és gyermekeit, de elmondta Nikole, hogy igazából sosem akart pásztor lenni, és mindig is arról álmodozott, hogy hivatásos sztripperként (erotikus táncos) éljen.

 Az Instagramon fedezték fel először, hogy milyen jó teste van, és ezzel beteljesedett a gyerekkori álma!

Mitchell 2018-ban felállította első szexi fotósorozatát, amiről így emlékszik meg:

„Sírtam, mert még soha nem éreztem magam annyira szentnek és áldottnak.”

A dailystar oldalon arról nyilatkozik, hogy soha nem volt olyan boldog, mint akkor azon a napon, amikor az első félmeztelen fotója elkészült.

A player.hu szerint később pedig elindította saját OnlyFans oldalát  - ez amolyan fizetős Instagram –, melyen először csak szégyenlős félmeztelen fotókat posztolt, később pedig elkezdte a fizetős követők kéréseit is teljesíteni, immár sokkal inkább explicit képek és videók formájában.

De ez még nem minden, mert a dailystar.co.uk szerint: Folyamatosan keresik meg egyes hírességek és sztárok, akik kapcsolatba akarnak lenni vele.

Egy filmforgatásban is meghívást kapott, és online életvezetési tréninget is kínál „Hogyan ne bassz ki magaddal” címmel.

Sőt, tavaly márciusában majdnem lefeküdt valakivel több ezer dollárért, de közbelépett a COVID.

Nikole ma boldog életet él, mert havonta 10-30 millió között keres.

 

Keserű Valóság:

Bárcsak rájönnének az emberek, hogy a világ gyönyörei és kívánságai csak ideigvalóak!

Bárcsak rájönne Nikole Mitchell, hogy a pokol valóságos, és bárcsak eljutna ez az üzenet Nikole Mitchellhez személyesen is, mielőtt túl késő lenne!

Nikole Michell sosem volt igazi keresztény, és sosem tartozott hozzánk! Mivel elhagyta a gyülekezetet, és családját, ezért elárulta Jézus Krisztust is!

Nikole Mitchell azt hiszi, hogy felébredt, de az igazság az, hogy alszik!

A hitető szellemek sok sötét gondolatokkal bombázta meg a sikeres sztárt!

Éppen ezért tévhitben él, és nagyon rosszul hiszi például azt is, hogy a meztelenkedés az szent dolog.

Sötét, álomszerű gondolatok azok is, amelyek elhangzanak Christine Younan riportjában:

"Mindig lesznek olyan okok, amelyek miatt most nincs a megfelelő idő, de mondom nektek - most MINDIG a megfelelő idő."

Sötét gondolatok azok is, amelyek a dailystar.hun is olvashatunk. Arról nyilatkozik ott, hogy

„Megvilágosodtam. Rájöttem ki vagyok, és ez felszabadított”

Az igazság azonban az, hogy elborult az elméje, és egyáltalán nem világosodott meg, sőt még mindig nem jött rá, hogy ki is Ő valójában.

Sokszor azért nem kapjuk meg Istentől, amire vágyunk, mert Ő tudja jól, hogy a vágyaink éppen nem a hasznunkra lenne, és elfordulnánk tőle, ahogy Nikole Mitchell esetében is megtörtént.

Mély álomban van Nikole - éppen ezért gondolatai szüntelenül romlottak és gonoszak!

 Ki fogja őt felébreszteni mielőtt túl késő lesz?

Ha nem ébred fel, nem bánja meg a bűneit, és nem hagyja el eddigi bűnös életét, akkor egy nap valóságosan el fog kárhozni!

Ha Jézus Krisztus megjelenne nekünk, akkor azt mondaná nekünk, hogy jobb, ha valaki meg sem születik, mint megismeri az igazságot és visszamegy a világba!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A halál rejtélye

Milliárdosok: Mit használ az embernek...?